What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Λίφτινγκ και μερεμέτια (Παλιά games στη σημερινή εποχή)

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,330
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΚΛΑΣΑΝΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑΚΤΙΚΗ.
ε, ναι.

55f9af0d-754a-4dc9-adf3-8d3bc057a738_text.gif
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,617
Η δουλειά που έπεσε είναι τρομερή, συγκριτικά με άλλα (σχεδόν όλα) total conversion mods που έχω δοκιμάσει, αλλά παρόλα αυτά συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει και ένα upload σε modDB ή Nexus.

εδιτ: υπάρχει
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
τελειωσα το enderal: forgotten stories.
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.
λιγο πριν το τελος ειχα το θεμα με την καρτα, οπότε αφενος το αφησα για ενα μηνα αναγκαστικα, αφετερου ξενερωσα καπως γενικα με το γκέημινγκ, οπότε δεν θα γραψω την σεντοναρα που σχεδιαζα, ευτυχως για σας.

μεσες ακρες ειναι ενα γκοθικ στην μηχανη του σκάιρι. δηλαδη ενα ιδανικο πραμα. μεχρι τη μεση του κειμ (και ειναι τεραστιο λεμε) τρως ξυλο ανελεητο. για τις αρχικες περιοχες δε, βημα και κουικσέηβι. γενικα το f5 θα γινει ο καλυτερος φιλος σου. επισης, γραφικαρες, στα ματια μου τουλαχιστον. ειναι ενα σκάιρι γερά μονταρισμενο και ειδικα στους εσωτερικους χωρους, δινει ρεστα. απο περιβαλλοντα, τα παντα. ισως περισοτερα και απ το αρχικο κειμ. παραλιες, τροπικα κλιματα, ερημοι, χιονισμενα βουνα, μαγικα δαση. στο 90% του χρονου που ασχοληθηκα εγραψα σε χαμηλο, ανηλιαγο σημειο το μέι κουέ και χαθηκα στον κοσμο του κανοντας σαιντ κουεστς με το τσουβαλι. θα πω μεγαλη κουβεντα, αλλά οι καλυτερες απ τις σαιντ κουεστς του, καπως πλησιαζουν ( ωρε βλεπω τα δικρανια και την πισα με τα πουπουλα στο βαθος) το επιπεδο των μεσων κουεστς του Μεγιστου. ναι, τετοιο κοπλιμαν. τα παλικαρια της sure ai επισης κανανε φοβερη δουλεια στο λορ, στο σετινγκ, α, και στο βοισακτινγκ και στις μουσικαρες. μεσα στις ταβερνες πας στον βαρδο και κανεις ρηκουέ οποιο τραγουδι θες απ το πλουσιο ρεπερτοριο του. μερικα ειναι θαυμασια.

ενα θεμα που ειχα με το παιγνιδι ηταν το μειν κουεστ. βαθυ, βαρυ κι ασηκωτο. δεν τα μπορω αυτα τα υπερβατικα, οπότε ειχα αρνηση να συμμετεχω και να μπω βαθια στο πετσι του ηρωα, αλλά προκειται για κατι με ancients, high ones, και τετοια. που θενε να καταστρεψουν τον κοσμο μας, να τα κανουν ολα σταχτη, κατι που επαναλαμβανεται κυκλικα στην ιστορια της αθρωποτητας κλπ.
ζοφερο, σκοτεινο, αγέλαστο. δεν ξερω αν το θεωρειτε σποιλε, εγω οχι, οποτε το πετω ξεδιαντροπα: δεν εχει "καλο" φιναλε. ειχε 2 μαυρα εντελως, και μ ενα πατς προσθεσανε ενα πιο αισιοδοξο και "χρωματιστο", (αλλά οχι και τοσο, αν το καλοσκεφτεις), κι αυτο μετα απο πιεση των φανς που δεν αντεχανε τοση μαυριλα.

παντως του δινω οτι στο πλοτ μεσα, ριχνει αγριο ξυλο στις θρησκειες και στις θεοτητες γενικως και δεν μασαει απο πολιτικες κορεκτιλες και τετοια.

