Valheim

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια πωλήσεις, σύμφωνα με το τελευταίο απντέητ τους.

Τρομερό επίτευγμα, μπράβο τους.

Αρκετούς μήνες αργότερα, δρομολόγησαν επιτέλους το Hearth and Home update γιατς 16 του Σεπτέμβρη.

175 MB Update. To αφεντικό τρελάθηκε

241881793_1095658887911200_7250780950590003987_n.jpg

241965887_1095658894577866_2094986928278510447_n.jpg

ακόμα δεν έχω καταξιωθεί να το πάρω αν και όλα δείχνουν ότι θα μου αρέσει αφού μου αρέσει το NMS

ακόμα δεν έχω καταξιωθεί να το πάρω αν και όλα δείχνουν ότι θα μου αρέσει αφού μου αρέσει το NMS

Να έχεις υπόψη πως είναι ακόμα σε Early Access και τα saves δεν είναι πολύ συμβατά. Μη φτιάξεις αυτοκρατορία και ξενερώσεις μετά.

Το κάστρο που έφτιαχνα τον Μάρτη πχ μάλλον θα πάει άπατο. Τόσες ώρες εξερεύνησης, τόσα πόρταλς προς νησιά, τόσα expeditions...

Εν τω μεταξύ, έπαιζα το γκεημ τον Μάρτη αλλά με αυτά και με αυτά μου φαντάζει λες και έχουν περάσει κανα-δυό χρόνια από τότε ξερω'γω.

Ελπίζω να ψιλοέστρωσαν και το perfomance

Εγω γι αυτο σταματησα να το παιζω. Ειχαμε φτιαξει ολοκληρη βαση και το παιχνιδι ετρεχε με 2 frames. Αν επαιρνα βαρκα και πηγαινα μακρια απο τη βαση εστρωνε.

Παντως προσελαβαν κι αλλα ατομα, πλεον η dev team εφτασε τα 10 ατομα.

Και εμείς αυτό το θέμα είχαμε, η αρχική περιοχή που την είχαμε σαν χωριό έγινε unplayable οπότε φτιάξαμε ξανά μίνι βάσεις ο καθένας αρκετά απομακρυσμένα από τον άλλο.

τι στο διάβολο, τον έριξα τον οβολό μου, είναι και προσφορά -20% να σπάσει και λίγο η διαστημικίλα με λίγο φανταζί.

είχα εξημερώσει 2 loxes αλλά δεν κάναν μικρά, υπάρχει κάποια πληροφορία πάνω σε αυτό?

Σύμφωνα με το wiki, ναι πλέον με το Hearth and Home τα Λώξ θα κάνουν και μωρά.

Συμπαθέστατο το παίγνιο τελικά. Αφοσιώθηκα τόσο πολύ στο exploration που ξέχασα ότι έχω και quest οπότε σε κάποια φάση αναρωτιόμουν τι στο καλό πρέπει να κάνω για να ανοίξουν νέα recipes :p

Υπάρχει τρόπος ή να σημειώνεις στον χάρτη ή να φαίνονται στον χάρτη τα σπίτια σου;

Αφήνεις με απλό τρόπο σημειώσεις στο χάρτη αν θυμάμαι καλά, επιλέγεις διάφορα εικονίδια και τα καρφιτσώνεις με τη λεζάντα που θες.

Χαρτί και μολύβι σαν σκληρός γαμιόλης, σχεδιάζεις τον χάρτη και σημειώνεις ότι θες. Και απενεργοποιείς μίνιμαπ ή ότι άλλες καζουαλιές έχει το κάθε γκέημ.

μετά από 14 ώρες μπορώ να πω ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν έχει το charm που περίμενα. Ίσως φταίει που παίζω σόλο και το παιχνίδι είναι πιο επικεντρωμένο στο να παίζεις με φίλους, ή τουλάχιστον αυτό διαβάζω.

Back