What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Είναι το συνδρομητικό αλά netflix μοντέλο το μέλλον;

Το μέλλον είναι

  • Συνδρομητικό

  • Συνδρομητικό με streaming

  • Όπως είναι τώρα, digital distribution αλλά τα παιχνίδια μου τα θέλω.

  • Εγώ παιδιά μόνο κουτάτα αγοράζω, αν βρω...


Results are only viewable after voting.

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
Ναι η αλήθεια είναι ότι πάντα το καλύτερο για όλους ήταν να υπάρχει μια ισορροπία.
Εδώ έκαναν κομμπάκ τα βινύλια από τον άλλο κόσμο πχ, γιατί είχαν κάποια προτερήματα +ο κόσμος γουστάρει την ιδιοκτησία και το χειροπιαστό.
Πως έγινε πάντως και πάλι στις ιδιοκτησίες και τις κληρονομιές το πάμε :p
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
΄Το βινύλιο συγκεκριμένα δεν έχει κανένα πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε ψηφιακού μέσου, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή. Συφωμώ με τον Adhan ότι όλα είναι marketing κι εν τέλει κάπως αμφίδρομη η πορεία
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Η διαφορά με το netflix είναι ότι ξέρω περισσότερους ανθρώπους που κάνουν συλλογή παιχνιδιών είτε ψηφιακή είτε κουτάτη από ανθρώπους που χτίζουν ταινιοθήκη (όχι από τον θείο προφανώς). Στις ταινίες οι περισσότεροι νοικιαζαν από video club, απλώς τώρα το video club έγινε netflix.

Και πάντα μιλάμε για pc , όπου σε ένα steam sale μπορείς να βρεις πάμφθηνα τα παιχνίδια. Για να μην μιλήσω από άλλα sites. Πόσοι από όσους δοκίμασαν μία συνδρομητική υπηρεσία είτε free είτε με πολύ μικρό αντίτιμο παρέμειναν σε αυτή; Οι περισσότεροι απλώς επωφελήθηκαν της προσφοράς για να παίξουν ένα παιχνίδι που θέλαν και μετά ακύρωσαν, όταν πήγε για full price η φάση. Και όπως λέει ο Hellion υπάρχει περίπτωση να υπάρξει one client to rule them all; Τώρα μετά βίας ανεχόμαστε πολλούς clients επειδή βιδώνει στην κάθε εταιρία να λανσάρει το δικό της launcher, θα ανεχτούμε να πληρώνουμε συνδρομές από εδώ και εκεί; Όσο υπάρχει το steam δεν αγχώνομαι.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
Προσπαθώ να αγοράσω, ότι ξέρω οτι θα μου αρέσει, με προτίμηση από το GoG, ακόμα και σε πανάκριβη physical edition (π.χ με το No Man's Sky μάζεψα ότι Collector's υπήρχε για PC και Ps4). Οι συνδρομές είναι για να δοκιμάσω, games που ξέρω ότι δεν θα τα αγόραζα!!
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Παίζω single player to gta4, και σήμερα δεν μπαίνει καν και πολλά άτομα έχουν αυτό το προβλήμα, όλοι κράζουν για ποιο λόγο να χρειάζεσαι always online για single player. Πιστεύω όσο υπάρχουν τέτοια προβλήματα δύσκολα να υπάρχουν αλλαγές
 
Top Bottom