Ένδοξη RageQuitική Multiplayerιριστική Επέλασις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολυ καψιμο στο zero hour, αν και τα εχει τα χρονακια του πλεον..

Το αρχικό κυρίως πόιντ ήταν κάτι ψιλο-persistent βέβαια, όχι να παίξουμε κάνα ράντομ ματσάκι από το οτιδήποτε. Κάτι σε ΜΜΟ ή Survival game πιο πιθανοί επιλαχόντες, ώστε να υπάρχει ένας σταθερός κόσμος/βάση όπου θα αράζουμε την πέτσα μας..

Ανά τα χρόνια είχα ενεργή high-level παρουσία στο Lord of the Rings Online, στο Star Wars The Old Republic, στο Elder Scrolls Online... θεωρητικά θα μπορούσα να επανέλθω, αλλά δεν είμαι και βέβαιος αν έχω το χρόνο και τη διάθεση για τέτοια επένδυση.

Να δείτε που θα καταλήξουμε στο Fallout 76 στο τέλος και θα γελάμε.

Εναλλακτικά ναι κάνα τουρνουά με πολλούς παίκτες. Πρέπει να έχω το Blood Bowl 2.

ΜΜΟ υπαρχουν διαφορα, το θεμα ειναι οτι το levelling συνηθως ειναι το πιο βαρετο κομματι τους.. Οποτε δε ξερω ποσο καλη ιδεα ειναι να μαζευτουμε για λεβελαρισμα. Ισως εξαιρεση σε αυτο αποτελει το gw2, με επιφυλαξη γιατι δεν εχω δοκιμασει τα παντα φυσικα.

Survival multiplayer, χωρις περιορισμο στον αριθμο των παικτων (οπως το don't starve together που αναφερθηκε) ποια ειναι; Το κοναν;

Ενα poll οπου θα προτεινει, οποιος ψηνεται, κανα παιχνιδακι ισως ειναι η καλυτερη λυση. Να δουμε και τι συμμετοχη υπαρχει, γιατι αν μαζευτουμε 2-3 ο περιορισμος στους παικτες, σε καποια παιχνιδια, δε θα αποτελει προβλημα.

νομίζω ότι κανείς μας δεν έχει τον χρόνο η την όρεξη να ξανακυλήσει στα mmo. gw2 έχω κοντά στις 6k ώρες οπότε δύσκολα γυρίζω εκεί μιας και έχω φάει ήδη την ζωή μου εκεί. eso pvp-ιστικα δεν με κράτησε οπότε με το που τελείωσα main storyline (pre-morrowind exp) βαρέθηκα να κάνω quests στις περιοχές των άλλων faction και το παράτησα και αυτό. κλπ κλπ

πιστεύω πιο εύκολα μας παίρνει τπτ ραντομ ματσακια παρά κάτι που θα απαιτεί ώρες.

βέβαια αν θέλετε ξαναπερναω το ντιβιζιον 2

To Conan 2 ειναι καλή φάση, γιατί μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας σέρβερ και να χτίζουμε, να μαζεύουμε πράματα, να κανουμε ντου σε διάφορα μέρη κλπ.

Δεν είναι απαραίτητο να παίξουμε όλοι το ίδιο παιχνίδι. Μπορεί οι μισοί να πάμε ένα MMO, οι άλλοι μισοί τουρνουά κλπ.

Για να βάλω poll θα πρέπει να ακούσω προτάσεις

Το lord of the rings παραδόξως βαστάει ακόμη. Έχει γεράσει αλλά έχει αυτή την ομορφιά των γερόντων που μπορεί να έχουν σκαμμένο πρόσωπό αλλά βγάζουν μία γλύκα και καταλήγουν κάδρα κουλτουριαρηδων.
Θα το ξαναπερναγα για χαλαρό pve με παρέα κι κουτσομπολιο στο μικρόφωνο

To Conan 2 ειναι καλή φάση, γιατί μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας σέρβερ και να χτίζουμε, να μαζεύουμε πράματα, να κανουμε ντου σε διάφορα μέρη κλπ.

Για να βάλω poll θα πρέπει να ακούσω προτάσεις

Το conan 2 ποιο ειναι παλι; Το exiles; Δε το εχω δοκιμασει, αν ειναι καλο και υπαρχει προθυμια παντως δε με χαλαει, γενικα μου αρεσουν τα survivals.

Προταση εγω (με αυτα τα χαρακτηριστικα που θες) δε μπορω να κανω, γιατι τα μουλτιπλεηερ που εχω ειτε ειναι για περιορισμενους παικτες (εως 4 οπως vermintide 2, world war z, gtaV, rdr2, no man's sky, don't starve, διαφορα rts/4X) ειτε ειναι παρατημενα εδω και καμποσα χρονια mmo που σαν ειδος δε με ψηνουν ιδιαιτερα.

Για το χαβαλε ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

Το conan 2 ποιο ειναι παλι; Το exiles; Δε το εχω δοκιμασει, αν ειναι καλο και υπαρχει προθυμια παντως δε με χαλαει, γενικα μου αρεσουν τα survivals.

