captain kal
Death Knight
Το μετάνιωσα, στηρίζω chek2fire!
Μου αρέσει η σταθερότητα των απόψεων σου!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το μετάνιωσα, στηρίζω chek2fire!
με το αζημίωτο παντα. ειναι ποιοτικο αλλα πανακριβο.εδώ αλλάζει. Δεν έχω πιάσει ποτέ αυτόν αλλά φωνάζει πoιοτητα
πάντως εγώ έκλεισα για 10 lockdown
![]()
Συνδέεις και το PC στην τηλεόραση ή παίζεις σε μόνιτορ;
πάντως εγώ έκλεισα για 10 lockdown
![]()
Δλδ έβαλα το ghost of tsushima και εντυπωσιάστηκα από τα πανέμορφα γραφικά του αν και είναι προηγούμενης γενιάς game.
Μην το κάνεις. Με τα γραφικά του ps4 pro θα θες μετά να ξεριζώσεις τα μάτια σου. Κρίμα είναι.(Γιατί σκέφτομαι να μεταφέρω για λίγο το PS4 Pro στo monitor (Samsung Odyssey 7) από τηνμεγάλη τηλεόραση)!!
Μην το κάνεις. Με τα γραφικά του ps4 pro θα θες μετά να ξεριζώσεις τα μάτια σου. Κρίμα είναι.
βασικά δεν είναι γενικά καλύτερο να έχεις μια TV για gaming ακόμα και στο PC? Θέλω να πω έχω δει απίστευτα θαύματα με τους upscaler που έχουν τα χαζοκούτια.
μα για αυτό το λέω, έχω δει τέτοια θαύματα σε Upscale από 1080p σε 4K που δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάρτα για 4Κ!Εγώ έχω στερεωμένη μια τηλεόραση πάνω ακριβώς από το PC και παίζω όλα τα games εκεί. Είναι 40 ιντσών 1080p, αν καθίσω κοντά (π.χ. στην καρέκλα μπροστά από το PC με την τηλεόραση από πάνω) βλέπω τα pixels λόγω του χαμηλού DPI. Από πιο μακριά όμως, π.χ. στα 2,5 μέτρα που κάθομαι συνήθως, δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από θέμα ευκρίνειας. Θα ήθελα η τηλεόραση να είχε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά θα χρειαζόμουν και την αντίστοιχη (ακριβή) κάρτα, οπότε μια χαρά είναι.
μα για αυτό το λέω, έχω δει τέτοια θαύματα σε Upscale από 1080p σε 4K που δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάρτα για 4Κ!
Εγώ έχω στερεωμένη μια τηλεόραση πάνω ακριβώς από το PC και παίζω όλα τα games εκεί. Είναι 40 ιντσών 1080p, αν καθίσω κοντά (π.χ. στην καρέκλα μπροστά από το PC με την τηλεόραση από πάνω) βλέπω τα pixels λόγω του χαμηλού DPI. Από πιο μακριά όμως, π.χ. στα 2,5 μέτρα που κάθομαι συνήθως, δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από θέμα ευκρίνειας. Θα ήθελα η τηλεόραση να είχε μεγαλύτερη ανάλυση αλλά θα χρειαζόμουν και την αντίστοιχη (ακριβή) κάρτα, οπότε μια χαρά είναι.
Δεν σε ενοχλεί το input lag?