Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Mogrey665 με την RX570 το τρέχεις σε medium? Πόσο cinematic είναι η experience σου;

Ρε συνgamers, ωραία όλα αυτά, αλλά αναμένουμε εντυπώσεις από gameplay, γράψιμο, ατμόσφαιρα κτλ. για εμάς τους λίγους που και σε 800x600 να το παίξουμε (δόξα και τιμή στα pixels) χαρούμενοι θα είμαστε ;-)

Savatar εδώ έχουμε απομείνει να μιλάμε όσοι δεν το παίζουμε. Οι υπόλοιποι κατά Χριστούγενα μεριά.

Savatar εδώ έχουμε απομείνει να μιλάμε όσοι δεν το παίζουμε. Οι υπόλοιποι κατά Χριστούγενα μεριά.
Άστους, μας κάνουν beta testing τώρα, σε 2-3 μηνάκια που θα έχει φάει τα κατάλληλα πάτσιζ θα το χαρούμε καλύτερα ;)

@Mogrey665 με την RX570 το τρέχεις σε medium? Πόσο cinematic είναι η experience σου;
Θα σου δείξω σε screenshot τα settings μου. Αλλά cinematic experience δεν είναι. Sounds weird

giphy.gif

οντως παντως οσο πανεμορφο ειναι στα γραφικα τοσο βαρυ ειναι!

Rig μου:
rx570
16gb ram
ryzen 2600

στο lowest settings 55fps 1080p

ultra settings χωρις film grain και lens flare γιατι δε μου αρεσουν 27-28 fps

High settings χωρις film grain και lens flare 33-35 επεσε καπου και σε 28-30.

Αυτα ειναι σε Open world και σε εσωτερικο χωρο, χωρις ομως να εχω παει σε μερη με πολυ κοσμο και τρελο φωτισμο

Πάντως στο metacritic όλα τα reviews αφορούν μόνο το PC. Ούτε ένα δεν έχει γίνει στις κονσόλες.
Θα ήθελα να δω να πω την αλήθεια και πως σέρνεται σε ps και xbox

Rig μου:
rx570
16gb ram
ryzen 2600

στο lowest settings 55fps 1080p
Εδώ θα έπρεπε να προσέξουν περισσότερο όταν έδιναν τις απαιτήσεις.
Και στο toms παρόλο που τώρα έχει ανανεώσει τα benchmarks, οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Πάντως γκρινιάζουν στο ρεσετερα αλλά τόσο gender fluidity (τι είπα ρε γμτ) δεν έχω ξαναδεί σε character creation. Μπορείς να βάλεις αιδοίο στο male το οποίο δεν αναφέρεται καν σαν male (ή female) και αντίστροφα. Δλδ τι άλλο έπρεπε να κάνουν να ουμ. έλεορ

περι hypersexualization... τι να πεις. Δεν είναι μόνο οι τρανσ hypersexulized... ναι anyway..

Last edited:
Πάντως γκρινιάζουν στο ρεσετερα αλλά τόσο gender fluidity (τι είπα ρε γμτ) δεν έχω ξαναδεί σε character creation. Μπορείς να βάλεις αιδοίο στο male το οποίο δεν αναφέρεται καν σαν male (ή female) και αντίστροφα. Δλδ τι άλλο έπρεπε να κάνουν να ουμ. έλεορ

περι hypersexualization... τι να πεις. Δεν είναι μόνο οι τρανσ hypersexulized... ναι anyway..

Μπορείς να βάλεις και διπλά προσόντα στον χαρακτήρα; Π.χ. 2 λιλιά;

Εχω την εντυπωση οτι το cyberpunk εχει περισσοτερα σχολια, φωτογραφιες, meme απο την επιδημια. Μπορω να πω οτι ειμαι κοντα στο αρκετα!!! Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι περισσοτερο φαση εχω κι εγω iphone.

Μπορείς να βάλεις και διπλά προσόντα στον χαρακτήρα; Π.χ. 2 λιλιά;

΄οχι. Ξεκάθαρος ρατσισμός..

Back