What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Αμφισβητούμενη φάση το πέναλντι Παπουτσελη. Το διαβάσαμε και αυτό. Οι millennials έχουν συνηθίσει το HD μάλλον, και οτιδήποτε από σέντρα μέχρι μεγάλη περιοχή σε παλιές οθόνες είναι ένα pixel δρόμος.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Μιας και είπαμε για παπουτσέλη, όταν εργαζόταν η μάνα μου ακόμη είχε "τύχει" να εξυπηρετήσει τον παπουτσέλη, κάποια χρόνια μετά το πέναλτι. Αφού τελειώνει την δουλειά του και πριν φύγει, του πετάει ένα "πάμε μωρή ολυμπιακάρα" και εκείνος της πετάει ένα πονηρό χαμόγελο και της κλείνει το κλείνει το μάτι όλο νόημα.

:poop:
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Σε παραδέχομαι το τερμάτισες. Τα άκουσα όλα μετά απο αυτά που λες περι ευρω παο:ROFLMAO::ROFLMAO: περι θεωρείες οπαδων του οσφπ στο ποδοσφαιρο και μπασκετ μόνος σου τα λες μόνος σου τα πιστεύεις...Να είναι καλα το σανογιαπροβατα και το σδνα.
Για την παρωδία του βαρ που έδιναν οτι ήθελαν όπως και πριν δεν αξίζει να το σχολιάσω καν. Μάθαμε τελικά τι έγινε και κόλλησε το βαρ στο λαμια παοκ;


Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι η ανωτερότητα του ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο σας έχει δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά.
Δεν συνεχίζω άλλο την κουβέντα μαζί σου γιατί στο τέλος θα πέσουν τα δικά μου μαλλιά. :p
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
εδω να βγω και να πω οτι ο @Hellion είναι βαζελος, στα φρύδια του τι έγινε στο λαμια παοκ. επίσης και έμενα δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο λαμια παοκ. δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με το τσιρκο με την ονομασία σουπερλιγκ.
και επίσης εδώ είναι το θέμα για το μπάσκετ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Φίλε Ρουντ, δικαίωμά σου να απέχεις από την περαιτέρω συζήτηση εφόσον δεν έχεις άλλα αντεπιχειρήματα.

Η ερώτησή μου είναι άλλη, όμως:

Δεδομένου πως το παρόν φόρουμ εστιάζει ως επί το πλείστον στο PC Gaming και τα περί αυτού σχετικά (δεν είμαστε αθλητικό φόρουμ, believe it or not), θεωρείς πως θα διαβάσεις στο μέλλον κανένα από τα άρθρα που γράφουμε και πως θα έχεις κάτι να συνεισφέρεις στην κυρίως συζήτηση που διεξάγει η παρέα του σαιτ γύρω από αυτό το αντικείμενο? Ή μπαίνεις εδώ πέρα αποκλειστικά και μόνο για να ανοίξεις τα μάτια σε εμάς τους αδαείς? Ειλικρινής απορία.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Last dance - Netflix. Must για όσους αγάπησαν το basket μέσω των bulls και mj!

Εγώ ήμουν οπαδός των Suns εκείνη την περίοδο, να μην ανοίξω το στόμα μου για τη σκανδαλώδη εύνοια των αγαπημένων παιδιών του Stern! Μπροστά σε αυτά που έκαναν οι Bulls ο Βαζελακόπουλος είναι μαθητούδι! Τριάντα φάουλ σε κάθε ματς κέρδιζε ο Τζόρνταν. Γι' αυτό τον έβγαλαν " air", γιατί αν ανέπνεες δίπλα του οι διαιτητές σφύριζαν φάουλ! Τόσα χρόνια δε μιλάμε, άντε πια!
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Φίλε Ρουντ, δικαίωμά σου να απέχεις από την περαιτέρω συζήτηση εφόσον δεν έχεις άλλα αντεπιχειρήματα.

Ο λόγος που δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση μαζί σου είναι γιατί χρησιμοποιείς επιχειρήματα βγαλμένα απο οπαδικά σιτε και το κορυφαίο είναι οτι θεωρείς πως αυτά τα επιχειρήματα αντικατοπτρίζουν την συνείδηση των ελλήνων φιλάθλων. Εκτός και αν φυσικά πιστεύεις οτι όλοι οι έλληνες φίλαθλοι ασπάζονται την εφημερίδα της Πράσινης, το sdna ή το σανογιαπροβατα. Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι δεν έχει και πολύ νόημα.