κι αλλο ασχημο ηταν οτι στο τελευταιο πενταωρο περιπου σ εχει να κυκλοφορας με παρεακι, πραγμα που παντα μου την δινει στα αρπιγκι, γιατι ειμαι μοναχικος λυκος, θελω τον ρυθμο μου, θελω την ηρεμια μου, θελω να γιολαρω σε ασχετα σημεια, καταλαβαινεις τωρα...
και γιατι κλασικα εχει θεματα στο τριγκερινγκ καποιων κατσηνς, σε σημεια που πρεπει να στε ολοι μαζι κλπ κλπ. ανυποφορο.

α, επισης στο ιδιο αυτο διαστημα, εκει προς το τελος του μέιν κουε, εχει απιστευτο, σπασαρχιδικότατο μπλα μπλα μ ενα κατι σαν ρομποτ γιγαντα. μιλαε ο πουστης, μίλαε, και δεν ειχε σκασμό με τιποτα. μου ξυρισε τα μυαλα, ημουνα σε φαση ρεηκουι/ρεηανινστώ μιση ωρα πριν το φινάλε, λεμε. γελουσα για να μην κλαιω...

τελος παντων, μην σας σταματαει αυτο. παιξτε το καναγιες, δεν θα πιστευετε με τιποτα οτι ειναι φρη μοντ.
δεν εχω λογια για την sure ai. επαγγελματικοτατη δουλεια. μπραβο στα παλικαρια. θα εκπλαγω αν το επομενο παιγνιδι τους, δεν θα το εκδωσει καποια μεγαλη εταιρια του χωρου.
τελειωνοντας: ευτυχως που δεν θα εγραφα σεντονι. καλα πηγε αυτο.

οπως παντα, ακολουθει φωτοαφιερωμα:

269757919_10223813820844953_1656748192763781830_n.jpg

νο χομο, αλλά παιδαράς ο ηρως μου.

269688993_10223813821484969_530992522899327116_n.jpg

τρελοκεφο στο μπαρ. προβλεπέ, με μασκα, ασπιδα ΚΑΙ εμβολιασμενος.

269740888_10223813821684974_7179163210396663431_n.jpg

δεν μ αρεζει το κοντό μαλλί, αλλά ητο γλυκυτατο το καλιάκι και προχωρησαμε σε σχεσουλα. ευκολη επιλογη, η εναλλακτικη ηταν ο τζεσπαρ ο λεβεντης ο καραμπουζουκλης. νο χομο, τα παμε αυτα.. το μονο σημειο που το ινκλουσιβνες, (πως τους λενε τους ορους, δεν τους ξερω και καλα), της εποχης ηρθε και με χτυπησε στο δοξα πατρι..

269786510_10223813818804902_3380242628820795970_n.jpg

ρομαντικο αγορι σε παραλια, μονο, ψαχνει.

269689708_10223813820884954_1579766496378658935_n.jpg

απο το "καλο" φινάλε της περιπετειας... (απατσου, λειπεις...)
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,617
Ίσως ο καλύτερος τρόπος να παίξεις STALKER
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
κεφαλαιο ΑΡimages.jpg.


Αριστουργημα!
τωρα που το τελειωσα, μπορω να πω οτι ειχαν δικιο οσοι εγραφαν οτι παιζει να ειναι και καλυτερο απ το οριτζιναλ γκοθικ 2 + Notr.
οκ, υπερβολη ισως, αλλά ισαξιο σιγουρα ειναι. κι αυτο απο μονο του ειναι τεραστιο κατορθωμα. και δεν μιλαει τωρα ουτε η νοσταλγια, ουτε το οτι εφτιαξαν εναν υπεροχο κοσμο, όπου ΑΚΡΙΒΩΣ οπως και στα 2 πρωτα γκοθικς, στην αρχη νιωθεις χαος και δεος και δεν τολμας να ξεμυτισεις 5 βηματα απ το χωριο, ενω στο τελος τον τριγυρνας με δεμενα τα ματια που λεει ο λογος.
ειναι το στυλ των συνθετων κουεστς, οι επιλογες, το ξεδιπλωμα της ιστοριας, η αργη, ξεκαθαρα γκοθικμεχριτοκοκαλο αναπτυξη του χαρακτηρα, ολα.

