What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Όλα τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο οσφπ τα τελευταία 22 χρόνια (3 στον αριθμό) ήταν αγνά, άσπιλα και αμόλυντα, και μετράνε σαν φάπες στον πελάτη Παναθηναϊκό.

Όλα τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός τα τελευτάια 22 χρόνια (18 στον αριθμό) είναι προϊόν σάπιας πράσινης παράγκας του βαζελακόπουλου, και άρα μετράνε ως μη-γενόμενα.

Καλά μιλάμε σε αυτό που γράφεις αν κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα ονόματα των ομάδων συνοψίζεις με τον καλύτερο τρόπο την άποψη των αντιολυμπιακών όσον αφορά το ποδόσφαιρο.(y)(y)

Για να σ απαντήσω όσον αφορά το πρώτο ναι ήταν καθαρά. Όσον αφορά το δεύτερο όχι έχει πάρει και κάποια δίκαια πρωταθλήματα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
-Στο μπάσκετ το 90% των φιλάθλων, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν (ακόμα και φίλοι του οσφπ, γεγονός που μπορεί να σε εκπλήξει), παραδέχονται πως ο Παναθηναϊκός έσκασε λεφτά, έφερε παικταράδες (Διαμαντίδης-Σπανούλης-Σάρας στα ντουζένια τους, στην ίδια ομάδα λολ), έκανε ομαδάρες, και πήρε δίκαια τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

-Στο ποδόσφαιρο, το 99% των φιλάθλων που δεν υποστηρίζουν τον οσφπ, ανεξάρτητα από το ποια άλλη ομάδα υποστηρίζουν, θεωρούν πως ο οσφπ έστηνε παράγκες και από το 96 και μετά έχει πάρει τα περισσότερα από τα πρωταθλήματά του με μπινιές, λαμογιές και ντοπαρίσματα.

Γιατί πιστεύεις πως συμβαίνει αυτό? Ο κόσμος είναι κομπλεξικός απέναντι στον ποδοσφαιρικό οσφπ και δεν βλέπει Tην Αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα στο μπάσκετ έχει τυφλωθεί από την παράγκα του βαζελακόπουλου και δεν βλέπει την αδικία που με κόπο προσπαθούν να αποκαλύψουν οι σταυροφόροι της ολυμπιακής αλήθειας? Τι πρέπει να γίνει για να διαδωθεί η Αλήθεια επιτέλους?
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Ποια ήταν η αντίστοιχη τιμωρία του Μαρινάκη σε αυτά που έκανε στον Σισέ; Απλά ρωτάω γιατί αντί να λες ότι ο καθένας από εμάς αν έκανε το 1/1000 από αυτά που κάνουν αυτοί οι παράγοντες δεν θα βλέπαμε ποτέ το φως του ήλιου
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Ο τζόρνταν του κάμπου έχει περισσότερα πρωταθλήματα εναντίον τους παρά με αυτούς...
Εδώ και η καλύτερη παράσταση, τότε που τα παιχνίδια δεν τελειώνανε καν .
Και μιας και λέμε και για τα μπινελίκια του τράκη, από το ίδιο ματς ένα πανό που έμεινε σηκωμένο χωρίς να αντιδράσει και να τιμωρηθεί ποτέ κανείς
kafroi.jpg
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Τα παιδιά που σήκωσαν το πανό και που διέκοψαν το ματς είναι επιστήμονες που είχαν εξαγριωθεί από την αδικία σε βάρος του οσφπ, προφανώς. Πόση αδικία να αντέξει η ανθρώπινη ψυχή?

Ο Τσίλντρες είχε δηλώσει μετά τη διακοπή πως οι φίλαθλοι πετούσαν μες στο γήπεδο μέχρι και πλαστικά μπουκάλια με ούρα και σκατά. Σίγουρα ήταν μικροβιολόγοι διδάκτορες που τα πήγαιναν για αναλύσεις αλλά αναγκάστηκαν να τα θυσιάσουν στο όνομα της δικαιοσύνης.

