What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Είναι αλήθεια πως δεν έχω γνωρίσει άτομο ή κάνει παρέα με άτομο που να έχει αυτά τα «εξωτερικά χαρακτηριστικά» της φυλής των τσιγγάνων (εννοώ πως δεν είχα φίλο που να δηλώνει ρομά ή τσιγγάνος και να μιλάει ανοικτά για καταπίεση, καθημερινότητα κ.λπ).
Στο στρατό θυμάμαι πρώτη βδομάδα έρχονταν όλοι να πάρουν αναβολή ή ματαίωση της θητείας και όλοι ήταν τσιγγάνοι. Μόνο στο λόχο που ήμασταν στην Καλαμάτα θυμάμαι έναν υπέρβαρο (άλλο κουσούρι που κουβαλάνε πολλοί τσιγγάνοι) στρατιώτη που είχαμε που έμοιαζε να ναι τσιγγάνος, και αν και δεν κάναμε πολύ παρέα φαινόταν να ναι και γαμώ τα παιδιά (ήξερε πολλά πράγματα για την ποπ κουλτούρα και αν θυμάμαι καλά έβλεπε άνιμε; Μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή).

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, ότι επειδή δεν έχω κάνει σοβαρή συζήτηση με τσιγγάνους, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς φταίει και είναι έτσι.
Επειδή όμως έχω γνωρίσει 300 φιδέμπορες ανθρώπους (έλληνες κατά κύριο λόγο) έχω μάθει να αναγνωρίζω πότε κάτι είναι φιδές και πότε πραγματικότητα. Θα θελα να γίνει μια ωραία συζήτηση γι'αυτό το πράγμα όχι μόνο με «πρόεδρους κοινότητας ρομά», αλλά και με άτομα που έχουν φύγει χρόνια πρακτικά από την κοινότητα τους, ώστε να υπάρχει αντίλογος από τους ίδιους.

Κατά τ'άλλα και γω ακούω συνεχώς αυτό που αναφέρει ο Steel. Και όχι μόνο το ακούω, αλλά οι καταστάσεις που βλέπω σε δρόμους δεν βοηθάνε στο να σπάσει το κλισέ.

Το πιο άκυρο που είχα δει ήταν στο Ρίο κοντά στη πανεπιστημιούπολη, να περνάνε 3 γυφτάκια πάνω σε 3 άλογα (!!!) από το μονοπάτι που έχει η εθνική οδός για να πας στο νοσοκομείο και όσα άτομα περπατούσαν δεν τα λαμβάναν υπόψη και μάλιστα τραβούσαν τα χαλινάρια έτσι ώστε να κάνουν και καλά πως πάνε να πατήσουν τους φοιτητές. Επίσης τότε είδα πως χέζουν τα άλογα. Περπατάνε και χέζουν χωρίς να σταματήσουν...

Τέλος πάντων τη βοήθεια μου προσωπικά τη δίνω όταν τη χρειάζεται ο οποιοσδήποτε, αλλά αν πάει να με εκμεταλλευτεί το λιγότερο που θα φάει είναι καντήλια. Ευτυχώς δεν έχω πάει πιο πέρα από τα καντήλια... ακόμα.

Τελείως οφφτόπικ όμως.

33 νέα κρούσματα. Ευχάριστο νέο αυτό, αλλά απ΄οτι φαίνεται πάντα τις Κυριακές έχουμε λίγα νέα κρούσματα για κάποιο λόγο. Την περασμένη είχαμε 20 και την Δευτέρα αυξήθηκαν κατακόρυφα.
 
Last edited:

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ο γυφτος δεν παει να του πιουν το αιμα, δεν παρακαλαει για δικαιωματα

Δεν παρακαλάνε για δικαιώματα οι γύφτοι; Δικαίωμα στη δουλειά; Δικαίωμα στο ηλεκτρικό (αν και έχουν φτιάξει παράνομες στέγες - δες το μινι ντοκυμανταίρ της ΖΟΥΓΚΛΑΣ. Αυτά δεν είναι δικαιώματα;
Όταν χτίζουνε αυθαίρετα λέμε «ωπ το λαμόγιο ξήλωσε τα δέντρα για να φτιάξει το παράνομο του» τι το θέλει το ηλεκτρικό; Αυτός που χτίζει αυθαίρετο είναι παράνομος ή όχι; Μετά θα χει δίκιο να ζητάει ηλεκτρικό για το σπίτι του; Υπάρχει η υποκειμενική γνώμη και τι λέει ο νόμος μιας χώρας. Σύμφωνα με το νόμο, οποιοσδήποτε αυθαίρετος είναι παράνομος.


