Ολιγη βοηθεια με win 10 πληζες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chris2756

Blackguard
Τα εχω κατεβασει 2 φορες απο επισημο σαιτ μικρομαλακης κι εχω κανει εγκατασταση. Δεν μου εδωσαν την επιλογη home. Και τις 2 φορες με διαλεξανε τα enterprise, πως τα λενε. Οχι τιποτα αλλο, μια και θα τα βαλω σε νεο δισκο να μην καθομαι να σβυνω μετα ενα σωρο αχρηστες για μενα εφαρμογες. Κανενας λεβεντονιος της γεννιας μου να μου εξηγισει, γιατι συμβαινει αυτο? Πταιω εγω, αραγε, η τα παραθυρα?

απο οσο ξερω αν κατεβασεις το mediacreationtool απο εδω Λήψη των Windows 10
εχει ολες τις εκδοσεις windows.

Mα απο εκει κατεβασα και τις 2 φορες. Το σαιτ της m/s ειναι. Το εργαλειο κανονικα τα εγραψα σε ISO και μετα εγκατασταση σε νεο υπολογιστη

κανονικα πριν ξεκινησεις το install σε βαζει να διαλεξεις εκδοση

Eκει ειναι το προβλημα δεν υπαρχει επιλογη home

Όταν έφτιαχνες το δισκάκι/στικάκι με το media creation tool, επέλεξες ότι το θες για φρέσκια εγκατάσταση ή ότι θες να το χρησιμοποιείς για upgrade του υπάρχοντος PC;

Επίσης μήπως σε κάποιο παρακάτω βήμα σου έδινε την δυνατότητα να επιλέξεις ποιές εκδόσεις θα περιλαμβάνει; Πρόσεξε όταν πας να φτιάξεις το στικάκι να μην έχεις τσεκαρισμένο το Use Recommended options for this PC

1611907373031.png

1611909456430.png

Το PC που θα τα περάσεις έχει ήδη Windows; Και αν ναι, τι έκδοση; Ή για κάποιο λόγο δεν γίνεται λόγω άδειας χρήσης να τα βάλεις, ή, όπως είπε ο Hank, κάποιας επιλογής σου στο προγραμματάκι της MS.

Επιπρόσθετα, μήπως δεν κατέβασες το media creation tool; Γιατί η σελίδα που παρέθεσε ο @Mogrey665 , αναφέρει τα εξής:
1611910011997.png

Εκτός αν ως Enterprise εννοείς τα Pro. Σημειωτέων, ότι τα Pro έχουν πιο πολλές δυνατότητες ρύθμισης, ειδικά αν θες να κλείσεις την τηλεμετρία, και δεν έχουν ιδιαίτερο επιπλέον βάρος πέρα των απλών 10 ( αντίστοιχα των Home από τις προηγούμενες εκδόσεις ). Θα σου πρότεινα να μείνεις με τα Windows 10 Pro, αν έχεις άδεια χρήσης για αυτά, αντί να πας στα υποδεέστερα απλά Windows 10.

Last edited:
Θα συμφωνησω με τον vtheofilis. Τα Home ειναι για τις μαμαδες του FB που οταν νοιωθουν extreme πανε και σε καμια σελιδα με ζωδια.
Οταν εβλεπα Home edition ηθελα να βγαλω τα ματια μου μεσα απο τα αυτια μου.

Αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη, υπάρχουν διαθέσιμες βάρκες για την απέναντι όχθη :p

Αν και πάλι δεν βγάλεις άκρη, υπάρχουν διαθέσιμες βάρκες για την απέναντι όχθη :p
Sure. Δεν εχω μαζεψει αρκετους οβολους για τον βαρκαρη, ακομα. Δεν βιαζομαστε?

creation tool, επιλογη ISO για αλλον υπολογιστη. Στην δευτερη περιπτωση που αναφερεις, δεν θυμαμαι. Μπορει εκει να εγινε το ατυχημα. n p φτιαχνω αλλο δισκακι.
Ναι δεν διαφωνω για τα pro, αλλα ειναι για τους pro. Εμενα , μην σου πω, και τα μισα απο τα home, φτανουν και περισευουν. Σιγα τις δουλειες που κανω με το PC.
OK, μερσι, κυριοι για τον χρονο σας

Back