Σε ένα πρωτάθλημα πχ της Σουπερλιγκ αγωνίζονται πολλές ομάδες και όχι μόνο ο ολυμπιακός ή ο παο. Το να κάνεις τα στραβά μάτια σε λαμογιές του παοκ πχ και να στοχοποιείς μόνο τον ολυμπιακό δείχνει πόσο κολλημένος ειναι κάποιος στο οπαδιλίκι που πουλάει η ομάδα του και δεν βλέπει παρακάτω. Έχετε δλδ ψυχολογικά με τον ολυμπιακό.

Τέλος, ο λόγος που σας ενοχλεί τόσο που γράφω μονο εδώ ποιός ειναι ακριβώς; απαγορεύεται απο τους κανόνες του σιτε; Είναι παραπάνω απο προφανές νομίζω οτι ολοι σας εδω μέσα έχετε σχηματίσει την άποψη οτι στο ποδόσφαιρο η μόνη βρώμικη ομάδα είναι ο ολυμπιακός. Οι άλλοι έχουν κάνει ψιλοπράγματα. οι άλλοι είναι εξυγιαντές. Εγω σας έδειξα τι συμβαίνει λίγο παραπέρα και αμέσως η αντίδραση ήταν ειρωνείες, εκφράσεις προσωπικές, ενοχλήσεις οτι ποσταρω μονο εδω κ οχι αλλου (ενας πανικός δηλαδή) κτλ... Γιατί συμβαίνει αυτο άραγε;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Γιατί συμβαίνει αυτο άραγε;

Για τον απλούστατο λόγο ότι "το τι συμβαίνει παραπέρα" μας το δείχνουν και άλλοι εδώ και 25 χρόνια.

"Αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι, που τις νίκες 1-0 του Παναθηναϊκού τις βάφτιζαν "πόνεσαν τα μάτια μας/τσούκου-τσούκου μπολ", και τις νίκες του οσφπ με μούφα πέναλτι στο '95 τις βάφτιζαν "ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ". Στην πορεία ορισμένοι εξ αυτών καταλήγουν να εργάζονται και στην ΠΑΕ οσφπ (Κώστας "Τσέλσι" Καραπαπάς, Νίκος Βερνίκος).

"Αντικειμενικοί" βουλευτές, που κάθε Κυριακή κόβουν βόλτες στις σουίτες του Καραϊσκάκης αγκαλιά με τον εκάστοτε πρόεδρο.

"Αντικειμενικοί" υπουργοί, που νομοθετούσαν υπέρ του οσφπ τη μία ημέρα και κατά των άλλων ομάδων την άλλη.

"Αντικειμενικοί" παράγοντες ομάδων που, μετά από κάθε διαιτητική σφαγή, έβγαιναν και μας έλεγαν "κάντε επενδύσεις" και "κάντε ομάδα ώστε να νικάτε τη διαιτησία". Προφανώς, μετά από ματς όπου οι ίδιοι παράγοντες αισθάνονται πως αδικήθηκαν, ξεχνάνε τις επενδύσεις και τις ομάδες και βγαίνουν στα κανάλια και κατεβάζουν χριστοπαναγίες κατά θεών και δαιμόνων. Karma is a bitch.

Μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμα.

Το point που θέλω να σχηματίσω είναι πως, οι περισσότεροι από εμάς εδώ πέρα που ασχολούμαστε με τα αθλητικά, ΒΙΩΣΑΜΕ την ποδοσφαιρική σαπίλα στο πετσί μας εδώ και 25 χρόνια. Και εμφανίζεσαι ξαφνικά εσύ σε ένα PC GAMING FORUM, και κάνεις κοντά 50 ποστς αναπαράγοντας επιχειρήματα τα οποία ακούμε εδώ και 25 χρόνια, λες και είναι κοσμογονικές πρωτότυπες ιδέες που δεν έχει αναπαράγει ποτέ κανένας άλλος. Και μάλιστα τσινάς κιόλας όταν δεν σε πιστεύουμε, λες και τα επιχειρήματά σου είναι η επιτομή της λογικής αλλά ο μόνος λόγος που εμείς οι αλλόθρησκοι δεν τα πιστεύουμε είναι επειδή είμαστε υπερβολικά κολλημένοι και φανατισμένοι.

Ο φανατισμένος και ο κολλημένος εν προκειμένω, αγαπητέ, είναι αποκλειστικά ο εαυτός σου. Προφανώς δεν πρόκειται να το παραδεχθείς, οπότε όντως η συζήτηση δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.

Αλλά επανέρχομαι στο αρχικό μου ερώτημα.

ο λόγος που σας ενοχλεί τόσο που γράφω μονο εδώ ποιός ειναι ακριβώς; απαγορεύεται απο τους κανόνες του σιτε;

Προφανώς δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που σου απαγορεύει να ποστάρεις εδώ μέσα. Αλλά απλά έχω την απορία.

O πυρήνας του σαιτ είναι το PC Gaming, και το off-topic forum υπάρχει απλά συμπληρωματικά. Εσένα σε ενδιαφέρει το PC Gaming καθόλου?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Σίγουρα δεν έχεις διαβάσει τι έχουν γράψει πολλοί εδώ μέσα κατά τη διάρκεια της σταυροφορίας υπεράσπισης του Μαρινάκη. Η σαπιλα πηγάζει από το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, ο δε ΟΣΦΠ από τη δεκαετία του 90 (έχει σημασία να δεις τι άλλαξε στο ποδοσφαιρικό καθεστώς τότε) και έπειτα έκανε στροφή από την αγνή ομάδα της φτωχολογιάς του Πειραιά σε χωνευτήρι και επωαστηριο πολιτικής επιρροής χρησιμοποιώντας πρωταρχικά τους συνδέσμους. Όπως κάνει και ο ΠΑΟΚ και ΠΑΟ.

Το να έρχεσαι με υφακι και να πουλάς κερκιδικο ψευτοτσαμπουκα για την ποιότητα του φόρουμ, όταν αναμασας την πιπίλα των τελευταίων 30 ετών (παρότι εστιάζεις μόνο τώρα που τσούζει επειδή ο ΠΑΟΚ κάνεις τις ίδιες λαμογιες που έκανε η διοίκηση του συλλόγου που με τόσο πάθος υποστηρίζεις) δεν είναι μεμπτό από τους κανόνες του φόρουμ. Αλλά σίγουρα είναι αισθητικό και χαρακτηρίζει πολύ το ποιον σου. Βαρέθηκες στην καραντινα, τιμή μας που σε βοηθάμε να περάσεις την ώρα σου.

Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά όμως ξεκινά ένα ταχύρυθμο διάβασμα πάνω στα: strawman arguments, Tu quoque, authority fallacy που χαρακτηρίζουν την "επιχειρηματολογία"σου για να κατανοήσεις γιατί κανείς δεν μπαίνει σε κόπο να αντιπαρατεθεί σοβαρά σε αυτά που προβάλλεις. Μέχρι τότε πανικός.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Πραγματικά φίλε @rvnistelrooy δε μας έχεις πει τίποτα καινούριο ή κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει χιλιάδες φορές. Και μάλιστα το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν υφίσταται αντίλογος, αρχίζεις και εσύ με τη σειρά σου τις ειρωνείες, τα εριστικά posts και μιλάς για προπαγανδίστικες εφημερίδες, λες και εσύ κοινοποιείς αντικειμενικές ειδήσεις.

Εν ολίγοις, κανείς δεν σου απαγόρευσε να γράψεις στο forum, αλλά από τη στιγμή που εκθέτεις τις απόψεις σου δημόσια, να είσαι έτοιμος να δεχθείς και την ανάλογη κριτική/αντίλογο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ο φανατισμένος και ο κολλημένος εν προκειμένω, αγαπητέ, είναι αποκλειστικά ο εαυτός σου.
Ακριβώς. Είναι τουλάχιστον οξύμωρο να μιλάει για "υγιείς φιλάθλους" και σε άλλο ποστ να αναφέρει τη γνωστή πιπίλα περί ολυμπιακών κι αντι-ολυμπιακών.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Κάτι για ανούσιες συζητήσεις μαζί σου φίλε μου ruud τα έλεγα μέρες πριν.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Ο λόγος που δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση μαζί σου είναι γιατί χρησιμοποιείς επιχειρήματα βγαλμένα απο οπαδικά σιτε και το κορυφαίο είναι οτι θεωρείς πως αυτά τα επιχειρήματα αντικατοπτρίζουν την συνείδηση των ελλήνων φιλάθλων.