Μπορει να παει να δουλεψει σε φαμπρικα αλλα λογικα δεν θα τον παρουν. μπορει να ξεκινησει να πληρωνει φορους και να ζει σαν τους σωστους της κοινωνιας, αλλα για την κοινωνια θα ειναι ο γυφτος. Δεν θα τον φωναξει καποιος να πιουν καφε.
Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε.

Τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα και εγώ που δεν είμαι και ο πιο «προοδευτικός/αριστερός» άνθρωπος μπορώ να διαχωρίσω πότε ένα άτομο προσπαθεί και θέλει να ναι υγιές μέλος της κοινωνίας και πότε θέλει να πουλάει μαγκιά. Για τον καθηγητή που είχα λοιπόν, είχα τα καλύτερα λόγια να πω ως χαρακτήρα και δεν θα με ενδιέφερε αν ζούσε σε τσαντίρι. Απ ότι καταλαβαίνω όμως δεν ζούσε και είχε πια δικό του σπίτι.
Ωραίες οι γενικέυσεις όμως.


ο γυφτος δεν ψηφισε τον αχρηστο για να τον βαλει στον δημο αλλα φταιει για την ασχημη εικονα της κοινωνιας.

άρα αυτοί δεν ψηφίζουν π.χ. Γιώργο Παϊτέρη ή οποιονδήποτε άλλο και προσπαθούν να τον βάλουν σε Δήμους ή Νομούς;
Το ότι δεν βγαίνουν να διοικήσουν είναι άλλο θέμα, Ποιος θα κρίνει κάποιον αν είναι άχρηστος ή όχι; Ο Παιτέρης π.χ. θεωρείται χρήσιμος ή άχρηστος για το Δήμο; Ο Κασιδιάρης είναι χρήσιμος ή άχρηστος; Ο Μπογιόπουλος ή ο Βαρουφάκης;
Φαίνεται σαν να αχυρολογώ, απλά θέλω να δείξω πως πολλά απ αυτά που είπες δεν ευσταθούν γιατί και οι ίδιοι ψηφίζουν «αυτούς που θεωρούν χρήσιμους» μα τελικά για άλλους έιναι άχρηστοι.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Το θέμα μου δεν είναι ο γύφτος και ο κάθε γύφτος, όπως με ενοχλεί ο γύφτος που παίρνει επιδόματα με ενοχλεί και ο αγρότης που παίρνει επιδόματα και γίνονται πόρσε, ο μεν δηλώνει 500 κατσίκια με αυτά αυτά του γείτονα για να το πάρει ο δε 10 παιδιά με αυτά του γείτονα για να το πάρει, στο θέμα των ναρκωτικών όπως και ο γύφτος έτσι και μεγαλοεπιχειρηματίας παχιά έκδοση του παμπλο εσκομπάρ λαδώνουν τα κατάλληλα άτομα για να συνεχίσουν τα βέρια. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι αυτό σου λέω και εγώ.
Από εκεί και πέρα όμως θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι είσαι λάθος γιατί ο γύφτος μπορεί να μην θέλει να τον πιάνουν κορόιδο να δουλεύει για ενα χαρτζιλίκι θέλει όμως να κυκλοφορεί με κλεμμένο αμάξι καρμανιόλα χωρίς χαρτιά γνωρίζοντας οτι οι μπάτσοι θα τον χαιδέψουν αν τον σταματήσουν καταλάθος φυσικά. Μπορεί να μην θέλει να τον πιάνουν κορόιδο και να πληρώνει φόρους αλλά την δωρεάν περίθαλψη στα νοσοκομεία την θέλει και την έχει φυσικά, μπορεί να μην θέλει να πληρώσει λογαριασμούς αλλά το τσαντίρι είναι μονίμως συνδεδεμένο με την κολώνα της δεη, είναι άπειρα τα παραδείγματα...
Το έχεις και εσύ το δίκιο σου βέβαια μιας και μιλάμε για λαο ηλιθίων που ψήφισε συριζα για να μην ξαναβγεί το πασοκ αλλά δεν μπορούμε να κλείνουμε και τα μάτια σε αυτά που βλέπουμε έτσι; Εγω φταίω που ο αδωνις είναι στν ΝΔ δηλαδή; Στν ΝΔ που ξέραμε ούτε απ'έξω δεν θα περνούσε τι μου το θυμίζεις και ρίχνεις αλάτι στις πληγές.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,970
Το μαγικο ραβδι του Γεωργιαδη.


Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... α ναι!


(Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε)
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,882
Τελικα η επιδημια εχει μετατραπει σε πολιτικο θεμα πεδιο μαχης που προκαλει κοινωνικες τριβες.
Η επιδημια ειναι πολιτικο θεμα, ως προς την αντιμετωπιση της απο το κρατος αλλα και την ετοιμοτητα του κρατους για να αντιμετωπισει τετοια περιστατικα. Αυτα πλεον δεν εχουν καμια σημασια επειδη εχουμε φτασει στον κανιβαλισμο.

Κραταμε οτι το προβλημα μετατραπηκε σε επελαση λογω (παγκοσμιας) πολιτικης αδρανειας. Λετε να τους επιασε ο ιος στον υπνο;
Δεν θα καθησω να αναλυσω τωρα την παγκοσμια οικονομια. Αυτο που θα πω ειναι οτι ενας απο τους λογους που κινηθηκε γρηγορα το ελληνικο κρατος, για πρωτη φορα στην ιστορια, ηταν επειδη εψαχναν να βρουν μια πετσετα, για να καθαρισουν λιγη απο την δυσαρεσκεια που απλοχερα χαρισε τον τελευταιο καιρο. ομολογω οτι το επαιξαν πολυ καλα αυτο το χαρτι.

Η οικονομια λοιπον εκανε το θεμα πολιτικο, δημιουργησε κοινωνικες τριβες και γιαυτο φτασαμε και στο κλασσικο, αυτοι γιατι παιρνουν επιδοματα;
Θα προσθεσω οτι τον τελευταιο καιρο η ακρα δεξια κανει εντονες προσπαθειες να περασει τις θεσεις της καβαλα στην επιδημια.
Περναω στον αοριστο.

Δουλευεις και εισαι χαρουμενος που σου δινουν ενα χαρτζιλικι και ας σε εκμεταλλευονται. Ισως και να εισαι ανεργος.
Πληρωνεις φορους, δικαιωματα χανεις και εχεις τον Γεωργιαδη να σε ρωταει τι να τα κανεις τα λεφτα, για να γινεις 300 κιλα; Η βιοπαλη σε εκανε να ξεχασεις τα σκανδαλα οπου οι λιγοι μασησαν τα πολλα και την εβγαλαν λαδι. Μεσα σε αυτη την κατασταση εισαι σωστος απεναντι στην κοινωνια και το κρατος.

Ο γυφτος δεν παει να του πιουν το αιμα, δεν παρακαλαει για δικαιωματα, δεν ψηφισε Γεωργιαδη και σε γενικες γραμμες δεν θελει να μπει στην κοινωνια οπου ζουν οι σωστοι. Μπορει να παει να δουλεψει σε φαμπρικα αλλα λογικα δεν θα τον παρουν. μπορει να ξεκινησει να πληρωνει φορους και να ζει σαν τους σωστους της κοινωνιας, αλλα για την κοινωνια θα ειναι ο γυφτος. Δεν θα τον φωναξει καποιος να πιουν καφε.
Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε.

Εννοειται οτι ενοχλει τους σωστους, οταν ενας γυφτος παρει καποιο επιδομα, επειδη αυτος ειναι κομματι της κοινωνιας και δεν πηρε τιποτα.
Αν ριξεις μια ματια σε τι κοινωνια εισαι σωστος, ισως να καταλαβεις οτι εισαι ενας απλος μαλακας, οχι επειδη ο γυφτος πηρε επιδομα και ας μην πληρωνει φορους. Η εντυπωση που εχει ο καθενας για τον εαυτο του, τον εμποδιζει να διακρινει τα συμπτωματα του μαλακα, ισως σε καποιες στιγμες αυτοκριτικης να βλεπει τα συμπωματα αλλα ειναι μια ιδεα που δεν περναει περα απο την μικρη μνημη.

