What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RESIDENT EVIL VILLAGE

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Το Resident Evil 7: Biohazard ήταν από τις κλασικές περιπτώσεις του να μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο. Οι επιρροές από Outlast, τα σκηνικά στα βαλτοτόπια του Αμερικάνικου Νότου και η προοπτική πρώτου προσώπου, με πρόχειρη ανάγνωση έδειχναν κάτι μακριά από τα γνώριμα χωράφια της σειράς. Αυτό δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο λάθος, καθώς το έβδομο μέλος της μακρόβιας σειράς της Capcom ήταν (πιθανόν μαζί με το Resident Evil 0) ό,τι κοντινότερο στην κλειστοφοβική ατμόσφαιρα του πρώτου παιχνιδιού. Δεν ήταν τυχαίες άλλωστε οι ομοιότητες σε αρκετά στοιχεία του gameplay και τον ρυθμό που ενάλλασσε τις στιγμές πανικού με την εξερεύνηση για αντικείμενα που θα μας επέτρεπαν να συνεχίσουμε να ζούμε λίγο ακόμη. Από εκεί και πέρα το 7 έφερνε...

Continue reading...
 
Last edited:

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Είναι πραγματικά χάρμα ιδέσθαι το παιχνίδι. Μου αρέσει που είναι έτσι λίγο αλλοπρόσαλο. Από τη μια φλερτάρει με τη φαρσοκωμωδία τρόμου (οι...ιδιαίτερες αναρρωτικές δυνάμεις του Ethan και μην ακούσω βλακείες τύπου 'Ναι αλλά στο lore...και γι'αυτο...'. -την πρώτη φορά που βλέπεις τη φεσάρα, σου βγαίνει το Μπουνάβεν από τη μύτη) και από την άλλη προσφέρει απίστευτα σκληρές και 'πειραγμένες' σεκάνς (η έπαυλη της Beneviento θα μου μείνει αξέχαστη) αγνού τρόμου.

Ποτέ δεν ένιωσα ανυπεράσπιστος, τη διμούτσουνη στη δίνει με το καλημέρα, εκεί το 7 υπερτερούσε. Μ'αρέσει πολύ πόσο 'παιχνιδένιο' είναι με τα Metroidvania χαρακτηριστικά του, τα άπειρα μυστικά και τους μικρούς θησαυρούς που απολαμβάνεις να κυνηγάς.

Πάω για τον ψάρακα Μορώ με ρυθμούς νεκρής χελώνας και το απολαμβάνω όσο δεν περίμενα!
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Ούτε μια φωτογραφία, ούτε ένα αστείο, μια αναφορά έστω ρε αδερφέ για τη μυγοσκοτώστρα και τη Lady Dimitrescu. DISAPPOINTED

:trollface:
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Το demo μου άρεσε αρκετά και ήδη έχει μπει στη λίστα για να παιχτεί μελλοντικά.

Συνεχίζει το σερί η Capcom. :)
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Πάνο με έκανες να θέλω να πιάσω τη σειρά από την αρχή. Έπαιξα μόνο το 4ο όταν είχε πρωτοβγεί και ήταν επιεικώς απαράδεκτο (απουσία υποστήριξης mouse στο PC...), νομίζω τα remasters είναι καλή ευκαιρία να ξεκινήσω τη σειρά!

Θα μελετήσω το αντίστοιχο thread με τα Ρεσιντέντ Ήβωλς για το απαραίτητο homework.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
οι...ιδιαίτερες αναρρωτικές δυνάμεις του Ethan και μην ακούσω βλακείες τύπου 'Ναι αλλά στο lore...και γι'αυτο...'.
Κοίτα, στο 7 με βάση μόνο ό,τι μαθαίνεις εκεί, στέκει παρόλο που φαίνεται υπερβολικό. Θεωρώ ότι έκαναν τίμια προσπάθεια να εξηγήσουν το healing, σε σχέση με το εντελώς game-y των παλιών παιχνιδιών "ματζούνια με θεραπευτικές ιδιότητες από τα Arklay mountains" που θεράπευαν τα πάντα, στιγμιαία που απλά δεχόμασταν χωρίς πολλά-πολλά. Προτρέχω όμως, έχεις ένα παιχνίδι σε εξέλιξη...

Το demo μου άρεσε αρκετά
Γιώργο έχε υπόψη πάντως πως στην παρούσα φάση το game είναι πιο βαρύ από το demo, το οποίο δεν ξέρω πως κατάφεραν. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει update(s) καθώς το 7 το στήριξαν.
 
Last edited:

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Το raytracing εντωμεταξύ έχει ακόμη memory leak, αν το ανοίξεις, αρχίζεις να αναρωτιέσαι γιατί μετά από πέντε λεπτά το παιχνίδι παίρνει να ρετάρει φρικτά.

Πάνο θυμάμαι την εξήγηση που δίνουν και ΟΚ, στα πλαίσια της όποιας μυθολογίας, στέκει. Αλλά για έναν παίκτη-τουρίστα που απλώς ήλθε βόλτα για να φέρει εδώ κάτι κρασάκια στην κυρά-Δημητρέσκου να χαρεί το γοτθικό τρόμο και όλο το ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ βαϊμπ, το να βλέπεις τη φασάρα Αστυνόμου Σαϊνη (ηρωϊκή σποϊλεροντρίμπλα) εκεί που σου έχει κάνει να τρέχεις χουχουτίζοντας ημίτρελος από τον τρόμο, είναι ξενερωτικό όσο να πεις.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
παίκτη-τουρίστα

Σε αυτά τα μέρη, κάτι τέτοιους καζουαλάδες τους δίνουμε ένα παγούρι νερό και τρία λεπτά προβάδισμα, πριν ζωστούμε την καραμπίνα.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
To τελείωσα σήμερα, λίαν ευχάριστο και πράγματι, στα πλαίσια της όλης Resident Evil φιλολογίας μπαλαφάρας, έδενε μέχρι και το σενάριο και οι τερατώδεις Τιραμόλικες φάσεις του Ethan. Ποιοτικότατο 'σπιτάκι του τρόμου', δεν απειλεί σε καμία περίπτωση το βάιμπ του 7, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει φίλο του είδους ή της σειράς δυσαρεστημένο.
 
Last edited:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Σκληρά γαμιόλικο, τo ξεκίνησα χθες παίρνοντας μία σύντομη τζούρα από την αρχή και λίγο μετά στο χωριό που ήταν και στο ντέμο η φάση. Βγήκα όμως για να τελειώνω τις υποχρεώσεις στο Παλιόσπιτο, τα ντηελσί έμειναν. Και μετά θα το ματώσω αγρίως. Ατμοσφαιρικές γραφικάρες πάντως.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Tι εφιαλτικό κομμάτι εκεί που πας για την κυρία Ντόνα ρε; Με αναστάτωσε χθες βραδιάτικα. Ανατριχίλα, σοκαριστικό, συμβαίνει τώρα συνέβη χθες μιλάμε. Είμαι στον Ψάρη τώρα, αλλά οκ δε πιστεύω να με αγγίξει όπως με άγγιξε η Ντόνα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Άσχημα νέα για όσους αγοράσανε τη μλκ το Βίλατζ μόνο για να παίξουν το επικό Ρηβέρς που θα το συνόδευε.





Σε άλλα νέα, αν συγκαείς και βγάλεις όλες τις μερσέναρις πίστες με διπλό Σ ρανκ και πάνω, σου ξεκλειδώνει.. φωτόσπαθο. Μάιντ μπλόουν.
 
Top Bottom