Sugamoto Panagia
Lich

τα credits πεσανε και παμε στο δρομο για το true ending

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Του 13. Το είχα κατεβάσει από πέρυσι στον δίσκο και τώρα αξιώθηκα να ασχοληθώ μαζί του, αν και δεν το βλέπω να το τελειώνω έτσι που μου τα κανε.Το reboot του '13 εννοείς Chrono, ή το τελευταίο; Δε θυμάμαι και πολλά από τις αρχές του reboot, εξού και η απορία.
Τέλειωσα το καλοκαιρινό playthrough στην ομορφάδα που λέγεται Wind Waker HD. Όπως είπα, δεν το ψείρισα μέχρι τέρμα αυτή τη φορά, άφησα μερικά heart pieces και 3-4 treasure charts. Παιχνίδι-ψυχοθεραπεία. Πανέμορφο, αειθαλές, feelgood έπος. Μου λείπει ήδη το exploration στα νησάκια του, το ψυχαναγκαστικό κλάδεμα ΟΛΗΣ της βλάστησης ΠΑΝΤΟΥ και οι επιβεβλημένες καταστροφές κεραμικών.
Ο Αύγουστος είναι διαχρονικά νωχελικός μήνας στο gaming. Φόρτωσα μια σειρά 16-bit λατρείες στο Retroid Pocket 2, ιδανικά θα ήθελα να τελειώσω εντός του μήνα έστω το Final Fantasy III (SNES)/VI Advance (GBA) και κάποιο εκ των Terranigma (SNES) ή Secret of Mana (SNES). Μάλλον το δεύτερο, μιας και τσίμπησα το Trials of Mana και περιμένει. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να καταλήξω να παίζω κανένα GB Zelda (πιθανώς κάποιο εκ των Oracle), γιατί άνοιξε η όρεξη...
Του 13. Το είχα κατεβάσει από πέρυσι στον δίσκο και τώρα αξιώθηκα να ασχοληθώ μαζί του, αν και δεν το βλέπω να το τελειώνω έτσι που μου τα κανε.
Από την άλλη, η νέα Λάρα είναι πιο όμορφη από την παλιά.
Αρκετά εύκολα συγκριτικά με το σαδιστικό πρώτο game, με την εξαίρεση ίσως κάποιων racing levels.
Πάμε όλοι μαζί. To Max Payne 3 είναι καραμπινάτο αριστούργημα, όπως τα Max Payne 1 & 2 πριν από αυτό.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Θέλουμε bullet time και headshots μηδενικής δυσκολίας, για να χαιρόμαστε πως και με αρθριτικά θριαμβεύουμε.
Ναι, αν και όπως είπα δεν έχω παίξει τα original, το MP3 αναπαράγει 100% το κλισέ "λευκός σκληρός καριόλης έρχεται σε ξένη χώρα και μακελεύει ορδές από μη-αγγλόφωνους τραμπούκους που πήγαιναν γυρεύοντας". Καμία πρωτοτυπία, καμία εμβάθυνση, καμία εκλέπτυνση. Κλασική blockbusterιά δηλαδή, αλλά με ακόμα πιο cheesy διάλογο και τα τρισκατάρατα εφέ μέθης να προκαλούν ημικρανίες. Ό,τι πρέπει για 2-3 απογεύματα μπρουτάλ, άμυαλου gaming.