Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Steam δημοσίευσε τη λίστα με τα πιο επικερδή games για το 2019. Η λίστα περιλαμβάνει τα κορυφαία παιχνίδια σε revenue (τζίρο), δηλαδή έσοδα από κάθε πηγή: πωλήσεις, DLC, microtransactions κλπ.
Περισσότερες λεπτομέρειες και επιπλέον κατηγορίες στο παρακάτω link.
steamcommunity.com
Στα αξιοσημείωτα νομίζω μπαίνουν η πολύ καλή επίδοση του Elder Scrolls Online, η συνεχιζόμενη παρέλαση της From Software και η εξαιρετική χρονιά της Capcom με τρία games σε πολύ υψηλές θέσεις. Πολύ ψηλά και το Destiny 2 αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο.
Περισσότερες λεπτομέρειες και επιπλέον κατηγορίες στο παρακάτω link.
Steam :: Steam News :: A Look Back - The Best of 2019
With the year almost at an end, we're unveiling our Best of 2019 lists. In keeping with tradition, we've built lists with the same themes as last year - Top Sellers, Top New Releases, Top Selling VR Titles, Top Early Access Grads and Most Played Games. Top SellersThis list is as self
Στα αξιοσημείωτα νομίζω μπαίνουν η πολύ καλή επίδοση του Elder Scrolls Online, η συνεχιζόμενη παρέλαση της From Software και η εξαιρετική χρονιά της Capcom με τρία games σε πολύ υψηλές θέσεις. Πολύ ψηλά και το Destiny 2 αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο.