Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για μια στιγμή νόμιζα πως ο ΤΙΜΑΡΟΣ έδινε παιχνιδάρα... :giankos:

ευχαριστώ μαναράκι την δροσιά του να έχουμε, δεν έχω πρόβλημα με το origin, αρκεί να μην προκαλεί.

Πρέπει να ήμουν ο τελευταίος φορουμίτης χωρίς κόπια του XCOM 2, οπότε thanks!

Δοκίμασα και τον κωδικό για το DLC αλλά μάλλον κάποιος με πρόλαβε 😅

Πρέπει να ήμουν ο τελευταίος φορουμίτης χωρίς κόπια του XCOM 2, οπότε thanks!

Δοκίμασα και τον κωδικό για το DLC αλλά μάλλον κάποιος με πρόλαβε 😅

Οφείλεις ως ευχαριστώ να ονομάσεις τον πρώτο στρατιώτη σου Epitaph (τον οποίο φυσικά θα καθαρίσουν οι εξωγήινοι στην πρώτη αποστολή).

Με εκπλήσει που υπήρχε ακόμη άτομο που δεν είχε το XCOM 2 στο backlog του. Πιο πιθανό θεωρούσα να πετύχω άτομο που να κυκλοφορεί με κάρο ή να χρησιμοποιεί καρτοτηλέφωνο.

Με εκπλήσει που υπήρχε ακόμη άτομο που δεν είχε το XCOM 2 στο backlog του. Πιο πιθανό θεωρούσα να πετύχω άτομο που να κυκλοφορεί με κάρο ή να χρησιμοποιεί καρτοτηλέφωνο.
ή να τρώει στρούντελ!

Διατίθεται δωρεάν ως εορτασμός για τα 10 χρόνια της εταιρείας.

Θυμάμαι πριν 10 χρόνια το ανέφερα αυτό και σε άρθρο στο PCMaster :`)

To Hard Disk Sentinel 5.70 τζαμπέ. Δεν είναι παιχνίδι, αλλά που να τρέχω τώρα να βρω πιο κατάλληλο thread να το ποστάρω......
Μου δείχνει τον 7200,11 με 18% υγεία, πάω για backup και αν ψοφήσει θα σας καλέσω στην κηδεία του. :ROFLMAO:

To Hard Disk Sentinel 5.70 τζαμπέ. Δεν είναι παιχνίδι, αλλά που να τρέχω τώρα να βρω πιο κατάλληλο thread να το ποστάρω......
Μου δείχνει τον 7200,11 με 18% υγεία, πάω για backup και αν ψοφήσει θα σας καλέσω στην κηδεία του. :ROFLMAO:
αφού ζει ακόμα το σκατόπραμα της σειράς .11 δεν θα πεθάνει ποτέ, κράτα τον.

Back