ΥΓ. 1η Μάη αισίως, καλό μήνα. Σαν σήμερα το 2009 είχαμε ακόμα ένα περιστατικό όπου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχωρούσαν για πολλοστή φορά με σκημένο το κεφάλι από το γήπεδο:



Η παράγκα βαζελακόπουλου στα χειρότερά της, ακόμα και στην Ευρώπη ο αθεόφοβος. Ούτε ιερό ούτε όσιο.
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Στο μπάσκετ το 90% των φιλάθλων, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν (ακόμα και φίλοι του οσφπ, γεγονός που μπορεί να σε εκπλήξει), παραδέχονται πως ο Παναθηναϊκός έσκασε λεφτά, έφερε παικταράδες (Διαμαντίδης-Σπανούλης-Σάρας στα ντουζένια τους, στην ίδια ομάδα λολ), έκανε ομαδάρες, και πήρε δίκαια τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προσπάθησε για μια στιγμή έστω να γίνει λίγο αντικειμενικός. μονο ο παο είχε ομάδαρα; ο οσφπ δεν είχε; δεν είχε φέρει παικταράδες; δεν έκανε καλές πορείες στην ευρώπη; ξέρεις ότι την τελευταία 10ετια ο ολυμπιακός έχει πάρει 2 ευρωλίγκες έχει πάει 3 φορές σε τελικό και 4 final 4. Την τεέυταία φορά που πήγε ο παο φαιναλ 4 είχαμε ακομα windows xp.
Αφού όπως λες ο οσφπ δεν είχε όμαδα γιατί παίρνετε πρωην ερυθρόλευκους παίκτες (παπαπέτρου, λοτζέσκι, ζιζιτς, θέλει τον σλουκα κ.α.) επειδή δεν είναι καλοί;
Αφού όπως λες είστε καλύτεροι γιατί στην ευρωλιγκα με ξένους διαιτητές έχουμε περισσότερες νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια; μήπως επειδή δεν μπορείτε χωρις τον αναστόπουλο;
Απο τότε που σας πήρε ο τράκης άσπρη μέρα στην ευρώπη δεν έχετε δει κατα τ άλλα τα πρωταθλήματα τα παίρνετε άνετα.

Στο ποδόσφαιρο, το 99% των φιλάθλων που δεν υποστηρίζουν τον οσφπ, ανεξάρτητα από το ποια άλλη ομάδα υποστηρίζουν, θεωρούν πως ο οσφπ έστηνε παράγκες και από το 96 και μετά έχει πάρει τα περισσότερα από τα πρωταθλήματά του με μπινιές, λαμογιές και ντοπαρίσματα.

Όσο και να θέλετε να λέτε παραμύθια στον εαυτό σας η αλήθεια που δεν πρόκειτε να την παραδεχτείτε ποτέ είναι μια.
Ο ολυμπιακός έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα γιατί ολα αυτά τα χρόνια είχε την καλύτερη ομάδα. Ο ολυμπιακός έχει φέρει τους καλύτερους ξένους παίκτες, έχει κάνει αντίστοιχα και τις μεγαλύτερες πωλήσεις παικτών σε μεγάλα πρωταθλήματα.(τυχαίο; δεν νομίζω...) Απο άποψη μπατζετ ακόμα αν το δεις ο ολυμπιακός είχε και έχει το μεγαλύτερο απο τον παο.
Μην περιμένεις απο ελληνική ομάδα να κάνει καλή πορεία στο τσ λιγκ. Εκεί η κατάσταση έχει ξεφύγει μιλάμε για άλλα ποσά. δεν γίνεται ελληνική ομάδα να συγκριθεί με τις ομάδες που αγωνίζονται εκει. παρ όλα αυτά ο ολυμπιακός έχει νικήσει πολλές μεγάλες ομάδες.
κ ολα αυτά πάντα σε σύγκριση με τον παο που είναι η 2η μεγαλύτερη ομάδα στην ελλάδα. Είναι αστείο να συγκρίνουμε τον ολυμπιακό με παοκ/αεκ....
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Ο κύριος στα δεξιά βέβαια έχει πάρει μόνος του τα τελευταία 15 χρόνια περισσότερους τίτλους απ'ότι όλος ο μπασκετικός οσφπ από ιδρύσεώς του.

Και φυσικά στην Ευρώπη, που ο Βασιλακό δεν είχε και δεν έχει εξουσία, δύο ευρωπαϊκές κούπες σερί δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα δει, ούτε και είδε τελικά στην καριέρα του....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Προσπάθησε για μια στιγμή έστω να γίνει λίγο αντικειμενικός.