Σε ενοχλει ο γυφτος γιατι ειναι μικροκακοποιος, επειδη πουλαει ναρκωτικα, επειδη οτι μπορει το αρπαζει. Ξεχνας οτι ειναι μια κοινοτητα η οποια δεν μπορει να αλλαξει καταστασεις. μιλαμε για ανθρωπους που στην πλειοψηφια τους ζει σε γκετο και τσαντιρια. Ειναι το τιμημα οταν δεν θελεις να σε πιανουν κοροιδο.
ΔΕΝ σε ενοχλει οτι ο ανθρωπος που κινει την κοινωνια και μπορει να αλλαξει καταστασεις, δεν ειναι πολιτικο αποτελεσμα (αξια-ικανοτητες) αλλα επικοινωνιακο αποτελεσμα. ξαναρωταω, μηπως εισαι μαλακας; ο γυφτος δεν ψηφισε καποιον που δηλωσε οτι ηταν το πρωτο βρεφος πολιτικος κρατουμενος. Ο γυφτος δεν ακουει πορτοσαλτε και ουτε εβαλε ναζι στην βουλη.ο γυφτος δεν πληρωνει δημοτικα τελη γιατι δεν θελει να αναρωτιεται αν θα ξεβουλωσουν τα φρεατια. ξαναρωταω, μηπως εισαι μαλακας;
ο γυφτος δεν ψηφισε τον αχρηστο για να τον βαλει στον δημο αλλα φταιει για την ασχημη εικονα της κοινωνιας.
Αν δεν ησουν μαλακας, ο γυφτος θα συνεχιζε να ειναι γυφτος. ισως θα ηταν δυσκολοτερο να ζει στο περιθωριο αλλα εσυ, σιγουρα, δεν θα τσεκαρες αριστερα και δεξια να δεις ποιος πηρε επιδομα για να τον κραξεις.
Κατά τη γνώμη σου ή γίνεσαι ελεύθερο πουλί και εκμεταλλευεσαι τον περίγυρο σου για να επιβιώσεις ή γίνεσαι ρομποτακι του συστήματος.

Ναι ο γύφτος δεν ψήφισε και ούτε πρόκειται να ψηφίσει ποτέ Γεωργιάδη και να στείλει στη Βουλή ναζί όσο αυτοί τον θεωρούν (τον γύφτο) σκουπίδι της κοινωνίας. Είναι μαλακες να το κάνουν; Αντ αυτού ψηφίζουν αριστερά που τους τάζει, για τους δικούς της ψηφοθηρικους σκοπούς ασφαλώς.

