captain kal
Death Knight
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΚΛΑΣΑΝΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑΚΤΙΚΗ.
ε, ναι.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΚΛΑΣΑΝΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑΚΤΙΚΗ.
ε, ναι.
Drakensang complete saga. περιεχει τα 2 παιχνιδια συν εξπασιον σε 1 dvd. Απαιτει διφορετικη εγκατασταση για το καθε παιχνιδι. Το ιδιο προβλημα και στα 2.Ποιο Drakensang ακριβώς σου τα κάνει αυτά;
Μπαινουν στο στοχαστρο, διοτι πολυ γλυκαθηκα και απο τις φωτο και απο αυτα που διαβαζω. Δεν με ενοχλει το "παλαια γραφικα"κρις, τριτο προσωπο τα γκοθικς.
Βάλε Gothic 1 Definitive edition (τη γερμανική, όχι τη μπετα Αγγλική) και με έναν απλό τρόπο την κάνεις Αγγλική. Δεν υπάρχει καλύτερο Gothic 1 αυτή τη στιγμή. Το Dark Mysteries, αντιθέτως, έχει κάποια καλά extra questάκια, camps κτλ, αλλά έχει και πολύ "μεγάλα" και "divine" πράγματα και θέματα και σπάει το immersion και το concept. Δε θα το πρότεινα σε τέτοια, μετά-RQωλου φάση.παει καιρος απ το τελευταιο πλειθρου του 1 και δυσκολευομαι.
καλα, σιγουρα δεν ηταν ο νειμλες. γιατι εχει σπάθα τρελλη και αν και τον εξορισανε, εσωσε τον αρκωλο, τι να λεμε?
μου θυμιζει εναν απ τους υπαρχηγους του γκομεζ. και νομιζω στην τελικη σκηνη μιλαει με καποιον που φερνει στον γκομεζ. αλλά εκεινος που λεω ηταν αρχίδης (και νομιζω ηταν και κακασχημος, οπότε ισως και να κολλαει), ενω στο μυαλο μου και στο rp μου ο μαρβιν ειναι καλο παλικαρι.
πωπω, εχω ηδη στερηση. να βαλω βανιλια γκοθικ 2, να ξαναπροσπαθησω το l hiver ή καποιο αλλο μοντ του 2? τι να καμω?
α, εχω και το ελεξ 1 στην καταψυξη. το εχω αφησει στο 40% περιπου. μηπως να κανω το ντου να το τελειωσω?
Drakensang complete saga. περιεχει τα 2 παιχνιδια συν εξπασιον σε 1 dvd. Απαιτει διφορετικη εγκαρασραση για το καθε παιχνιδι. Το ιδιο προβλημα και στα 2.
Ουτε, σε μενα δεν επιασε, γμτ του. Και στο στιμι, παντως διαφασα πολλοι κανουν παραπονα. Βεβαια το στιμ βρηκε η θα βρει καποιον τροπο. Να το ξαναγορασω ψηφιακο ουτε σαν σκεψη. (ισως για 2-3Ε). Ε, αν πεσω πια στα βαρια, υπαρχει και το χρεπακι με τα 7αρια. Μωρε, τουμπανο θα το κανω! Να τα βρασω τα Σρεντεριανα πισια και λειτουργικα.Για Drakensang 2 δυστυχώς απλά ξέχνα το για Windows 10, αν και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσεις να το τρέξεις σε windowed mode.