Screenshot_19.jpg
δε θα ηταν γκοθικ αν δεν ειχε τα ωραία του. εδω, συνομιλωντας με τον Άποδο ανθρωπο... και του λεω: Let's go κι απο πανω ο κανάγιας.
Πραγματικό καθαρμα ο μαρβιν.


και να φανταστει κανεις οτι δεν ειναι πανω απο καμμια 20αρια ανθρωποι οι δημιουργοι. και το εστησαν ολο αυτο και το μοιρασαν τσαμπα. απιστευτο. αντι η πιρανχα να αραδιαζει ελεξ στην σειρα, καλυτερα να τους προσλαβει και να τους δωκει τα κλειδια γιατι τα ατομα εχουν ταλεντο, εμπνευση, μερακι και προφανη λατρεία στα γκοθικ κέιμς.

Screenshot_17.jpg
το περιφημο ηστερ εγκ με τους χορευταραδες σκελετους....

ουτε που ξερω ποσες ωρες συνολικα Επενδυσα, 100+ ωρες, σιγουρα.. το κοντερ εγραψε 151 κουεστς συνολο. κι ολα αυτα, βλεποντας γραφικα κυριολεκτικα εικοσαετιας, και σιγουρα την πιο κακομουτσουνη φατσα ηρωα Μακράν στα χρονια που παιζω κειμς. ειναι το μονο που δεν καταλαβαινω απ αυτο το επος. οι npcs, ακομα και οι ραντομ περαστικοι στην πολη, ειναι καλλονοί μπροστα στον ερμο τον μαρβιν. α, και αντεξα τοσες ωρες χωρις να κανω ρεηανινστώ, ενω (μαλλον απο δικη μου γιωτια, δεν το εψαξα εντονα) σε καθε load σχεδον (σιγουρα 4 στις 5 φορες) κρασαρε το γκειμ, λογω του dirextx11 που του ειχα φορεσει. δεν γινοταν κοραπσιον στα σειβς ευτυχως, αλλά ειχαμε σπασαρχίδιασμα στο λοουντ... οτι ναναι. και μετα ηθελε μετρημενα 8 κινησεις (μαους κλικς + πατημα πληκτρων) για να ξαναμπω. κι ομως, αυτη η κολαση δεν μ επηρεασε καθολου. τοσο πολυ χαθηκα στον κοσμο του.
κι οχι μονο, αλλά συμμετειχα και ταυτιστηκα κι εγω με τον κακάσχημο και στεναχωρεθηκα εκει
που βρηκε τον αδρεφο του με ξυλινη ρομπ ντε σαμπρ και μαραζωσα εκει στο τελος που καηκε η κυρια πολη του παιχνιδιου και την διεσχιζες κι εβλεπες τους μερτσαντς και τους ενπισής που σου εκαναν παρεα τοσο καιρο, πεθαμενους στο εδαφος...
καλα, μετα σου περναγε λιγο ο ζόφος, καθως πηγαινες απο πανω τους βουρκωμενος κι εκανες το λουτινγκ της αρκουδας. ετσι ειν η ζωη. εχει αντιθεσεις, μπρό.

Screenshot_2.jpg
Τούμπανος λιγο πριν το τελος

στις επιλογες μου τωρα: κλασικα 1h σπαθες και στρενγκθ (το οτι τα καλυτερα μακραν σπαθια του κειμ εχουν προυποθεση τεραστια νουμερα στο dex κι οχι στο στρενγκθ δεν το καταλαβα, αλλά οκ, στο τελος ετσι κι αλλιως εισαι τουμπανος και δεν χαμπαριαζεις). τους εσφαξα ολους στο ποδι, ακομα και την άιβι. (ασε μαρη σαυρα που θα σε λυπηθω, ησουνα στο τημ απαγωγης του μπραδερ μου κι εβαλες και αργοτερα να με φανε...) ουλρικ και βεβαια βολκερ προφανως στολισαν τα πατωματα με τα εσωτερικα τους οργανα σε κοινη θεα.