Αντιλαμβάνεσαι την ειρωνία του να έχεις εσύ ειδικά αυτήν την απαίτηση :p


μονο ο παο είχε ομάδαρα; ο οσφπ δεν είχε; δεν είχε φέρει παικταράδες; δεν έκανε καλές πορείες στην ευρώπη; ξέρεις ότι την τελευταία 10ετια ο ολυμπιακός έχει πάρει 2 ευρωλίγκες έχει πάει 3 φορές σε τελικό και 4 final 4. Την τεέυταία φορά που πήγε ο παο φαιναλ 4 είχαμε ακομα windows xp.

Τι σημασία έχει το παραπάνω? Ποιος εξέφρασε αμφιβολία για την ποιότητα του μπασκετικού οσφπ σε συγκεκριμένες χρονιές?

Σύμφωνοι. Από τότε που ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Παναθηναϊκός είναι εξαφανισμένος από τον Ευρωπαϊκό χάρτη. Ε, και? Αυτές οι επιλεκτικές μετρήσεις στην ιστορία είναι ότι πιο αυθαίρετο μπορεί να κάνει κανένας "ΝΕ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΛ".

Από τότε που καθιερώθηκε ο θεσμός των φάιναλ φορ (1988), ο Παναθηναϊκός είναι μέχρι και σήμερα αντικειμενικά η πιο επιτυχημένη ομάδα του θεσμού, με 6 κατακτήσεις του τροπαίου σε 7 παρουσίες στον τελικό. Ο οσφπ είχε τη δική του "έκλαμψη" την περίοδο 2012-2017, οπότε και κατέκτησε μάλιστα και τρία πρωταθλήματα Ελλάδος (τότε ήταν καλός ο Βαζελακόπουλος, ε?),

Ειδοποιός διαφορά μας είναι πως εγώ παραδέχομα το γεγονός ότι ο οσφπ είχε καλή ομάδα και πήρε τίτλους, ενώ εσύ χρησιμοποιείς το διανοητικά καθυστερημένο επιχείρημα "ΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ".


Αφού όπως λες ο οσφπ δεν είχε όμαδα γιατί παίρνετε πρωην ερυθρόλευκους παίκτες (παπαπέτρου, λοτζέσκι, ζιζιτς, θέλει τον σλουκα κ.α.) επειδή δεν είναι καλοί;

Ξανά, πού ακριβώς γράφω πως ο οσφπ δεν είχε καλή ομάδα?

Επίσης, ο οσφπ από το 2010 και μετά χτίστηκε πάνω στον πρώην πράσινο Σπανούλη. Αφού ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο σάπια και ευνοημένη ομάδα, γιατί μας πήρατε τον παίκτη? Όπως και τον Περπέρογλου λίγο μετά.

Οι μετακινήσεις από ΠΑΟ σε οσφπ και το αντίστροφο είναι κάτι το τελείως κοινό (ο Βολκόφ στα 90ς, ο Ρότζερς που μετά τον οσφπ ήρθε σε εμάς και πήρε 2 Ευρωλίγκες, ο Μπουντούρης, ο Οικονόμου, ο Παπαπέτρου, τόσοι και τόσοι).


Αφού όπως λες είστε καλύτεροι γιατί στην ευρωλιγκα με ξένους διαιτητές έχουμε περισσότερες νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια; μήπως επειδή δεν μπορείτε χωρις τον αναστόπουλο;

Το πιο άχρηστο στατιστικό στην ιστορία. Έχετε περισσότερες νίκες, ωραία. Ε, και? Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες κατακτήσεις τίτλων. Έτσι λειτουργεί το πρωτάθλημα. Βγάλε επιτέλους από το μυαλό σου την άκυρη σκέψη πως "όταν δεν παίρνει η ομάδα μου το πρωτάθλημα τότε όποιος το παίρνει είναι αναγκαστικά σάπιος".

Απο τότε που σας πήρε ο τράκης άσπρη μέρα στην ευρώπη δεν έχετε δει κατα τ άλλα τα πρωταθλήματα τα παίρνετε άνετα.

Όντως. Και? Τι σχέση έχει αυτό? Τα πρωταθλήματα πάντα κερδίζονται σε σειρά τελικών, και ο οσφπ συστηματικά στους τελικούς αποτυγχάνει να κερδίσει σειρά αγώνων. Το ότι αποδίδεις αυτήν την εξέλιξη στη διαιτησία και όχι στην εκάστοτε τραγελαφική επίδοση της ομάδας σου είναι καθαρά δικό σου θέμα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.



