Μου εκανε μια προσφορα σε διαφορα ψυχοσωματικα τα οποια ευτηχως περασαν. Μου σκαει αγχος απο το πουθενα, για πραγματα ανυπαρκτα, το οποιο κραταει μερικα λεπτα ή 2-3 μερες. Ευτηχως εχει κοπασει και αυτο. Επειδη ειναι φαινομενο προς παρατηρηση. Ξεχναω τα παντα, τραβαω κατι δυνατες δυσλεξιες, δεν εχω υπομονη για τιποτα, εχω σταματησει να ειμαι δημιουργικος. Εχω πεσει σε μια αδυναμια σκεψης η οποια ειναι τοσο ανορεξικη που μια απλη μαθηματικη προσθεση μου φανταζει αθλος. Βασικα το μυαλο μου αρνειται να μπει στην διαδικασια.
Ειναι φυσιολογικο να μου ερχονται εκρηξεις οργης, ευτηχως, λογω εμπειριας ειναι κατι που μπορω να διαχειριστω, οταν βλεπω οτιδηποτε εχει σχεση με καθυστερημενη προσεγγιση στο θεμα επιδημια και οχι μονο.
Μπηκα σε ενα ψιλικατζιδικο σημερα για να παρω τσιγαρα. Βλεπω στο βαθος την ψιλικατζερα, χωρις μασκα. Ιδρωμενη και με ετοιμη την δικαιολογια οτι ζεσταινεται. Ανεβαζω λιγη πιεση, ισως λιγο εξτρα επειδη δεν εχω πιει καφε και δεν εχω καπνισει. Απο πισω μου σκαει ταριφας, χωρις μασκα. Ο κλασσικος νεοελληνας, κοντα στα 30, ψηλος και γεροδεμενος, με την τρεντι γενειαδα και το κουρεμα των περιοδικων για αντρες.
Ειναι η στιγμη που εβγαλα μερικες φυσαλιδες στο αιμα. Διαχειριση και αυτοελεγχος στο πρασινο.
Κανω κινηση να βγαλω τα λεφτα και ο ταριφας κανει την κλασσικη κινηση του νεοελληνα. πεταει γαριδακια και λοιπα μπινελικακια και με το αλλο χερι κραταει τα χρηματα στο χερι. Αυτη η κινηση απαιτει να αναπνευσει κυριολεκτικα μεσα στο αυτι μου.
Η κινηση μπαινω μπροστα σου, εκανε την διαχειριση μου να φτασει στο πορτοκαλι και επικινδυνα κοντα στο κοκκινο. Δεν λεω κουβεντα γιατι ξερω οτι η ομιλια ειναι ρηγμα. Αυτο δεν με κανει να σταματησω το ματι μου που τσεκαρει για επικινδυνα πραγματα που μπορω να αρπαξω με σκοπο την βαρια σωματικη βλαβη.
Οι αγραμματοι οι μαυροι, απο τα χωρια, στην πρωτη εντυπωση οτι μπορει να εισαι αρρωστος, κρατανε 5-10 μετρα αποσταση και αυτος ο πιθηκος ηθελε να με αγκαλιασει. Νομιζω οτι ο χειροτερος εφιαλτης ειναι οτι μενω αναγκαστικα σε αυτο το βλαχοχωρι της μεσογειου με τον κουλη, τον αδωνι και τους αλλους πιθηκους.