What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Divinity: Original Sin 2, Rise of the Multiplayer (?)

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Το Free Pet Pal ίσως είναι το πιο OP από όλα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Κανένα δεν έχει νόημα και είναι υπερβολικό experience-breaking κατ'εμέ (ακόμη και το Pet Pal). Για το δε full companion party, πέραν των balancing στοιχείων στις μάχες έχει μεγάλες επιπτώσεις για εμένα.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Kαι αν κυλίσει κάνα δάκρυ την ώρα που ακούς τη μουσική, δεν πειράζει.. :salute:<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.imgur.com/mw2JG3o.jpg" alt="mw2JG3o.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Εμένα μου κύλησε δάκρυ την ώρα που είδα 3 source points.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τέλος  :salute: Με τον Bathory μας πήρε 155 ώρες (με βάση το steam) ή 134 (με βάση το save). Η διαφορά υπάρχει διότι ξοδέψαμε 20+ ώρες κάνοντας loading και προσπαθώντας να μπούμε ο ένας στο save του άλλου. Αυτό είναι και το μόνο ουσιαστικό παράπονο ως προς το παιχνίδι. Άντε ίσως και το ότι οι companions είναι τόσο καλογραμμένοι που ορισμένες φορές επισκίαζαν τους main χαρακτήρες. <br><br>Κατά τ&#039;άλλλα πρόκειται για παιχνιδάρα. Προερχόμενη από το DOS 1, o τίτλος είναι πολύ οικείος. Τα quest masrkers βοηθούν σίγουρα αλλά καλό θα ήταν να έφευγαν από τον χάρτη όταν κλείνει το αντίστοιχο quest. To pet pal πάλι κλέβει την παράσταση και προσφέρει ορισμένους από τους πιο αστείους διαλόγους. Το main quest ήταν ωραίο με τα plot twist του και τη σύνδεση με το DOS 1. Η μάχη μου άρεσε πολύ περισσότερο. Η οικονομία στα action points την έκανε πιο διαχειρίσιμη. Μπορεί να είχε 3 μπάρες ζωής με τα επιπλέον armor, ωστόσο μόλις το αντίστοιχο armor έπεφτε τότε κάθε status είναι εγγυημένο. Σε αντίθεση με το DOS 1 που είχε 1 μπάρα ζωής και αποτύγχανε status όπως stun με 135% πιθανότητα. Εδώ πέρα έπεσε πολύ κοτόπουλο spell (από το polymorph) και ήταν απολαυστικό ΚΑΘΕ φορά. Με την προσθήκη των necro τα effect στο έδαφος διπλασιάστηκαν και ήταν πολλές οι φορές που γινόταν ένας μικρός χαμούλης επί της οθόνης. Τα γραφικά του πολύ όμορφα και λεπτομερή αν και δεν έχω δει την Enchanced του DOS 1. Κάθε φορά που ήμασταν στο καράβι, ο Bathory δε χόρταινε τη θάλασσα, η οποία όντως είναι εκπληκτική. Η μουσική πολύ ταιριαστή με αποκορύφωση το παρακάτω τραγούδι σχετικό με το quest της Loshe :worshippy:<br><br>https://youtu.be/8p8bC0zk3hI<br><br>Γενικά ήταν φανταστικός τίτλος από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν υπήρξε σημείο που να βαρέθηκα, ούτε που η δυσκολία να εκτοξεύτηκε. Στο final boss fight ήμασταν ένα lvl παραπάνω και ζοριστήκαμε τόσο όσο. Ακόμα θα γελάω με μία σκηνή με μια NPC που διαδραματίστηκε αρκετό καιρό πριν (DARKNESS!! ATTACK!!) όσο περιμένω καρτερικά την ακόμα καλύτερη παιχνιδάρα που θα είναι το Divinity Original Sin 3 :drinks: :mosh: In Larian we trust :pcmr:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Είναι να απορείς πώς ένα τεράστιο παιχνίδι-παρακαταθήκη στο είδος-σαν το Original Sin 2 μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο με μια definite edition. Απ' το πρώτο δευτερόλεπτο όμως που μπουτάρεις το παιχνίδι, καταλαβαίνεις αμέσως ότι κάτι τέτοιο έχουν καταφέρει τα τυπάκια της Larian. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μετά τις ώρες που έπαιξα με την Kara (βλέπε αποπάνω ποστ), το ξανάρχισα λόγω της νέας έκδοσης (και για να δω τα companion quests που έχω αφήσει) και δεν φανταζόμουν πόσο φρέσκο θα μου ήταν και ότι σε κάθε μου βήμα θα ανακάλυπτα νέα πράγματα και ότι θα γούσταρα τόσο σαν να το παίζω πρώτη φορά. Πλέον, έχοντας ολοκληρώσει και ρίξει πολλές ώρες στα 2 Original Sin, στα Shadowrun Returns, Dragonfall και Hong Kong, στα 2 Pillars, και όσο Obsidian fanboy και να είμαι, συμφωνώ απόλυτα με τον Admiral ότι το χρυσό μετάλλιο πάει δικαιωματικά στην Larian. Νιώθω τυχερός που βγήκε τέτοιο παιχνίδι και το ανακάλυψα πριν αρχίσω να πλησιάζω τα 40 και μπόρεσα να το ευχαριστηθώ. Ας ακουστώ γραφικός, δεν με νοιάζει. Το παιχνίδι είναι μέσα στα 10 καλύτερα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί. Period.