Όσο και να θέλετε να λέτε παραμύθια στον εαυτό σας η αλήθεια που δεν πρόκειτε να την παραδεχτείτε ποτέ είναι μια.
Ο ολυμπιακός έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα γιατί ολα αυτά τα χρόνια είχε την καλύτερη ομάδα. Ο ολυμπιακός έχει φέρει τους καλύτερους ξένους παίκτες,

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι, μικρέ μου Γιούγκι, είναι πως ο κόσμος τσινάει επειδή ειδικά επί της πρώτης παράγκας Κόκκαλη (1996-2003), ο οσφπ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Υπήρχαν χρονιές που άλλες ομάδες αντικειμενικά άξιζαν το πρωτάθλημα (ο Παναθηναϊκός του Κυράστα πχ), αλλά το έχασαν επειδή σφαγιάζονταν κάθε Κυριακή, την ίδια ώρα που ο ολυμπιακός έβγαζε πρώτο σκόρερ τον Τζώρτζεβιτς με 20 εκτελέσεις πέναλτι σε κάθε χρονιά.



Αν ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2000 και του 2003 (Ριζούπολη, ωραία ιστορία, googlαρε την), αν η ΑΕΚ είχε αφεθεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2008 (υπόθεση Βάλνερ), ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ, σχεδόν κανείς δεν θα μιλούσε, γιατί παρά τις σφαγές θα υπήρχε έστω μια επίφαση ισονομίας. Αλλά το καθεστώς ήταν αχόρταγο, και αυτό έπλασε τη συνείδηση μιας ολόκληρης γενεάς φιλάθλων.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,377
Πιστεύω ότι πιο μεγάλο πρόβλημα για το μπάσκετ είναι ότι πάμε ολοταχώς σαν χώρα για μόνιμοι κομπάρσοι στην Ευρωλίγκα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Οι Γιαννακόπουλοι (τα αδέρφια, όχι ο γιαλαντζί ο τελευταίος) έχωναν κάθε χρόνο απίστευτα χρήματα για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Είχαν κάθε χρόνο τεράστια χασούρα, αλλά δεν τους ένοιαζε - ήταν τρελοί Παναθηναϊκοί και τους απασχολούσε μόνο να κερδίζει τίτλους η ομάδα.

Ο νεότερος αρνείται να το κάνει αυτό, και η πραγματικότητα είναι πως βάζει ελάχιστα (αν βάζει τίποτα) χρήματα στην ομάδα. Διακινείται από τον ευρύτερο κύκλο του και τείνει να περάσει ως γεγονός το ότι "χώνει χρήματα από την τσέπη του και ασχολείται κτλ κτλ" αλλά με βάση τους τελευταίους ισολογισμούς της ΚΑΕ σχεδόν το 100% των χρημάτων με τα οποία κινείται η ομάδα είναι χορηγίες, διαφημίσεις και έσοδα από εισιτήρια, με αποτέλεσμα να είναι και οριακά επικερδής η ΚΑΕ ως εταιρεία κάθε χρόνο.

Για την τωρινή κατάσταση των Αγγελόπουλων ας μη μιλήσουμε καλύτερα λολ, ο λογαριασμός της ΔΕΗ τα λέει όλα, και στην Α2 δεν κόβεις και πολλά εισιτήρια για να έχεις έσοδα η αλήθεια είναι..

Μοναδική ελπίδα να επανέλθουμε σε τοπ επίπεδο είναι να πέσουν τα ποσά πανευρωπαϊκώς - ήδη η Φενέρ πχ φαίνεται να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Παραμένει βέβαια η ΤΣΣΚΑ που χώνει λεφτά δίχως αύριο, και λογικά θα το παίρνει διά περιπάτου τα επόμενα χρόνια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
 

rvnistelrooy

Gelatinous Cube
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ
Joined
Nov 8, 2018
Messages
63
Διανοητικά καθυστερημένη είναι η άποψη οτι στο κόσμο του μπασκετ που το διοικεί μια 20ετια ένας πρωην παράγοντας του παο είναι καθαρός και οτι το ποδόσφαιρο που έχει αλλάξει 50 πρόσωπα παντού είναι σάπιο επειδή παίρνει πρωταθλήματα μια ομάδα που είναι καλύτερη απο τις άλλες. Τα επιχειρήματα σου τα χρησιμοποιείς όπως σε βολεύει εσένα. Στο ποδόσφαιρο μας λες για τα περασμένα μεγαλεία του παο στην ευρώπη ενω παράληλα τον έσφαζαν στην ελλάδα ενω στο μπασκετ μας βγάζεις άχρηστα στατιστικά στοιχεία που δεν σε βολεύουν. Φυσικά δεν σου μίλησα για 3.5 και 2,5 χρόνια σου μίλησα για δεκαετίες ολόκληρες αλλα κλασσικά εσύ επειδή δεν σε βολεύει αλλάζεις τα λεγόμενα μου.

