What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

STRANGELAND

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Εκτιμώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει λάτρης των κλασικών adventures και να μη γνωρίζει τη Wadjet Eye Games. Η εταιρία του Dave Gilbert μας έχει προσφέρει ουκ ολίγα διαμάντια τα τελευταία χρόνια, είτε ως δημιουργός είτε ως publisher. Μεταξύ άλλων, στον κατάλογό της συμπεριλαμβάνονται το Unavowed, το Shardlight και το Primordia, το οποίο αποτελεί δημιουργία της ολιγομελούς ομάδας ανάπτυξης Wormwood Studios.
Για όσους είχαν την τύχη να παίξουν το Primordia, θα θυμούνται ότι επρόκειτο για ένα ιδιαιτέρως ατμοσφαιρικό adventure, το οποίο είχε το προνόμιο να διαθέτει εναλλακτικά φινάλε, πολλαπλούς τρόπους επίλυσης των γρίφων και ένα σενάριο γεμάτο με αλληγορίες. Δε μας έκανε καθόλου εντύπωση λοιπόν που το νέο πόνημα της ομάδας, ονόματι Strangeland εκπέμπει στις ίδιες...

Continue reading...
 
Last edited:

mails

Awakened Shrub
Joined
Apr 25, 2013
Messages
2
Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα έχω, το τελείωσα την ίδια μέρα που βγήκε, απλά θέλω να τονίσω ότι είναι πιο όμορφο και έχει καλύτερο γράψιμο απο το primordia και για εμένα το θέμα που πραγματεύεται είναι βαθύτερο και όχι τόσο κοινότοπο όσο του primordia. Το primordia είναι ένα ακόμα post apocalytpic/cyberpunk σενάριο που κάτι έχει πάει στραβά μεταξύ ανθρώπου-μηχανής. Τούτο δω καταπιάνεται με ένα θέμα δύσκολο και το κάνει αρκετά καλά. Κατα τα άλλα και εγώ θα ήθελα περισσότερους γρίφους και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Day 1 αγορά και από μένα. Σκληρά vibes Ι Have No Mouth And I Must Scream και Dark Seed. Έξοχα πειραγμένο. Τρισεύγε για την σοβαρή παρουσίαση ενός τίτλου που αδικείται κατάφωρα από τις Αμαξομπαλοζελεδινοπιουόμαζες εκεί έξω.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Ρε...γιατί ήταν ΤΟΣΟ Gabriel Knight η μονομαχία με τον Κύριο Καβούρη; Πραγματικά συγκινήθηκα. Μέχρι και το πνιγμένο σύνθι που έπαιζε πίσω είχε κάτι από το πανέμορφο και ανεξίτηλο θέμα του Holmes που έπαιζε όταν σκάγανε ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ του Gabriel Knight.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Ισχύει, πολύ όμορφη αναφορά.

Πάντως εγώ ήξερα ότι ο Nobody το αγόρασε, το πήρες και'συ Στέφανε;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,533
Ναι, μου το πρότεινε στο παπόρι εκεί που σκατζάραμε και δεν κρατήθηκα. Εκπληκτική γραφή, αλησμόνητα σκηνικά και το voice-over του πρωταγωνιστή θυμίζει ύποπτα τον τύπο από το Sanitarium. Ανοιχτή ερωτική επιστολή στα adventure νιάτα μας είναι.
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
305
Από τις εικόνες και μόνο που είχα δει, αμέσως δύο αγαπημένα παιχνίδια μου ήρθαν στο μυαλό: Sanitarium και I Have No Mouth & I Must Scream. Βλέπω να παίρνω full price παιχνίδι μετά από πολυυύ καιρό!
Με το backlog που παλεύω να ροκανίσω, το "εύκολο και σύντομο" είναι must buy λόγος για εμένα ;)
 
Top Bottom