<img src="https://s22.postimg.cc/s71icl369/div.jpg" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Πάθορι να ξέρεις πως με ιντριγκάρει πολύ αυτό που γράφεις (και το λέω σοβαρά, χωρίς την παραμικρή διάθεση τρολιάς). Είχα ασχοληθεί περίπου ένα δίωρο με την Definitive Edition του πρώτου. (Σπάσαμε το φράγμα των 20 λεπτών, ΘΡΙΑΜΒΟΣ) Αν και μηχανικά ήταν όντως αρτιότατο και έβγαζε αυτή τη γλύκα της εξερεύνησης και της συνοδευτικής μουρλαμάρας, αισθανόμουν πως κάπου ήταν αμολητό epic fantasy έτσι για να υπάρχει, δεν με έκανε να νιώσω πως είχε σημασία ο κόσμος τριγύρω, ήταν όλα πολύ 'ελαφρά'.

Το δεύτερο ακολουθεί αντίστοιχο μοτίβο σε επίπεδο σεναρίου/κόσμου; Είναι η φάση περισσότερο ρομαντική ολντσκουλιά/Ultima 7 ένα πράγμα; Ή πιάνει αυτή την μεταβατική ομορφιά του Baldur's Gate 2 που είχε μεν όλο αυτό το 'εφηβικό' βάιμπ αλλά είχε και κουέστς που σε κάμανε να νιώθεις πως έχεις πάει καβάλα στο Μεγάλο Ταξίδι;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
To παιχνίδι ακολουθεί αντίστοιχο μοτίβο σε επίπεδο σεναρίου/κόσμου αλλά τα πάντα είναι bigger and better (σαν το talent). Προσωπικά δεν τα βρίσκω καθόλου generic epic fantasy τα δύο Divinity (generic σενάρια/κόσμοι θεωρώ τα-αν και τα καταυεχαριστήθηκα-Might @ Magic X και Lords of Xulima πχ), αντίθετα τα θεωρώ καλογραμμένα σενάρια, με το χιούμορ τους, τους ενδιαφέροντες companions και χαρακτήρες, τις πανέμορφες τοποθεσίες που επισκέπτεσαι με το background τους και τα τόσα προσεκτικά δομημένα encounters και side quests που συναντάς και δεν νιώθεις ούτε μια στιγμή ότι δεν ταιριάζει κάτι στον κόσμο που βρίσκεσαι. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την -τρομακτική, dnd- ελευθερία που σου δίνει το παιχνίδι στο να κάνεις το οτιδήποτε, συνθέτουν κάτι μαγικό που δεν συναντάμε συχνά στο είδος.

Δεν είναι κάτι όμως που θα σε έκανε να αλλάξεις γνώμη, Στέφανε. Δεν είναι τα πάντα πολύχρωμα και ανάλαφρα σε generic fantasy περιτύλιγμα, όπως υποθέτω το φαντάζεσαι, ούτε το πρώτο ήταν έτσι, αλλά δεν είναι και αυτό που ψάχνεις πλέον στα παιχνίδια σου.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Χμμμ, με κάλυψες θαρρώ, δίχως να αποκλείω μελλοντική ενασχόληση σαν ναυαγήσω σε έρημο νησί :)
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Ο κατάλογος της Larian σε έκπτωση αυτή τη στιγμή, τα πρώτα games ειδικά κάνουν λιγότερο από μία τυρόπιτα
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Και μετά πώς θα αγοράσουμε τυρόπιτα ρε κεφαλαιοκράτη; Check your privilege ffs.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Capture.jpg


Another one bites the dust. :journal:

c64794d4ee6b8f173e93d4293a53b189.jpg
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
Καλημερα. Εφτασα στην arx και μπαινω στη τελικη ευθεια για την ολοκληρωση(το τελευταιο παιχνιδι που καταφερα να ολοκληρωσω ηταν το witcher 3). Η δομη αλλα και η ελευθερια του με εχουν συνεπαρει. Τα μεγαλα αγγαθια παραμενουν(armor, leveled items αλλα και καποιες non leveled encounters) παραμενουν και δεν επιτρεπουν να βρισκεται ψηλα μαζι με τα αγαπημενα μου games.
Ελπιζω σε ενα τετοιο στησιμο στο Baldur's gate οπου σε συνδιασμο με τους κανονες της 5ης εκδοσης να δημιουργησουν ενα καλυτερο παιχνιδι για εμενα.
 
Top Bottom