Το θέμα μου δεν είναι ο γύφτος και ο κάθε γύφτος, όπως με ενοχλεί ο γύφτος που παίρνει επιδόματα με ενοχλεί και ο αγρότης που παίρνει επιδόματα και γίνονται πόρσε, ο μεν δηλώνει 500 κατσίκια με αυτά αυτά του γείτονα για να το πάρει ο δε 10 παιδιά με αυτά του γείτονα για να το πάρει, στο θέμα των ναρκωτικών όπως και ο γύφτος έτσι και μεγαλοεπιχειρηματίας παχιά έκδοση του παμπλο εσκομπάρ λαδώνουν τα κατάλληλα άτομα για να συνεχίσουν τα βέρια.
Αν σε αυτούς προσθέσουμε και όλους εκείνους οι οποίοι συνέχισαν να παίρνουν την σύνταξη του αποβιώσαντος γονέα, τους μαϊμού ανάπηρους, βυσματοθεσεις στο δημόσιο, φοροφυγαδες...
ναι τλκ όλοι μαζί τα φάγαμε. Όχι μόνον οι Παγκαλοι και οι Άκηδες
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,459
Ρευμα και νερο ειναι αγαθα που πρεπει να εχουν ολοι. Καποιοι εχουν νομιμα, καποιοι τα κλεβουν και σιγουρα αρκετοι δεν εχουν. οπως μαθεις.
Με τα δικαιωματα εννοουσα πραγματα οπως πχ εργασιακα τα οποια εχουν εξαφανιστει. Τωρα ο τυπος που περναει απο τις γειτονιες με την καραμουζα και σημερα πουλαει χωματα ενω χθες αγοραζε παλια, κλαιν μαιν αν ο εργοδοτης σου μπορει να σε απολυσει επειδη δεν ειχε στυση το βραδυ και χωρις να σου δωσει αποζημιωση.
Για τους γυφτους δεν ειναι ευκολο να αγορασουν οικοπεδο για να χτισουν το πετρινο τσαντιρι. πρεπει να σκαρφιστουν τεχνασματα για να αγορασουν γη, Ποιος θα αγορασει οικοπεδο για να χτισει διπλα σε γυφτους;
Αυτος που χτιζει αυθαιρετο ειναι παρανομος, ομως ειναι ενα φαινομενο που δεν γνωριζει κοινωνικη ταξη και που η πολιτεια, για λογους, δειχνει μεγαλη ανοχη. που και που γκρεμιζαν καποια για τα ματια του κοσμου. Αυτος που κλεινει τα ματια στην παρανομια δεν ειναι συνεργος;
Τον παιτερη τον ειχε στρατολογησει το Δ.Η.Κ.Ι μπας και κερδισει καποια εξτρα ψηφο και προφανως ειναι απο αυτους που θελουν να ενταχθουν στην νορμαλ κοινωνια. δεν θυμαμαι εαν καταφερε κατι. Σε γενικες γραμμες δεν πολιτευονται. πριν και μετα τον παιτερη, ποιος αλλος κατεβηκε σε εκλογες;
Αν το παμε ονομαστικα, θα δουμε οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα στην λογικη και την συνειδηση του ψηφοφορου. Το προβλημα ειναι στην επαναληψη. Τι να συγκρινουμε τωρα; τον Πελετιδη με το γνωστο ζευγος που βγαζει σελφι εις τα Λονδινα και εις τα Παρισια;

Τωρα, στο θεμα με τα τσαντιρια, αυτοι οι ανθρωποι και να θελουν να ενταχθουν σε αυτο που εμεις θεωρουμε νορμαλ, δεν τους θελει η κοινωνια.
Η πλειοψηφια τους δεν θελει να ενταχθει σε αυτο που εμεις θεωρουμε νορμαλ και τι να κανω τωρα εγω; δεν ειμαι μελος ανθρωπιστικης οργανωσης και δεν με ενδιαφερει τι θα κανουν,
ποιος ενδιαφερθηκε πως ζουν; πως την παλευουν; μονο τωρα που εγιναν θεμα και βγηκαν ολοι να κλαψουν για τα επιδοματα.
Εγω το θεωρω αδικο να τους ριξουν φταιξιμο για ολα. Δεν προσπαθω να τους αγιοποιησω αλλα αν καθισουμε να αναλυσουμε γιατι ειναι σαπιος βοθρος η κοινωνια, δεν ειναι δικο τους το φταιξιμο.
Καθε μερα πιανουν ναρκομανεις, λες ουτε ενας απο αυτους να μην τους ειπε απο ποιο τσαντιρι τα αγορασε; και που χαθηκε το Noor 1;
Η εμπλοκη γνωστου προσωπου στο θεμα δεν εμποδισε τους οπαδους του να τον χειροκροτανε, αλλα οι γυφτοι πουλανε ναρκωτικα και πρεπει να τιμωρηθουν.

tl;dr
Τα τσαντιρια βγαζουν προβληματα αλλα δεν φταινε για την αποτυχια της κοινωνια σας, ουτε στο ελαχιστο.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,407
Οι ρομά ψηφίζουν ΝΔ, μεγάλος ευεργέτης ο Σαμαράς 😂
Δεν ξέρω πως πήγε πολιτικά το θέμα αλλά ας το κλείσουμε εδώ ρε παιδιά, οκ όταν έγραφα από τα πρώτα δεν περίμενα να μετατραπεί το θέμα εντελώς.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,882
Δεν προσπαθω να τους αγιοποιησω αλλα αν καθισουμε να αναλυσουμε γιατι ειναι σαπιος βοθρος η κοινωνια, δεν ειναι δικο τους το φταιξιμο.

tl;dr
Τα τσαντιρια βγαζουν προβληματα αλλα δεν φταινε για την αποτυχια της κοινωνια σας, ουτε στο ελαχιστο.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Τα προβλήματα μιας κοινωνίας είναι πολυδιάστατα και δεν μπορεί να φταίει μια και μόνον ομάδα ανθρώπων για αυτά.