Screenshot_1.jpg
Από το τελος της περιπέτειας.... :cool:

τωρα που το σκεφτομαι, τα 2 τελευταια παιχνιδια που λατρεψα μετα το Απολυτο και το Ελύζιο (στο γραφω αυτο για να δεις οτι σπανια λατρευω παιγνιδι) ειναι το enderal: fs κι ο Άρκωλος. και τα δύο, μοντς φτιαγμενα απο φανς, αλλά Ολοκληρωμενες Εμπειριες.
Αυτα. μην σας πτοησει η εμφανιση, αν το σκεφτεστε. απο κατω κρυβεται χρυσός. βουτήξτε στην γκοθικίλα μεχρι τα μπούνια και θα βγείτε καλυτεροι αθρώποι.
Cholera!!!!!! (πως τα βλεπεις τα πολωνικα μου?? :D )
 
Last edited:

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Ε, ναι ρε μπράδερ! Πέστα για το ΥΠΕΡΕΠΟΣ.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ.
Ωραίος και στις επιλογές που έκανες.
Το ίδιο build σχεδόν φτιάξαμε μόνο που εγω επένδυσα σε 2h weapons.
Ούτε τόξα, ούτε κρόσμπω, ούτε μαγείες και αλχημείες. (Αν και μου έφυγαν τα σαλάκια με ενα κροσμπω που βρήκα μέσα σε μια σαρκοφάγο στα ερείπια η αλήθεια είναι)
Όντως η επένδυση σε DEX είναι καλύτερη επιλογή απο STR. Ιδίως αν πας σε 1h.
Την Ιβυ εγώ την συγχώρησα αλλά το γουνάκι της δεν το είδα, τον Ούλρικ τον έστειλα για σκάψιμο στα ορυχεία στην Κορίνις να τρώει σφαλιάρες απο τον Γκόμεζ, και ο Βόλκερ έγινε τροφή για τα ποντίκια στους υπονόμους.

Για πες το ομορφόπαιδο ο Μάρβιν ποιος χαρακτήρας είναι στο γκοθικ 1; Έχω μια θεωρία...
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
παει καιρος απ το τελευταιο πλειθρου του 1 και δυσκολευομαι.
καλα, σιγουρα δεν ηταν ο νειμλες. γιατι εχει σπάθα τρελλη και αν και τον εξορισανε, εσωσε τον αρκωλο, τι να λεμε?
μου θυμιζει εναν απ τους υπαρχηγους του γκομεζ. και νομιζω στην τελικη σκηνη μιλαει με καποιον που φερνει στον γκομεζ. αλλά εκεινος που λεω ηταν αρχίδης (και νομιζω ηταν και κακασχημος, οπότε ισως και να κολλαει), ενω στο μυαλο μου και στο rp μου ο μαρβιν ειναι καλο παλικαρι.

πωπω, εχω ηδη στερηση. να βαλω βανιλια γκοθικ 2, να ξαναπροσπαθησω το l hiver ή καποιο αλλο μοντ του 2? τι να καμω?
α, εχω και το ελεξ 1 στην καταψυξη. το εχω αφησει στο 40% περιπου. μηπως να κανω το ντου να το τελειωσω?
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Δεν θα σου πρότεινα το ελεξ τώρα. Καλύτερα πήγαινε σε dark mysteries mod για gothic 1.
Ή ακόμα καλύτερα άσε λίγο διάστημα να περάσει- ίσως βγει το ρημεηκ σε κάποια φάση φέτος.
Για τον Μάρβιν θέλω να πιστευω οτι
τελικά δεν έγινε ore baron (όλοι λένε οτι είναι ο Scar στο γκοθικ 1)
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Σαν παλαιος, δεν θελω να μαθω, αλλα να ξαναπαιξω Drakensang series, στο σουπερ παρα τριχα Σρεντεριανο μου μηχανημα με win 10. Εγκατασταση λουκουμι, ανοιγει το παιχνιδι στην κυρια οθονη, μετα τσουπ στα γουιντοους για οποια επιλογη κανω. Νταξ σε χρεπι με 7αρια παιζει το παιχνιδι, αλλα θαθελα να το δω κι απο Σρεντεριανη οπτικη γωνια. Δοκιμασα καναδυο πατεντες που ειπε ο φιλος Αραγμενος αλλα τζιφος. Καμια ιδεα?
Ερωτησις το Γκοθικ παιζει σε τριτο η πρωτο προσωπο?
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
ελρικ, γκουγκλαρα τον σκαρ (σιγα μην θυμομουνα το ονομα) και νομιζω λογικα οτι αυτος πρεπει να ναι. η ουλη ειναι σημαντικο στοιχειο.

