By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μια τυπική ζομποϊστορία είναι με ακραία production values και αρκετά δυνατό φινάλε. Ίσως όχι για 7ρι, νομίζω αξίζει ένα 8 ή και 8.5 .
Μιας και έχεις δει όμως θα έχεις καταλάβει ποια ήταν οι παραλληλισμοί του πόπολου εκείνων των ταινιών με μια συγκεκριμένη μανία μας...με τη διαφορά πως το πραγματικό πόπολο είναι όντως τρομακτικό
Προσωπικά το είδα όλο στο YouTube, όπως και το TLoU 2, οπότε δεν έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το παίξω. Πάντως συμφωνώ εν μέρει με τον Στέφανο ότι δεν είναι δα και κανένα αριστούργημα, μια τυπική ζομποϊστορία είναι με ακραία production values και αρκετά δυνατό φινάλε. Ίσως όχι για 7ρι, νομίζω αξίζει ένα 8 ή και 8.5 αλλά αυτά που γράφονται κατά καιρούς ότι "άλλαξε την ιστορία των videogames" είναι αστειότητες.
Παντελώς αδιάφορη για μένα κυκλοφορία. Το god of war επίσης, ούτε καν το πρώτο δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω στο yt.
Έχω την εντύπωση ότι πρώτο εννοεί εκείνο του' 18.![]()
Σιγά μην εννοεί και τοΘέλω να ελπίζω πως εννοεί το παλιό platformer
Δηλαδή αυτό του '18 τι είναι; Reboot/Remake φάση;
Το God of War (2018) είναι 3rd person-action open world και κλασσικά με rpg στοχεία (μοιάζει αρκετά με το Horizon στο progression/crafting κλπ), τοποθετημένο στην νορβηγική μυθολογία. Είναι πολύ διαφορετικό από τα παλιά και η ιστορία του είναι αυτόνομη. Όλοι οι κεντρικοί χαρ/ρες πλην του Kratos εδώ συστήνονται. Έχει απίστευτη εικόνα-τοπία, υπέροχη ιστορία και αρκετά στιβαρό gameplay. Είναι ωραίο ταξίδι (σε διαφορετικό ύφος από το Horizon).