Εγώ δεν έφαγα τίποτα, για τον εαυτό σου να μιλάς
Ούτε εγώ έφαγα. Αν είχα βολευτει και έτρωγα μέχρι να βγω συνταξη δεν θα ξενιτευομουνα. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως το φαγοπότι δεν το κάνανε μόνον οι γραβατομενοι της τηλεόρασης αλλά και ο γείτονας της διπλανής πόρτας "που δεν είναι μαλακας να πληρώνει το σάπιο κράτος που του πίνει το αίμα με φόρους για τα τρωνε"
Και κάπως έτσι διαιωνίζεται η σαπιλα της κοινωνίας μας.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ρε σεις δεν είπαμε πως οι γύφτοι είναι οι μοναδικοί. Κάθε μέρα βλέπω τη σαπίλα γύρω μου κι από Έλληνες.
Άτομα που βγάζανε χιλιάδες ευρώ από μαύρα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και με το που βλέπουν στις ειδήσεις για «μαύρη αγορά», καταδικάζουν αμέσως. 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Τίποτα δεν είναι άσπρο και μαύρο. Αν κάποιος π.χ. πουλήσει 50 ευρώ μια μερίδα χταπόδι και όλο τον χρόνο βγάζει 6.000 ευρώ (κάτω από το αφορολόγητο), οκ είναι αισχροκέρδια και παρανομία, αλλά του το συγχωρείς (και όχι δεν έχω γνωστό που το κάνει αυτό).
Εννοείται μεγάλα καθάρματα/μπλεγμένοι σε συναλλαγές εκατομμυρίων δεν πάνε ποτέ μέσα και είμαι 1000% υπέρ, του να πάνε μέσα πρώτοι όλοι αυτοί (φθίνουσα σειρά αδικήματος), αλλά δυστυχώς είναι λίγο ουτοπικό.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι το συμπέρασμα που έβγαλα πριν 3 χρόνια για την Αμερική. Όποιος και να βγει πρόεδρος/πρωθυπουργός είναι απλά πιόνι και βιτρίνα για να νευριάζει ο εκάστοτε τηλεορασάκιας/φανατικός ψηφοφόρος.
Τα μόνα που θα αλλάξουν είνα κάποιες λεπτές γραμμές στα ΠΟΛΥ εσωτερικά της διοίκησης μιας χώρας. Ότι περιλαμβάνει εξωτερική πολιτική (μεταναστευτικό, σύνορα, πολέμους κλπ) είναι απλά για να το αποφασίσει κάποιος καγκελάριος ή κάποια «φοβερή ομάδα» που έστησε ο ΟΗΕ ή η Ε.Ε..
Δυστυχώς (αν και δεν ψήφισα στις περασμένες εκλογές) το κατάλαβα με τον Κούλη που είναι τελείως πιόνι και καρπαζοεισπράκτορας.

Πάνω στο θέμα:


Δεύτερον
η μελέτη διαπίστωσε ότι, το 82% του πληθυσμού θα πρέπει να αναπτύξει ανοσία στον Covid- 19 για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

Μάλλον έχουμε δρόμο ακόμα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,459
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, είναι το συμπέρασμα που έβγαλα πριν 3 χρόνια για την Αμερική. Όποιος και να βγει πρόεδρος/πρωθυπουργός είναι απλά πιόνι και βιτρίνα για να νευριάζει ο εκάστοτε τηλεορασάκιας/φανατικός ψηφοφόρος.
Τα μόνα που θα αλλάξουν είνα κάποιες λεπτές γραμμές στα ΠΟΛΥ εσωτερικά της διοίκησης μιας χώρας. Ότι περιλαμβάνει εξωτερική πολιτική (μεταναστευτικό, σύνορα, πολέμους κλπ) είναι απλά για να το αποφασίσει κάποιος καγκελάριος ή κάποια «φοβερή ομάδα» που έστησε ο ΟΗΕ ή η Ε.Ε..
Τα ειπες ολα ρε μαγκα μου και σου βγαζω το καπελο, σοβαρα. επιστρεφω στον αοριστο, μηπως εισαι μαλακας; ξαναρωταω γιατι ο Εpitaph χτυπησε φλεβα.

