Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οκ κλείστε το thread δεν έχει νόημα ύπαρξης πλέον. Ήρθε και θα τα σαρώσει όλα στο πέρασμα της .

αυτό μού θύμισε την ιδέα για θερμικά πάνελ που κάνουν mining.

τώρα που είδαμε και το PS5, μπορώ να πω με σιγουριά ότι σχεδιαστικά δεν θα φτάσουν το PSX (PS1) ποτέ. Αν και το πάλεψαν λίγο παραπάνω φέτος.

τώρα που είδαμε και το PS5, μπορώ να πω με σιγουριά ότι σχεδιαστικά δεν θα φτάσουν το PSX (PS1) ποτέ. Αν και το πάλεψαν λίγο παραπάνω φέτος.

Λογικά δεν μπορούν να το ψύξουν. Με τις συχνότητες στις οποίες λειτουργεί είμαι βέβαιος ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος του συνολικού όγκου καταλαμβάνεται από το σύστημα ψύξης.

Λογικά δεν μπορούν να το ψύξουν. Με τις συχνότητες στις οποίες λειτουργεί είμαι βέβαιος ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος του συνολικού όγκου καταλαμβάνεται από το σύστημα ψύξης.

Οπότε να υποθέσω, ότι ο άσπρος φόντος της διαφήμισης, είναι το ψυγείο, που θα το συνοδεύει?!?!?!?

:trollface:

Παντως απο τα βιντεο που ειδαμε και απο το ps5 και οτι εχουμε δει απο xbox one x τα γραφικα τους ειναι πολυ κατωτερα απο οτι ειναι στα pc μας σε ultra 1440p τουλαχιστον στο δικο μου το τερας. Ειναι λιγο καλυτερα απο αυτα των xbox one χ αλλα σε συγκριση με ultra 1440p πολυ κατωτερα. Οτι και να κανουν οι κονσολες ποτε δεν θα φτασουν τα pc μας!

Οπότε να υποθέσω, ότι ο άσπρος φόντος της διαφήμισης, είναι το ψυγείο, που θα το συνοδεύει?!?!?!?

:trollface:

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος από κάτι φωτογραφίες που είδα παίζει και να είναι μεγαλύτερο από mini fridge.

Παντως απο τα βιντεο που ειδαμε και απο το ps5 και οτι εχουμε δει απο xbox one x τα γραφικα τους ειναι πολυ κατωτερα απο οτι ειναι στα pc μας σε ultra 1440p τουλαχιστον στο δικο μου το τερας. Ειναι λιγο καλυτερα απο αυτα των xbox one χ αλλα σε συγκριση με ultra 1440p πολυ κατωτερα. Οτι και να κανουν οι κονσολες ποτε δεν θα φτασουν τα pc μας!

Τα PC αλλων μπορεί, αλλά τo τι γλέντι θα τρώει το καναρίνι σου από XSX και PS5 όταν βγουν, δε λέγεται. Καταρχάς, εκείνα θα τρέχουν 4Κ/60.

Τα PC αλλων μπορεί, αλλά τo τι γλέντι θα τρώει το καναρίνι σου από XSX και PS5 όταν βγουν, δε λέγεται. Καταρχάς, εκείνα θα τρέχουν 4Κ/60.
Με την RTX 3090 και τον MP 600 που θα παρω τα ps5 και χbox series x θα τα παταει κατω το pc μου

Α, δηλαδή μόνο ενάμιση χιλιάρικο θα δώσεις για να πατήσεις κάτω μια κονσόλα των πεντακοσίων ευρώ; Value for money.

Έτσι είναι, τι να κάνουμε. Ο @shredder με την αμαξάρα του και οι κονσολάδες με το ΚΤΕΛ.

Ήμουν νιος γέρασα και ο Σρέντερ ακόμα παίρνει νέα gpu. Άστο Σρέντερ έμαθα βγαίνει η 4080 ti super duper wow edition.

Back