Ακόμη κι αν είναι έτσι, δεν είναι αλήθεια ότι το ίδιο ακριβώς post θα μπορούσε κάποιος να απευθύνει προς εσένα; Το πρόβλημα με τον οπαδισμό είναι ότι συνήθως καθιστά άνευ ουσίας την οποιαδήποτε προσπάθεια για διάλογο. Ασχέτως της θέσης που εκφράζει κάποιος η πρώτη προϋπόθεση για την συνεννόηση είναι η καλή θέληση και η καλή πίστη. Δηλαδή: αν προσέρχεσαι σε μια συζήτηση με τον σκοπό "θέλω να συζητήσω για ένα θέμα" τότε ο διάλογος ξεκινά σε σωστές βάσεις. Αν όμως προσέρχεσαι έχοντας κατά νου ""πρέπει να υπερασπιστώ πάση θυσία την ομάδα μου" τότε δεν υπάρχει διάλογος αλλά το αγγλιστί κοινώς λεγόμενο shit flinging. Το πρώτο είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο, το δεύτερο δεν ένοχλεί μόνο όσους έχουν συνηθίσει πλέον τη μυρωδιά.
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Το point που θέλω να σχηματίσω είναι πως, οι περισσότεροι από εμάς εδώ πέρα που ασχολούμαστε με τα αθλητικά, ΒΙΩΣΑΜΕ την ποδοσφαιρική σαπίλα στο πετσί μας εδώ και 25 χρόνια.

Με την προπαγάνδα που αναπαράγεις εδω όλη την ώρα δεν πρόκειται να κρύψεις την σαπίλα που βιώσαμε απο την ομάδα σου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Φταίνε οι αγγελόπουλοι που τόσα χρόνια μέσα στην αλητεία του πράσινου συστήματος πηγαίνανε με τον σταυρό στο χέρι.

Χτες είχαμε δήλωση του πρόεδρου του ΕΣΑΚΕ για την προσπάθεια που καταβάλει ολόκληρο το σάπιο σύστημα να σώσει δυο ομάδες που πέφτουν αγωνιστικά.


Εγώ προτείνω να μην γίνεται πρωτάθλημα απο εδω και πέρα. Να δίνουν το πρωτάθλημα στον παο να μπορεί να ταιζει σανο τα πρόβατα και ο τρακης απο το ινσταγκραμ και να αποφασίζει ποιες ομάδες θα πέφτουν ο βασιλακόπουλος. Ετσι κ αλλιώς δεν τους παρακολουθεί και κανένας.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
παντως μου κανει εντυπωση που γραφεις μονο για την σαπίλα του "βαζελακοπουλου" και της α1.
περίμενα να διαβασω μυδρους και εγκυρες καταγγελιες, (οπως το συνηθιζεις), για το πως εχουν στησει το πρωταθλημα που συμμετεχει η ομαδα σου, ο Χαρίλαος Τρικούπης και κυριως ο Διαγόρας Δρυοπιδέων (τι επικη ονοματαρα ειναι τουτη! ενας απ τους χιλιαδες λογους που εχουμε να ευχαριστουμε τον οσφπ ειναι που μας εμαθε τοσα πραματα για την α2)

νομιζω στην εκτη θεση δεν ησασταν? η κανω λαθος?
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Ο ολυμπιακος Β άρχισε το πρωτάθλημα με -6. Αυτην τη στιγμή είναι 6ος με 17 νικες και 4 ήττες. Λογικά θα μπει στα πλει οφ. Αλλα και να ανεβεί η ομάδα δεν θα παίξουμε στο τσίρκο της Α1.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ναι. το ιδιο λεμε (οριστε, συμφωνω με ρουουντ, δωστε μπάτζ ρε)
γι αυτο ρωταω: τι ασχολεισαι με το τσιρκο της α1?

εξαλλου οπως εχουν δηλωσει οι προεδροι του οσφπ β και του οσφπ α, δεν προκειται να παιξουν α1 οσο υπαρχει ο βασιλακοπουλος.
αρα ουσιαστικα περιμενετε/ουν να πεθανει καποιος ανθρωπος και βλεπετε.... αφου δε σας πειραζει εσας, εμενα μου περισευει.
ωραια προοπτικη. ελπιζω για να μην τσαταλιαστουν τα νευρα σας τελείως, να μην καβατζαρει τα 100 ο εν λογω.
αλλά τον βλεπω γερο σκαρί, να το πω κι αυτο.
καλη υπομονη και καλη δυναμη.
 
Top Bottom