Ο λόγος που ο μπασκετικός παο εμφανίζει κέρδη κάθε χρόνο είναι λόγω της φοροδιαφυγής με τα εικονικά συμβόλαια παικτών που έχει. Αλλα κατα τα άλλα στο καθαρό αγνό κόσμο του μπάσκετ είναι ολα καλά. Έτσι λέει το sdna οπότε έτσι θα είναι.



(οποιεσδήποτε ομοιότητες του 2ου άρθρου με τους Μπράμος, Λάσμε, Μαυροκεφαλίδη 27/5/1987 17/12/1982 25/07/1984 αντίστοιχα είναι καθαρά συμπτωματικές).

Στα του ποδοσφαίρου τώρα το να ακολουθείς την λογική παιδιού δημοτικού σχολείου και να ποστάρεις βιντεάκια με αμφισβητούμενες φάσεις πιστεύω το ξέρεις οτι είναι αστεία. Όπως επίσης ξέρεις οτι τέτοια βιντεάκια και ακόμα χειρότερα υπάρχουν χιλιάδες για τον παο/παοκ/αεκ. Επίσης το να μας λες οτι ο οσφπ απαγορεύεται να χάσει τα... 7 χρόνια που αναφέρεις (εδω η επιλεκτική μέτρηση στην ιστορία είναι καλή ε; στο μπασκετ όχι;) ύστερα απο το περσινό αίσχος με τον παοκ που είδαμε (μετά τα πιστόλια και τους μπραβους του χαλιφη κανένας διαιτητής δεν άφηνε τον παοκ να χάσει ακόμα και στο βολει του βιειρίνια) είναι τουλάχιστον αστείο.
Όσο για τον τζόρτζεβιτς έκτος το ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην θέση του που έχει δεί το ελληνικό πρωτάθλημα, μην πας μακρυά πες μας για τα πέναλτι του παο φέτος. να πω οτι είναι είναι ένα κ ένα; να πω οτι αποτελούν σχεδόν τα μισά γκολ που έχει βάλει ο παο φέτος; Να πω οτι σας συντηρούν σε τροχιά ευρώπης για να φύγει η ποινή που έχετε (αν παει στον 1 χρόνο η ουέφα θα επανεξετάσει και θα καταργήσει την ποινή) και να μην αφανιστείτε εντελώς;

ΥΓ: Μια άλλη ωραία ιστορία είναι το Δούριο πρωτάθλημα. Γκουγκλαρε το λίγο...
ΥΓ1: Απο που κ ως που να χαρίσουμε πρωτάθλημα στην ΑΕΚ; αδελφικά σωματεία είμαστε σαν κ εσας; Ας μην έκανε την παρατυπία και ας το έπαιρνε καθαρά.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
ΥΓ1: Απο που κ ως που να χαρίσουμε πρωτάθλημα στην ΑΕΚ; αδελφικά σωματεία είμαστε σαν κ εσας; Ας μην έκανε την παρατυπία και ας το έπαιρνε καθαρά.

Γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια.... γκούγκλαρε το λίγο.

Καταλαβαίνεις πάντως ότι δεν έχει νόημα καν η οποιαδήποτε απάντηση όταν μιλάει για εφορία όταν οι πρόεδροι του στην περίπτωση Παπαλουκά που τους έτρεχε στα δικαστήρια για τα λεφτά του συμβολαίου του, δήλωναν ότι είχαν κάνει αναπροσαρμογή στο "μιλητό" για να μην ισχύει σε αυτή η καινούρια φορολογία.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Πάμε πάλι.

Διανοητικά καθυστερημένη είναι η άποψη οτι στο κόσμο του μπασκετ που το διοικεί μια 20ετια ένας πρωην παράγοντας του παο είναι καθαρός και οτι το ποδόσφαιρο που έχει αλλάξει 50 πρόσωπα παντού είναι σάπιο επειδή παίρνει πρωταθλήματα μια ομάδα που είναι καλύτερη απο τις άλλες.

