1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν είναι κακό αλλά λείπουν 1-2 δυνατά AAA που να ανεβάζουν το vfm του πακέτου.
Τα μισά πάντως τα είχα wishlist οπότε ίσως το σκεφτώ να το πάρω αργότερα.

Και εμένα δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει ιδιαίτερα αυτή τη φορά. Σκέφτομαι να μπώ μόνο για μερικά.

Meh, μόνο το Turok πιθανόν να με ενδιέφερε, δεν έχει προφανώς νόημα για ένα μόνο game...

Έχει και κοινά παιχνίδια με το GamePass, τα My Friend Pedro, Battle Chasers, Death's Gambit, που για μένα πχ είναι από τα πιο δελεαστικά του bundle. Προφανώς δεν είναι το ίδιο, μιας και εδώ τα κρατάς, αλλά και πάλι, βλέπω ότι παίζει πολύ overlap.

Σκληρό κι αχαλίνωτο πάους, η επιστροφή. Μόνο για τον Πέδρο κάτι σκιρτά μέσα μου, αλλά θα το αντέξω.

Οκ ίσως να έριχνα και κανά βλέφαρο προς Πλάνετ Κόστερ, Φ1 2019, Μπατλ Τσέηζερς, Έξαπανξ, Ντεθς Γκάμπιτ, 198Χ και Νίφελχαϊμ. Αλλά οκ, δεν ερεθίζομαι καν όταν τα σκέφτομαι τα βράδια..

"Adventure Pick and Mix bundle". 3 τίτλοι για 3.30 ευρώ, 4 για 4.40, ή 7 για 5.50.

Μόνο Χίτμαν 2 και Τρούμπερμπρουκ μου κάνανε νιάου και μαντέψτε ποιο από τα δύο το έχω ήδη και γαμεί αλύπητα και ποιο από τα δύο θα το ματώσω στα γκιβαγουέι του στήμγκιφτς γιατί οκ δεν τρελάθηκα κιόλας. Τρίτο πας σερί από 'μένα..

Έτσι και χτυπήσει μονοψήφιο το μπάκλογκ θα αρχίσω να ανησυχώ πραγματικά.

Μου έστειλε το Humble προσφορά για εγγραφή με 6€ για ένα μήνα αλλά δεν με ψήνει καθόλου αυτός ο μήνας.

Back