Joystick χούτας thrustmasters και τα ρέστα.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Έχουμε υπόψιν κανα καλό joystick (με πετάλια);; Ψάχνοντας casualy έπεσα πάνω στο Θραστμάστερ τ16000. Αλλά είναι αρκετά τσιμπημένο.

1.JPG

Υπάρχει έστω και κάποια επιλογή για να το πάρει κάποιος σε κομμάτια;

Last edited:
Αυτό είναι μάλλον το φτηνότερο!! Από εκεί και πάνω αρχίζουν και ξεφεύγουν!! Άσε που χρειάζεται να είσαι και προγραμματιστής για να φτιάξεις τα προφίλ!!!

Εγώ παίζω με αυτό:

Αλλά δεν έχει πετάλια . Μπορείς βέβαια αρχικά να χρησιμοποιήσεις το Hoystick για πετάλια. Ειδικά για πτήση είναι πολύ καλό. μπορείς να καλιμπράρεις το roll Και το elevation, και έχει 3 Modes για να αλλάζεις κουμπιά ανάλογα το παιχνίδι. Δυστυχώς μόνο στο elite το έχω πάει βόλτα, οπότε δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύουν τα calibrations. Εκεί πάντως με είχε αφήσει ικανοποιημένο 100%

Εγώ περιμένω να βγει το Star Citizen για να πάρω joystick. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει κανένα σύστημα που θα κάνεις απλά κινήσεις με τα χέρια αλλά οκ.

Last edited:
Εγώ περιμένω να βγει το Star Citizen για να πάρω joystick. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει κανένα σύστημα που θα κάνει απλά κινήσεις με τα χέρια θα πιλοτάρεις με την δύναμη του μυαλού αλλά οκ.

Fixed.

Λες ε; Είμαι υπερβολικά αισιόδοξος δηλαδή που πιστεύω ότι θα βγει πριν το 2030;

ρε εσείς πολύ λίγα παιχνίδια όμως υποστηρίζουν Joysticks, έχω ξενερώσει τα μάλα...
Έχω ένα MS Sidewinder Forcefeedback και πιάνει σκόνη...

ρε εσείς πολύ λίγα παιχνίδια όμως υποστηρίζουν Joysticks, έχω ξενερώσει τα μάλα...
Έχω ένα MS Sidewinder Forcefeedback και πιάνει σκόνη...
Οχι τοσο οσο για να παιξεις Quake III με τιμονιερα.

^Κι εγώ βασικά, στην πρώτη ανάγνωση. Και λέω τι στο διάολο έγινε πάλι, λογομαχούν και στο hardware τώρα για ακροδεξιά joysticks.

Μπορεί να σας βοηθήσει την επόμενη φορά. Αν και οι φθόγγοι μπορεί να είναι σε πιο πάνω τάξη.

Εσύ δεν έχεις διαβάσει δηλαδή κάτι διαφορετικό καταλάθος σε πρώτη ανάγνωση; :unsure:

btw, θα μου εξήγησει κανείς τι σημαίνει χούτας;

ναι και εγώ θα ήθελα να μάθω το χουτας :p

Α, χότας δηλαδή, τώρα βγάζει νόημα.

Back