steel_havoc
Death Knight
Όλο και κάποιος φουτ νιντζα θα δουλεύει στην Microsoft
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ας βγάλουν ένα configurable PC με φίρμα xbox να ξεμπερδεύουμεΚυκλοφορουν φημες και για 3ο xbox, ονοματι Xbox Series V, ιδιο με το μεγαλο Χ σε specs χωρις οπτικο δισκο. Αν ισχυει το V χτυπαει το all digital ps5, ενω βγαζει νοημα η ονοματολογια "series".
Εχουμε ακομα μπολικα γραμματα στο αλφαβητο διαθεσιμα.
Κυκλοφορουν φημες και για 3ο xbox, ονοματι Xbox Series V, ιδιο με το μεγαλο Χ σε specs χωρις οπτικο δισκο. Αν ισχυει το V χτυπαει το all digital ps5, ενω βγαζει νοημα η ονοματολογια "series".
Εχουμε ακομα μπολικα γραμματα στο αλφαβητο διαθεσιμα.
την τετάρτη να δούμε και τις τιμές του playstation
Έχοντας τα ίδια specs αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι μεγάλη διαφορά για ένα optical drive απλά;
Ε ναι οποτε ετσο θα εκτοξευτουν οι πωλησεις των καρτων xbox/,microsoft(που ειναι σαν τις καρτες steam πυο χρησιμοποιω εγω και οι περισσοτεροι για το steam).Ασφαλώς αλλά σκέψου ότι πουλώντας το digital μοντέλο κλειδώνεις τους αγοραστές μόνο στο δικό σου κατάστημα. Ούτε physical μπορούν πλέον να αγοράσουν ούτε μεταχειρισμένα. Επομένως η Sony θα κόψει την τιμή για να σπρώξει προς τα εκεί όσο περισσότερους γίνεται.
600€ θα κοστίζει τότε, είπαμε να μπουν μέσα, αλλά με τέτοια wields θα παραμπούνε αν πάνε να χτυπήσουν την τιμή του xboxΠροβλήματα στην παραγωγή του PS5;
![]()
Sony Cuts PlayStation 5 Forecast by 4 Million Due to Chip Woes
Sony Corp. has cut its estimated PlayStation 5 production for this fiscal year by 4 million units, down to around 11 million, following production issues with its custom-designed system-on-chip for the new console, according to people familiar with the matter.www.bloomberg.com
Απολύτως αναμενόμενο να έχουν τέτοια θέματα με τις συχνότητες στις οποίες λειτουργεί το chip. Όταν όμως τα λέγαμε, η απάντηση ήταν "ξέρεις εσύ καλύτερα από τον Mark Cerny;;;;;".
600€ θα κοστίζει τότε, είπαμε να μπουν μέσα, αλλά με τέτοια wields θα παραμπούνε αν πάνε να χτυπήσουν την τιμή του xbox
ε οκ 550 τότεΔεν το πιστεύω γιατί θα ήταν εμπορική αυτοκτονία. Θα φάνε το όποιο έξτρα κόστος και λογικά θα μπουν μέσα με το κεφάλι αλλά θα μείνουν κοντά στη Microsoft πάση θυσία. Νομίζω ότι επιβεβαιώνεται εμμέσως το σενάριο ότι η Microsoft έπιασε την Sony στον ύπνο με την ισχύ του Series X. Λογικά είχαν σχεδιάσει το PS5 γύρω στα 9 Tflops όπως έδειχναν τα leaks και overclockαραν το τσιπ για να κλείσουν κάπως τη διαφορά, με αποτέλεσμα τα χαμηλά yields.
Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν βγάζουν και ένα Xbox Series W, που να τρέχει και Windows.