Στο μπάσκετ, οι οπαδοί του οσφπ είναι οι μόνοι που γκαρίζουν για αδικία και παράγκα του Βαζελακόπουλου.
Στο ποδόσφαιρο, οι οπαδοί του οσφπ είναι οι μόνοι που ΔΕΝ γκαρίζουν για παράγκες του Κόκκαλη-Μαρινάκη.

Αντιλαμβάνεσαι για τι μιλάμε? Ο Παναθηναϊκός έφτιαξε στο μπάσκετ μια 15ετή παντοκρατορία σε Ελλάδα και Ευρώπη, και τον παραδέχεται όλη η Ελλάδα ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ πλην υμών. Στο ποδόσφαιρο, όπου ως γνωστόν είχαμε μεταξύ άλλων και περιστατικά όπως αυτό:



και αυτό:



...η Ελλάδα αηδιάζει σερί κάθε χρονιά από το 96 ως πρόπερσι, πλην από εσάς που μιλάτε για "καλύτερη ομάδα" και τα λοιπά, ενώ μετά από 20 σερί χρόνια πρωτιάς και τσεπώματος των χρημάτων από τους ομίλους του ΤσουΛου, ο οσφπ δεν έχει καταφέρει να κάνει απολύτως τίποτα στην Ευρώπη, την ίδια ώρα που ο χρεοκοπημένος Παναθηναϊκός ακόμα λογίζεται στη συνείδηση του κόσμου ως "Ευρω-ΠΑΟ". Αυτό δεν σε προβληματίζει? Σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος? Μήπως ρε παιδιά κάτι βλέπουν όλοι οι άλλοι? Ρητορικά τα ερωτήματα.



Τα επιχειρήματα σου τα χρησιμοποιείς όπως σε βολεύει εσένα. Στο ποδόσφαιρο μας λες για τα περασμένα μεγαλεία του παο στην ευρώπη ενω παράληλα τον έσφαζαν στην ελλάδα ενω στο μπασκετ μας βγάζεις άχρηστα στατιστικά στοιχεία που δεν σε βολεύουν. Φυσικά δεν σου μίλησα για 3.5 και 2,5 χρόνια σου μίλησα για δεκαετίες ολόκληρες αλλα κλασσικά εσύ επειδή δεν σε βολεύει αλλάζεις τα λεγόμενα μου.

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ. Ποιες δεκαετίες ρε μαν? Από το 2000 ως το 2009, την περίοδο δηλαδή που ο Παναθηναϊκός ήταν αντικειμενικά στο αγωνιστικό του ζενίθ, ο οσφπ ήταν ανύπαρκτος μπασκετικά στην Ευρώπη. Ξέρεις πόσες φορές γκρέμιζαν και ξαναέχτιζαν την ομάδα οι Αγγελόπουλοι, μέχρι να φτάσουμε στο 2009 όπου έριξαν πολύ χρήμα και η ομάδα τους κατάφερε να παίξει μπάσκετ, αλλά ατύχησε να πέσει πάνω στον πληρέστερο Παναθηναϊκό όλων των εποχών?

Ακόμα και το 2012 που πήρατε την Ευρωλίγκα, το ρόστερ είχε λανσαριστεί ως επί το πλείστον ως "νεανική ομάδα". Αυτή η ομάδα τράβηξε ως το 2017. Πέντε χρόνια, 5.

Η κλάψα σας ξεκινάει από το 1998 όμως. Με τον Γιάννη Καλαμπόκη, τον Χρίστο Χαρίση και τον Παναγιώτη Κατράνα στην 12άδα παίζατε, την ίδια εποχή που ο Παναθηναϊκός με Μποντιρόγκα, Κάτας, Κουτλουάι και Τζεντίλε σήκωνε 2 ευρωλίγκες και έχανε άλλη μία κούπα στον τελικό της Σουπρολίγκα το 2001. Αλλά την δεκαετία που ήσασταν εντελώς μα εντελώς ανύπαρκτοι, την βαφτίζετε κι αυτήν "παράγκα βαζελακόπουλου". Ε, μην απορείτε που δεν σας παίρνει κανένας στα σοβαρά μετά.



