PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Με αυτά και με αυτά βγήκε η early access του Grounded της Οψίδιαν στο Steam.

"Mixed" κριτικές βλέπω. Κυρίως επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει εγγενής υποστήριξη του Steam για Multiplayer/Co-op και για να παίξεις ΜΡ χρειάζεσαι Microsoft Account, αλλά και επειδή το "σενάριο" είναι πρακτικά ανύπαρκτο στην παρούσα φάση. Πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως η Early Access είναι το Demo που παίξαμε πριν 1 μήνα στο Steam Festival.

Με αυτά και με αυτά βγήκε η early access του Grounded της Οψίδιαν στο Steam.

"Mixed" κριτικές βλέπω. Κυρίως επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει εγγενής υποστήριξη του Steam για Multiplayer/Co-op και για να παίξεις ΜΡ χρειάζεσαι Microsoft Account, αλλά και επειδή το "σενάριο" είναι πρακτικά ανύπαρκτο στην παρούσα φάση. Πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως η Early Access είναι το Demo που παίξαμε πριν 1 μήνα στο Steam Festival.
mostly positive λέει σε εμένα, άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε 20 λεπτά που πόσταρες;

Screenshot τραβηγμένο μόλις τώρα:

grounded-steam.png

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ?

Πέφτουν βροχή μάλλον τα review, και εμένα τώρα mixed μου το βγάζει αλλά βλέπω συνεχώς νέα reviews.

Αστραψε και βροντηξε ο Παπαφλέσσας με αποτέλεσμα να σοβαρευτούν όλοι οι ραγιάδες, πράκτορες του Σουινη

Για όσους εκτίμησαν το VtM: Coteries of New York...

Ο Game Director του Grounded της Οψίδιαν δηλώνει πως "πάνω από 1 κατμύρια κόσμος έπαιξε το γκεημ". Χωρίς να διευκρινίζει βέβαια πόσοι εξ αυτών ήταν στο Xbox Game Pass.

Untitled.jpg

Φωλ Γκάιζ, το γκέημ που έχει κάτω από τις μπάλες του παιχνιδάκια όπως ρουντουρού2, χοράιζον, χάλο και λίγο πιο κάτω τον αλέξιο. Σύντομα και το φλάιτ σιμ. Για το γκράουντεντ δεν παίρνω όρκο, είναι πολύ γκότι οπότε όλα παίζονται.

Μήπως το Gaming έφτασε επιτέλους στο απόγειό του, και η πορεία από εδώ και πέρα είναι αποκλειστικά καθοδική?

Ε νομίζω ξεκάθαρα ναι.

Εμφανίστηκε κι αυτό ως χορηγούμενη διαφήμιση στο ΦΒ μου:

"Lovecraftian Board-Game Strategy". Γιατί όχι.

Project xCloud και για άλλη μια φορά η Ελλάδα ΔΕΝ είναι στις χώρες που θα ξεκινήσει να λειτουργεί.

Project xCloud και για άλλη μια φορά η Ελλάδα ΔΕΝ είναι στις χώρες που θα ξεκινήσει να λειτουργεί.

Μόνο η Nvidia μας υπολόγισε ως αγορά :D

Άσχετο με το θέμα (αλλά όχι πολύ), εγώ απορώ αν η Τουρκία έχει τόσο μεγάλη αγορά σε videogames, ώστε μάλιστα πολλά να γίνονται και με τούρκικα voiceover. Βέβαια έχει τους developers του Mount & Blade που είναι ευρέως γνωστό παιχνίδι, αλλά στα βάθη της χώρας (που θεωρείται γενικώς ότι είναι "πίσω" απ' την εποχή μας) ασχολείται κόσμος με videogames;!

με 82 μύρια πληθυσμό, δεν θα παίζουν τα 20; Έστω και με potato PC.

Back