κρις, τριτο προσωπο τα γκοθικς.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Ποιο Drakensang ακριβώς σου τα κάνει αυτά;
Drakensang complete saga. περιεχει τα 2 παιχνιδια συν εξπασιον σε 1 dvd. Απαιτει διφορετικη εγκατασταση για το καθε παιχνιδι. Το ιδιο προβλημα και στα 2.
κρις, τριτο προσωπο τα γκοθικς.
Μπαινουν στο στοχαστρο, διοτι πολυ γλυκαθηκα και απο τις φωτο και απο αυτα που διαβαζω. Δεν με ενοχλει το "παλαια γραφικα"
 
Last edited:

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,617
Παιδιά ο Marvin έγινε ΞΕΚΑΘΑΡΑ o Scar πέρα του ότι οι φάτσες ταιριάζουν full (έχουν περάσει νομίζω και 5 περίπου χρόνια από τον RQωλο μέχρι το Gothic 1) και το άλλο hint είναι στο τέλος-τέλος του cinematic ending, γιατί ο άλλος κατάδικος με τον οποίο μιλάει είναι ξεκάθαρα ο Gomez.

παει καιρος απ το τελευταιο πλειθρου του 1 και δυσκολευομαι.
καλα, σιγουρα δεν ηταν ο νειμλες. γιατι εχει σπάθα τρελλη και αν και τον εξορισανε, εσωσε τον αρκωλο, τι να λεμε?
μου θυμιζει εναν απ τους υπαρχηγους του γκομεζ. και νομιζω στην τελικη σκηνη μιλαει με καποιον που φερνει στον γκομεζ. αλλά εκεινος που λεω ηταν αρχίδης (και νομιζω ηταν και κακασχημος, οπότε ισως και να κολλαει), ενω στο μυαλο μου και στο rp μου ο μαρβιν ειναι καλο παλικαρι.

πωπω, εχω ηδη στερηση. να βαλω βανιλια γκοθικ 2, να ξαναπροσπαθησω το l hiver ή καποιο αλλο μοντ του 2? τι να καμω?
α, εχω και το ελεξ 1 στην καταψυξη. το εχω αφησει στο 40% περιπου. μηπως να κανω το ντου να το τελειωσω?
Βάλε Gothic 1 Definitive edition (τη γερμανική, όχι τη μπετα Αγγλική) και με έναν απλό τρόπο την κάνεις Αγγλική. Δεν υπάρχει καλύτερο Gothic 1 αυτή τη στιγμή. Το Dark Mysteries, αντιθέτως, έχει κάποια καλά extra questάκια, camps κτλ, αλλά έχει και πολύ "μεγάλα" και "divine" πράγματα και θέματα και σπάει το immersion και το concept. Δε θα το πρότεινα σε τέτοια, μετά-RQωλου φάση.
Επίσης ρε μλκ, το HDR του DirectX11 δε σου το έκανε υπερβολικά φωτεινά το βράδυ? (τον RQωλο)
 
Last edited:

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,422
Drakensang complete saga. περιεχει τα 2 παιχνιδια συν εξπασιον σε 1 dvd. Απαιτει διφορετικη εγκαρασραση για το καθε παιχνιδι. Το ιδιο προβλημα και στα 2.

Για Drakensang 1 δεν ξέρω να σου πω, η έκδοση του GoG παίζει χωρίς προβλήματα σε Windows 10.