Στα του ποδοσφαίρου τώρα το να ακολουθείς την λογική παιδιού δημοτικού σχολείου και να ποστάρεις βιντεάκια με αμφισβητούμενες φάσεις πιστεύω το ξέρεις οτι είναι αστεία. Όπως επίσης ξέρεις οτι τέτοια βιντεάκια και ακόμα χειρότερα υπάρχουν χιλιάδες για τον παο/παοκ/αεκ.

"Αμφισβητούμενες φάσεις για γέλια", εντελώς τυχαία ΟΛΕΣ υπέρ του οσφπ. Συμπτώσεις. Δεν σε συμφέρει ιδιαίτερα η συζήτηση, κατανοητό.

Μιλάς για "αντίστοιχα βιντεάκια υπέρ παοκ/παο/αεκ", την ίδια ώρα που η ομάδα σου ευνοείται συστηματικά από το 1997 ως σήμερα και έχει κερδίσει όλα τα πρωταθλήματα πλην τριών. Και τα τρία αυτά πρωταθλήματα μάλιστα πάτε να τα βγάλετε και σκάρτα! Δηλαδή, η δικαιοσύνη επικρατεί μόνον όταν νικάτε εσείς, και όποτε αποδεικνύεται κάποιος άλλος καλύτερος τότε έχουμε σαπίλα. ΛΕΛ.



Επίσης το να μας λες οτι ο οσφπ απαγορεύεται να χάσει τα... 7 χρόνια που αναφέρεις (εδω η επιλεκτική μέτρηση στην ιστορία είναι καλή ε; στο μπασκετ όχι;)

Μα η σκληρή, ορθόδοξη παράγκα του Κοκκαλιάρη από το 1996 ως το 2003 κράτησε. Σε ποιό διάστημα θες να αναφερθώ? Από το 2005 ως το 2008 ο Παναθηναϊκός του Τζίγγερ ήταν ένα ανέκδοτο και δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίτλο, από το 2010-11 και μετά εισήλθαμε στην ένδοξη εποχή Πρεζέμπορα.

ύστερα απο το περσινό αίσχος με τον παοκ που είδαμε (μετά τα πιστόλια και τους μπραβους του χαλιφη κανένας διαιτητής δεν άφηνε τον παοκ να χάσει ακόμα και στο βολει του βιειρίνια) είναι τουλάχιστον αστείο.

Ποσώς με απασχολεί το τι κάνει ο παοκ. Αν αυτά τα "αίσχη" τα κάνει και αυτός για 7+7 χρόνια σερί, τότε θα ασχοληθώ. Ως τότε, ο οσφπ παραμένει η μεγαλύτερη πληγή του ποδοσφαίρου.


Όσο για τον τζόρτζεβιτς έκτος το ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην θέση του που έχει δεί το ελληνικό πρωτάθλημα,

LOL

Τα μαλλιά του από τί έπεσαν, έχεις ιδέα μήπως?

μην πας μακρυά πες μας για τα πέναλτι του παο φέτος. να πω οτι είναι είναι ένα κ ένα; να πω οτι αποτελούν σχεδόν τα μισά γκολ που έχει βάλει ο παο φέτος; Να πω οτι σας συντηρούν σε τροχιά ευρώπης για να φύγει η ποινή που έχετε (αν παει στον 1 χρόνο η ουέφα θα επανεξετάσει και θα καταργήσει την ποινή) και να μην αφανιστείτε εντελώς;

Τρία γράμματα:

V
A
R

Τα πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός ήταν ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ δικαιότατα, και έπρεπε να πάρει και άλλα τόσα. Το ότι συνήθισε την τελευταία 20ετία η Ελλάδα όλη να κλαδεύει τον Παναθηναϊκό εντός περιοχής και να μην δίνεται πέναλτι, ανατράπηκε με το VAR για πρώτη φορά στα χρονικά. Δεν θα ντραπούμε κιόλας.

ΥΓ: Μια άλλη ωραία ιστορία είναι το Δούριο πρωτάθλημα. Γκουγκλαρε το λίγο...

Θα αναφέρεσαι στο περίφημο ντέρμπι 2-2 στη Λεωφόρο, όπου η ομάδα σου θα έπρεπε να παίζει με 9 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, και όπου στο γκολ της ισοφάρισής σας η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή. LOL.


Αλλά είπαμε, κάθε πρωτάθλημα που χάνει ο οσφπ είναι σάπιο, κάθε πρωτάθλημα που κερδίζει είναι παλικαρίσιο και ατόφιο.
 
Top Bottom