Ένδοξη RageQuitική Multiplayerιριστική Επέλασις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Επειδή ειπώθηκε το Guild Wars 2, εχετε υπόψιν πως είναι σε 50% (ΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΥΡΙΟΙ!) εκπτωση μεχρι τις 8 Μαιου. Τρομερο value for money και σας μιλαει ανθρωπος που δεν καιγεται ευκολα με mmo.

Επειδή ειπώθηκε το Guild Wars 2, εχετε υπόψιν πως είναι σε 50% (ΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΥΡΙΟΙ!) εκπτωση μεχρι τις 8 Μαιου. Τρομερο value for money και σας μιλαει ανθρωπος που δεν καιγεται ευκολα με mmo.

Ζήλεψα από το twitch του @Spank το κατέβασα και επαιξα λιγο στο τσαμπέ. Η τιμή να φανταστώ είναι για expansion κλπ. Απο το λιγο που επαιξα φαινεται σαν συγχρονη, λιγότερο σπαστική έκδοση του WOW. Από βιντεάκια είδα πολύ χαβαλέ στα bosses

ρωτά τον μάστορα με τις 6k ώρες :p

Γενικα τα world bosses δεν ειναι το δυνατο σημειο του παιχνιδιου (κατα τη γνωμη μου), μαζευονται 50 ατομα παραπανω απο οσα χρειαζονται και τα ριχνουν για πλακα. Τα dungeon καλα τα θυμαμαι παντως, ειχαν το χαβαλε τους, και δεν ηταν κατι extreme απο αποψη δυσκολιας.

Εdit για πες ρε μαστορα, καλο το gw2; Θα το ξανακατεβασεις;

τα παλιά τα dungeon τα παραδοσιακά είναι νεκρά. world bosses μια που πας προλαβαίνεις να βαρεσεις λίγο και τέλος μπαμ μπαμ κάτω γγ.

το παιχνίδι υπερκαζουαλ από άποψη pve λιγο στόρι λίγο κάτι σαν dungeons. νταξ αν θέλεις έχει και 10man raids το οποίο ναι ήταν θεωρητικά το πιο challenging κομμάτι του παιχνιδιού και έπαιζε πολύ μικρο ποσοστό μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό παιχτών του gw2 τους λες και εγκεφαλικά νεκρούς. μέχρι και τουτοριαλ πως να κάνεις dodge αναγκάστηκαν και έβαλαν γιατί ο κόσμος απλά δεν ήξερε.

το conan exiles έχει αρκετό ψωμί. Αν θέλετε μπορώ να κάτσω να γράψω ένα σεντονάκι. Να κάνω και research αν έχει αλλάξει τίποτα από την τελευταία φορά που έπαιξα

Εγω το τσιμπησα το κοναν. Συμμετοχες υπαρχουν;

Ρε το Xenforo δεν εχει κανα addon που να σε αφηνει να φτιαχνεις poll οπου οι συμμετεχοντες βαζουν δικες τους ιδεες για ψηφισμα στις επιλογες;

Nope, ούτε τζαμπέ ούτε επί πληρωμή απ'όσο μπορώ να δω. Υποθέτω πως θα περιέπλεκε αρκετά τα permissions το να επιτραπεί γενικευμένο editάρισμα σε κάποιο πολλ, πέραν του ότι θα αποτελούσε εν δυνάμει security risk.

Ως έχει το σύστημα, είτε μπαίνει επιλογή "ΑΛΛΟ (ΓΡΑΨΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ)" στο τέλος του πολλ, είτε απλά το κοινό γράφει προτάσεις και ο poll starter τις προσθέτει προοδευτικά στο αρχικό πολλ.

Εγω δε ψηνομαι για Conan Exiles ρε σεις...αγορασε το 100% της funcom οι κινεζοι της Tencent και θα το γυρισουν σε game-as-service microtransactions μοντελο...κατι που ειμαι κατηγορηματικα αντιθετος

edit:νουπου, μπορουμε να βαλουμε αυτα που εχουν ηδη προταθει εδω και συμπληρωνουμε μετα!

Εγω δε ψηνομαι για Conan Exiles ρε σεις...αγορασε το 100% της funcom οι κινεζοι της Tencent και θα το γυρισουν σε game-as-service microtransactions μοντελο...κατι που ειμαι κατηγορηματικα αντιθετος

edit:νουπου, μπορουμε να βαλουμε αυτα που εχουν ηδη προταθει εδω και συμπληρωνουμε μετα!

Αν παιξουμε, θα εχουμε δικό μας pve πριβε χοστινγκ και θα το πάρεις απο κλειδαδικο, οπότε μπορούν να φιλήσουν τον άπλυτό σου πισινό :O

Αν το μοντέλο είναι "Open World Survival segment” using the Games-as-a-Service business model (where you pay to fuel up with more credits) " μου φαίνεται φάση candy crush οπου για να προχωρησουμε σε κατι να πρεπει συνεχως να αγοραζουμε ψιψιψωνια πριβε ξεπριβε...ακομα και στην υπονοια αυτου του πραματος προτιμω να απεχω μαν.

μέχρι να αποφασίσετε ψηθείτε για χαλαρό κάνα apex match μαζί με καφεδουμπα. 1-2 την ημέρα ξέρω γω.

Αν το μοντέλο είναι "Open World Survival segment” using the Games-as-a-Service business model (where you pay to fuel up with more credits) " μου φαίνεται φάση candy crush οπου για να προχωρησουμε σε κατι να πρεπει συνεχως να αγοραζουμε ψιψιψωνια πριβε ξεπριβε...ακομα και στην υπονοια αυτου του πραματος προτιμω να απεχω μαν.

Στους πριβέ σέρβερς παίζεις και με σπασμένα παιχνίδια ρε. Τουλάχιστον στο Minecraft έτσι ήταν. Φαντάσου οτι μπορεί να έχεις στήσει έναν ολόκληρο κόσμο, με mods κλπ που δεν ανανεώνονται και να θές να παραμείνεις στην παλιά έκδοση του παιχνιδιού.

οκ τοτενες, αν ειναι ετσι δε μαμιεται...αλλα με επιφυλαξη

Δεν νομίζω ότι μπορούν να το γυρίσουν εύκολα σε τέτοιο μοντέλο χωρίς να αλλάξουν τελείως το παιχνίδι. Αντε σε κάναν official server να βάλουν κάνα microtransaction για να μην δέχεσαι random επιθέσεις στην βάση σου από npcs ή να μην μετράει ένα counter όπου σε αναγκάζει κάθε μερικές μέρες να επισκέπτεσαι τις βάσεις σου, αλλιώς στις εξαφανίζει, ώστε να μην γεμίσει ο server με κτήρια από παίκτες που το παρατήσαν.

Τώρα αν δεν έχει αλλάξει κάτι, τα DLC μόνο cosmetics δίναν και μάλιστα τα όπλα ήταν Middle tier. οπότε δεν χάνει κανείς τίποτα και να μην τα έχει. Εξάλλου αν νοικιάζει κανείς prive server μπορεί να βάλει ένα σκασμό mods μέσα που δεν πιάνουν μία τα DLC Μπροστά τους.

Αρκεί να μην έχει αλλάξει κάτι τραγικό, γιατί πάει καιρός που έπαιζα.

Και το Sea of Thieves δεν θα ήταν καλή επιλογή αφού είναι στο Gamepass;

Back