Για Drakensang 2 δυστυχώς απλά ξέχνα το για Windows 10, αν και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσεις να το τρέξεις σε windowed mode. Σε μένα ούτε αυτό δούλεψε, αλλά άλλοι κάτι έχουν καταφέρει λένε.

EDIT: ΑΚΥΡΟ ΨΑΡΑΔΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΣ.

PC MASTER RACE FOREVER ΡΕ :broeagle:.
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
σταματημενε μου, οπως ειδες, στις υποψηφιες εναλλακτικες εβαλα μονο πραματα που βασιζονται στο 2. το 1 οταν ειχα βαλει το νταρκ μυστερις ηταν λιγο απαλευτο. οχι τοσο στα γραφικα, οσο στον χειρισμο. το ξεκινησα και καπως μου ρθε. δαγκωθηκα ομως και συνεχιζα, μεχρι που βρηκα το πρωτο σεντουκι. το τι πρεπει να κανεις για το λοκπίκι και ακομα και για να μεταφερεις τα περιεχομενα του στο ινβ σου, μου καψε τον εγκεφαλο. ανινστώ αμεσως.

και απορω με την δαύλα και τις αντοχες μου οταν το πρωτοεπαιξα, τω καιρω εκεινω. θα με συνεπηρε τοσο που δεν λογαριαζα τιποτα. τωρα ομως, δυστυχως δεν εχω τις ιδιες αντοχες. επισης τι διαφορές εχει η γερμανικη εκδοση απ την αγγλικη και τις ξεχωριζεις τοσο κοφτά και ξεκαθαρα?
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,422
Η Γερμανική έκδοση είναι στα γερμανικά, τι άλλο θες για να ρίξεις Χ;

Δεν είναι μόνο που μειώθηκαν οι αντοχές μας Χειρομαλάχτη, πλέον ξέρουμε και τι σημαίνει καλό UI. To Gothic 1 ήταν για τα ανάθεμα ακόμα και για την εποχή του, αλλά ταυτόχρονα ήταν εποχή που όλοι ψαχνόταν με αυτό το παράξενο φασούλι, το third-person 3D game interface, είχαν δει τέρατα τα ματάκια μας. Τω καιρώ εκείνο κάποιοι βγάζαν GOTY παιχνίδια με tank controls, στις χαριτωμένες παραξενιές του Gothic 1 θα κολλούσαμε οι μερακλήδες;
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
ελα μου ντε, γκου. καλα, τοτε δεν κολλουσαμε σε τετοια μικρα.
ααχχχχχχχχχχχχχ, η νεότης. ομορφο και αλαργινό πραμα.......

@Stamatimenos , @Elric και οποιος αλλος ξερει, βρηκα τωρα ψαχνοντας ενα μοντ για το γκοθικ2/notr, το yaup (ωραιο, εμπνευσμενο ονομα. απ τ αρχικα Yet Another Unofficial Patch :D:cool: ). το notr ειδικα δεν το χω παιξει προσφατα και θα γουσταρα καποιο μοντ σαν κι αυτο, που φαινεται στα βιντεακια μια χαρά. τι λετε γι αυτο? το χετε παιξει?
ενδεικτικο βιντεο:

 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Για Drakensang 2 δυστυχώς απλά ξέχνα το για Windows 10, αν και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσεις να το τρέξεις σε windowed mode.
Ουτε, σε μενα δεν επιασε, γμτ του. Και στο στιμι, παντως διαφασα πολλοι κανουν παραπονα. Βεβαια το στιμ βρηκε η θα βρει καποιον τροπο. Να το ξαναγορασω ψηφιακο ουτε σαν σκεψη. (ισως για 2-3Ε). Ε, αν πεσω πια στα βαρια, υπαρχει και το χρεπακι με τα 7αρια. Μωρε, τουμπανο θα το κανω! Να τα βρασω τα Σρεντεριανα πισια και λειτουργικα.
Ζητω συγνωμη απο τον φιλο Σρεντερ για την χρηση του ονοματος του, αλλα εχει γινει πλεον σημειο αναφορας.
 
Top Bottom