Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν μιλάς για μένα μάλλον, εγώ πάω κατευθείαν στην πηγή, δεν ψάχνω ψίχουλα στο steam.

μόνο kinguin :gap:

Ποιός θα θυσιαστεί για να μάθουμε τι και πως;

edit: ναι σε αυτό το thread έπρεπε να μπει, σαν κάτι άλλους που ντρέπονται είμαστε; Ούτε απέξω δεν έχετε μούτρα να περάσετε παλιό σουινικοί.

Last edited:
και αδυνάτισε, ένα artwork ντυμένος witcher να κρατάει το κεφάλι της στίγκας-σουίνι θα ήταν τέλειο, κρίμα που δεν είμαι σε τέτοιο επίπεδο να το ζωγράφιζα :p

Mόλις γύρισα από δουλειά και φυσικά δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω..

gabios.jpg

Του ερπετού Τιμ δυστυχώς οι εικόνες είναι μετρημένες, δεν πουλάει, πως να το κάνουμε. Τον Γκέημπ τον βρίσκεις με ότι ρηάξιον γουστάρεις, ο Τιμ ότι και να αισθάνεται δεν αλλάζει ποτέ το πρόσωπό του. Κάτι σαν τον Κιάνου Ρηβς.

O Keanu δεν είναι ερπετό, αισθάνεται απλά δεν έχει εκφραστικότητα. Και τι να την κάνει άλλωστε, δεν είναι δα τίποτα ηθοποιός να του χρειάζεται.

Ο Tim είναι άλλη περίπτωση, η τεχνολογία απόκρυψης της ερπετόφατσας είναι ακόμα σε beta και δεν επιτρέπει εκφράσεις προσώπου χωρίς να γκλιτσάρει.

ΛΙΓΑΓΙΑΤΟΝΚΥΑΝΟΥΑΛΗΤΕΣ!!!11234

Ok, άρα έκανα λάθος, έχει εκφραστικότητα. Αναρωτιέμαι γιατί δεν την έχει χρησιμοποιήσει ποτέ σε κάποια ταινία.

Και βέβαια είμαι σοβαρός, είναι κοινό μυστικό ότι ο keanu είναι αθάνατος! Να και η αδιαμφισβήτητη απόδειξη:
timeline.jpg

Όσο για το ζήτημα της έλλειψης συγκινήσεων από το πέρασμα των αιώνων, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ, μέχρι που ανακάλυψα το RQ forum, και αναπτερώθηκε το ενδιαφέρων μου για την ζωή ;)

Back