Look son, it's another giveaway!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
To Sherlock Holmes: The Devil's Daughter θα ήθελα παρακαλώ :)

Αν δεν πρόκειται να λείψει σε κανέναν, θα επιθυμούσα το Resident Evil Revelations για μελλοντική ενασχόληση με το παίγνιο.

Aυτό το Tάουερφωλ Ασέσιο φαίνεται να ήρθε στο κόσμο αποκλειστικά για 'μένα..

Ευχαρίστως θα αναλάμβανα το βαρύ φορτίο του SNK 40th ANNIVERSARY COLLECTION στο backlog μου...

Και εγώ δεν θα έλεγα όχι για το the surge!!!

pyFY72V.gif

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα το kentucky

Εάν δεν "καίγεται" κανείς άλλος, το Grim Fandango Remastered για να θυμηθώ λίγο τα παλιά...

Βλέπω αυτό το Wargame: Red Dragon να κάθεται μόνο κι έρημο. Μήπως να του έκανα λίγο παρέα;

Massive Chalice δεν θα έλεγα όχι. Και αν δεν το θέλει κανέναν άλλος, το Deadlight Director's Cut πρέπει να δω αν και πόσο υπερέχει της απλής έκδοσης.

Καταπληκτική λίστα, btw. Risen 3, τι λες τώρα, φοβερή ευκαιρία για όποιον δεν το έχει. Secret Files: Tunguska, από τα αγαπημένα μου adventures. Steamworld Heist πολύ γουστόζικο, και το Killer is Dead θα το λατρέψουν όσοι αρέσκονται σε weird settings. Πραγματικά ελπίζω να μην μείνουν στα αζήτητα όλα αυτά (ή αν μείνουν, να είναι επειδή τα έχει όλο το ragequit).

αν δε το θέλει κανείς το Risen 3, θα το ήθελα εγώ.

Πέρασε αρκετός καιρός να ζητήσω και εκείνο το Victor Vran, περικαλώ?🤗

^^
Κι εγώ θα το ζητούσα, αλλά αν μπορεί να o @Stamatimenos να το χαρεί άμεσα, αποσύρομαι... :p

Edit: Πολλά ευχαριστώ στον @Sephir!

Last edited:
Back