Σημερα που βγηκα απο την τρυπα μου ειδα παντου αστυνομια να πινει καφε. Παρατηρησα μια ανοδο στην κινηση αλλα δεν ειδα καμια ορεξη για ελεγχο. πιστευω οτι τις επομενες μερες ο κοσμος θα βγει εξω για τα καλα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,533
τι ν αυτα τωρα?
ας επαναφερω λιγο οντοπικ την κουβεντα.

εδω ειμαστε. να τι μας κρυβουν, επιτελους ανοιξαν τα ματακια μου.
ο σεβαστος ιεραρχης (δεν ξερω πως να τον προσφωνησω, ας μας πει ο χεληος, ο αρχιμανδριτης της καρδιας μας) μορφου νεοφυτος μιλαει ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ για ολα τα καυτα θεματα.

ακουμε εν ετει 2020, για σοβιετισμο, σιδηρουν παραπετασμα κλπ, αλλά αυτα πες πως ειναι οι προσωπικες του αποψεις (βεβαια προβληματιζει λιγο το γεγονος οτι δεν ειναι 90 χρονων, αλλά σχετικα νεος, αλλά οκ, δικο του θεμα)...

τα πιο βαρια ειναι οτι το καλυτερο φαρμακο για τον κορονα ειναι η θεια κοινωνια. εγω τον πιστευω, μηπως να κοιταξει λιγο ο τσιοδρας κι η επιτροπη του τι παιζει με την μαυροδαφνη κι αν οντως ειναι ιαματικη?
επισης εμαθα οτι μιας και ο βουλγαρος προεδρος δεν εκλεισε τις εκκλησιες για το πασχα, εχει ευνοικη αντιμετωπιση απ την Ουράνια Εξουσια. μαλιστα εχει αναλαβει, απ οτι λεει ο σεπτός ιεραρχης, προσωπικα ο αγιος νικηφορος το εργο να προφυλαξει τη βουλγαρια και γι αυτο εχει λιγοστους θανατους.
αυτα να τ ακουνε εδω περα οι δικοι μας που δεν τους εκοψε να βαλουν εναν αγιο να καθαρισει και τρωμε στη μαπα τσοδρα, κικιλια και σεριφη χαρδαλιά.


Δειτε το οπως και δηποτε. και διαδωσται πριν το κατεβασουν. Βοηθεια μας.

 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,330
img008-1-e1586555895513.jpg
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Πρέπει να διακόψουν τελείως τις σάπιες αγορές που σφάζουν τα ζώα επί τόπου (ως επίδειξη στους πελάτες ότι «όλα είναι φρέσκα») για να σταματήσει η δημιουργία τέτοιου είδους ιών.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,459
Μόνο τα σκυλάκια;

Οι γάτες; οι σαύρες; Οι νυχτερίδες; Τα φίδια;
Σκυλιά δεν τρώνε μόνο οι Κινέζοι αλλά και σε κάποιες περιοχές της Ρωσίας και οι κορεάτες δεν λένε όχι στο φαγητό με λουρί.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,407

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,459
Σήμερα άνοιξα TV για μερικά λεπτά, έτσι, για τον μαζοχισμό, και είδα τύπο που του έγραψαν ραβασάκι. Πήγαινε με την Μερσεντές (οχι του παππού) να κάνει μια επισκευή στην Χαλκιδική?
Το οικονομικό θαύμα έγινε, η εργατιά κυκλοφορεί με μερτσεντικα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000


“Just as in wartime, a state of emergency could extend until the end of hostilities. Today, we confront not a military power but are in a warlike state to defend our people against a pandemic the likes of which we have not seen in a century.”
 
Top Bottom