Κοίτα να δεις, είμαι πόρνη τελικά. Γλυκάθηκα με αυτά τα awardsκαι το παίζω ότι και καλά δεν με νοιάζει αν πάρω likes
Ξέρει τα κουμπιά μας ο μεγάλος Gaben!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κοίτα να δεις, είμαι πόρνη τελικά. Γλυκάθηκα με αυτά τα awardsκαι το παίζω ότι και καλά δεν με νοιάζει αν πάρω likes
Η αρχαιολογία δεν πληρώνει ("μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι").
Ίσως πρέπει να ξεκινήσω κανένα onlyfans όπου θα ανεβάζω LEWD ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ έναντι μηνιαίας συνδρομής.
Ήρθε επιτέλους η ώρα της αλήθειας. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ.
Δεδομένου ότι έχω στο Στήμ Γουώλετ μου περί τα 12 ευρώ από πωλήσεις καρτών, να προτιμήσω:
1) να αγοράσω το West of Loathing έναντι 6.3 ευρώ (με το ιστορικό χαμηλό, σύμφωνα με το isthereanydeal, να είναι κατά 1 ευρώ χαμηλότερο);
2) να αγοράσω τα DLC του Darkest Dungeon έναντι 7μιση ευρώ (5+2μιση), τα οποία είναι στην ιστορικά χαμηλότερη τιμή τους at the moment;
3) να βάλω μισό ευρώ έξτρα και να αγοράσω το Ashes of Malmouth DLC του ΚΡΗΜ ΤΩΝ (12,60 στο Στημ, με ιστορικό χαμηλό τα 10μιση ευρώ στο Χάμπολ);
4) κανένα από τα παραπάνω - να βάλω τα λεφτά ΣΤΟΝ Κ...ουμπαρά μου και να τα κρατήσω στην άκρη για καλύτερα μελλοντικά ντήλς;
Η αρχαιολογία δεν πληρώνει
Ποια dlc του DD δεν εχεις; Τα "κανονικα" crimson court και colour of madness αξιζουν, νομιζω εχουν και σχετικα χαμηλη τιμη.