What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ORCS MUST DIE! 3

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Το Orcs Must Die είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς σε co-op στο PC. Όχι μόνο στην κατηγορία των Tower Defense αλλά και γενικά (εσείς εκεί στο βάθος που ψιθυρίζετε για κάτι αυτοκινητάκια και πολύχρωμες, διαδραστικές εκδοχές του Κάστρου του Τακέσι, περάστε έξω παρακαλώ). Δεν είναι πως σε single-player δεν προσφέρει διασκέδαση, στο συνεργατικό παιχνίδι είναι όμως που το Orcs Must Die (OMD από εδώ και στο εξής) πραγματικά απογειώνεται. Μεγάλο ατού της σειράς ήταν και είναι αυτό το μοναδικό αμάλγαμα δράσης, στρατηγικής και tower defense που, αν δεν απατώμαι, ήταν η πρώτη που το επιχείρησε και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι δημιουργοί. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το πολύ καλό δεύτερο μέρος (αν συνυπολογίσουμε ότι το Unchained θεωρείται για την πλειοψηφία των φίλων της σειράς το μαύρο πρόβατο, συν τον ένα επιπλέον χρόνο που το τρίτο μέρος διέμεινε στο ανέκδοτο που ονομάζεται Stadia), έφτασε η ώρα να ξαναστήσουμε τις...

Continue reading...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Άπειροι πόντοι για τη διατήρηση της λέξης 'ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΛΙΑ' στο προσκήνιο και την εξαιρετική, εις βάθος παρουσίαση.

Το Plants vs. Zombies μπορεί να έκλεισε την καρδιά μου για τα υπόλοιπα του είδους, αλλά ΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΜΑ...θα το τιμούσα :)
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ξέχασα να το σχολιάσω εδώ, αλλά τρεις μέρες από το ρηλής είχε πάει στον κινγκουίνο στο τάληρο και ακόμα απορώ γιατί. Χτύπησαν κανένα βανάκι που μετέφερε μόνο κλειδιά του Ορξ Μαστ Ντάι 3 ή κάτι τέτοιο; Tώρα έχει ανέβει αισθητά η τιμή του στα 7 ευρώ.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Mήπως είναι σταδιακή βερσόν;
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Nope, Steam. Η τιμή καταβαραθρώθηκε από Day 1, αφού εγώ έκανα refund το Day 1 full-price purchase και το πήρα από instant 9 ευρώ, 3 μέρες αργότερα 😊😊😊. Αυτή τη στιγμή έχει 8 ευρώ στο instant.
 

pournelaos

Commoner
PCMaster Veteran
Joined
Dec 1, 2012
Messages
46
Πού είσαι ρε ψυχή! Σαν τα χιόνια!
Έμπαινα έβλεπα μόνο κυρίως, γιατί δε θυμόταν το login και βαριόμουν να το γράφω κάθε φορά.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Κάπου εδώ, καλό θα ήταν να βάλεις ένα άβαταρ. Ο Admiral β' μπορεί να νόμιζε ότι το "P" είναι έμβλημα κάποιου obscure μαρβελοήρωα και ντράπηκε να στο ζητήσει...
 
Top Bottom