Προταση εγω (με αυτα τα χαρακτηριστικα που θες) δε μπορω να κανω, γιατι τα μουλτιπλεηερ που εχω ειτε ειναι για περιορισμενους παικτες (εως 4 οπως vermintide 2, world war z, gtaV, rdr2, no man's sky, don't starve, διαφορα rts/4X) ειτε ειναι παρατημενα εδω και καμποσα χρονια mmo που σαν ειδος δε με ψηνουν ιδιαιτερα.

Για το χαβαλε ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

Ναι το λεω 2 γιατι το προηγούμενο conan ΜΜΟ ήταν και καλά το 1. Το έχω, έπαιξα κάποιες ώρες, καλό φαίνεται, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται πιο μακριά,

Στο No man's skyε ειμαι στην φαση που βγηκα διαστημικο σταθμο και εφτιαξα το drive μου για εξωστυστημικές περιηγήσεις. Αλλά πραγματικά δεν πιάνω τι θα μπορούσε να κάνει μια ομάδα εκεί. Φαίνεται πολύ single player φαση μέχρι τώρα.

Τα άλλα με τους λίγους παίχτες ειναι οκ, απλά είχα στο μυαλό κάτι που θα μπει πολύς κόσμος της κοινότητας. Αν δεν υπάρχει όρεξη όμως, κανένα πρόβλημα. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι σαν κοινότητα και να θέλουν να παίζουν με την παρέα τους ή μόνοι τους και απλά εδώ να ψωλάρουν και να διαβάζουν άρθρα. Και επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος, το persistent παιχνίδι είναι ιδανικό, γιατί ο ένας μπορεί να μπαίνει να παίζει βράδυ, ο άλλος πρωί, αλλά το αποτέλεσμα ειναι συνολικό και μένει εκεί.

Τα εγγόνια σας θα κάνουν εμφύλιο πόλεμο για την clan όταν βγει το Star Citizen.

Star Citizen που έχουμε ήδη έτοιμη clan

Μιλάμε για Alpha που θέλει κανα 50αρικο για να μπεις και τελευταίο σύστημα για να το τρέχει;

Ά! Έκανες ενα αστείο!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!

Εντάξει λοιπόν.

Προσωπικά μέσα για τα:

RDR2
NMS
MK11 (πρωταθληματακι κανείς;; )
Don't starve (που το θυμηθήκατε πόρωση)
Vermintide 2 (ψύνομαι αλλά cap 4 πλέιερς)
Scam citizen (lel)

Α ναι ρε, έχουμε και το RDR2. Άνετα μπαίνω αν κανονιστεί κάνα σκηνικό.

NMS υπάρχει η δυνατότητα για ψιλοpersistent multiplayer σκηνικά? Αν το βρω υπερφθηνά ίσως το τσιμπήσω, το έχω στα υπόψιν εδώ και καιρό.

NMS υπάρχει η δυνατότητα για ψιλοpersistent multiplayer σκηνικά?

ναι κανονικότατα.

Αν κανονιστεί κάτι πρέπει να σκάψω να βρω γιατί μου κρασάρει το μπορντέλ..

Στο NMS για μουλτιπλεηερ σκηνικα (εως 4 παικτες παλι) υπαρχει η δυνατοτητα να φτιαξεις βαση την οποια χτιζουν ταυτοχρονα εως 4 παικτες και την επισκεπτονται οσοι θελουν, καθως και καποιες randomly generated αποστολες οι οποιες καλες ειναι στην αρχη, αλλα γινονται γρηγορα επαναλαμβανομενες.

Παλι βεβαια σε εως 4 παικτες μιλαμε επι της ουσιας. Η μονη πιο μουλτι προταση (εκτος απο μμο) ειναι το κοναν;

Conan Exiles 15μιση ευρώ στο Instant Gaming αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω να παίζει χαμηλότερη τιμή.

No Man's Sky στο ίδιο μαγαζί λίγο κάτω από 17 ευρώ.

Για το Κόναν είχε κάνει και ένα ρηβιού της Έρλη Άξες ο Τσοκ πριν 2-3 χρόνια.

διάβασα το άρθρο για το Exiles, ειναι του 2017 και γράφτηκε όταν έβγαινε το παιχνίδι σε early access. Τώρα δεν κολλάνε οι εχθροί σε πέτρες κλπ, βέβαια είναι κάπως βλαμμένο το ΑΙ γιατί μπορείς να τους σναιπάρεις σκαρφαλωμένος σε έναν βράχο και αυτοί θα κάτσουν κολλημένοι από κάτω και θα περιμένουν ή θα πηγαίνουν από το σημείο αυτό Α στο Β και θα επιστρέφουν πίσω στο Α. Το νερό σε σώζει και πάλι, τουλάχιστον από διάφορα ζουλάπια και ανθρώπους NPCs. Είναι αρκετά θανατερό, οι συνταγές δεν βγαίνουν πολύ εύκολα. Αυτό που με εκνευρίζει λίγο είναι στις συνταγές για τα όπλα, τα περισσότερα είναι από DLCs, αλλά οκ, αν σου αρέσει τα χτυπάς από κλειδάδικο.

Ρε το Xenforo δεν εχει κανα addon που να σε αφηνει να φτιαχνεις poll οπου οι συμμετεχοντες βαζουν δικες τους ιδεες για ψηφισμα στις επιλογες;

Back