lelos kounelos
Tarrasque
Το πρωτο season μου αρεσε και σε στιγμες, ηταν καταπληκτικο. το τελος ηταν λιγο περιεργο αλλα δεν με χαλασε.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν είμαστε μακριά από αυτή την στιγμή, τα ζόμπια εξελίσσονται, παιδιά τα είχε πει και ο ΔαρβίνοςΕναλλτικο φιναλε για τα post credits, να ιδρυσουν τα τελευταια ζόμπι μια Κομμούνα και να υψώσουν το λάβαρο της επανάστασης ενάντια στους δολοφόνους τους ανθρώπους που δεν τα άφησαν ποτέ να ιδρύσουν μια δικιά τους κοινωνία
εδώ δεν έχουν στόρι για την core σειρά
Αχ! Ακόμα ήταν αθώα αυτή η εποχή. Τα έχουν σπάσει με τον Darabont, ψάχνονται για το ύφος, η φάρμα, ο Χέρσελ, η αγωνία για το αν θα πεθάνει ο Γκλεν παρθένος, τι αναμνήσεις!Εβαλα το τραινακι παλι στις ραγες. το walking dead κανει τουτ τουτ ξανα. Το ειχα παρατησει στο 4ο επεισοδιο του S2.
Θυμηθικα οτι ειχα βαρεθει λιγο και οτι ειχα κανει την ιδια σκεψη. ενα χαμενο κοριτσακι και ενα αγορακι πληγωμενο.
Ειναι αυτο στορι για σειρα με ζομπι; Το αφηνω να τσουλησει, δεν με εχει ξενερωσει και για την ωρα, δεν νοιωθω οτι σπαταλαω τον χρονο μου.
Αυτό! Μια ολόκληρη χώρα αγωνιούσε για το πουλί του Γκλεν περισσότερο από ότι ανησυχούσε για τα υπό εξαφάνιση πουλιά των υδροβιότοπων.η αγωνία για το αν θα πεθάνει ο Γκλεν παρθένος
Τώρα θα με φάει η αγωνία, πρέπει να πεις για ποιόν /ποιά λεςKι όλα αυτά πριν καν γίνει κουλ το άσιαν λάιβς μάτερ, τέτοια ήταν η δυναμική της σειράς. Θυμάμαι συγκεκριμένη απώλεια (όχι από Νήγκαν) που πραγματικά με έκανε να κλάψω και όταν τελείωσε το επεισόδιο κοιτούσα στα χαμένα για να το χωνέψω. Κυρίως για το πρόσωπο που έμεινε πίσω στεναχωρέθηκα, όχι για αυτόν που έφυγε. Μου έβγαλε τέτοιο πόνο τότε, τρίτη σεζόν αν θυμάμαι καλά. Κι ένας από τους βασικούς λόγους που η υπεργαματοσύνη τότε χτύπησε ταβάνι. Και στο καπάκι έψαχνα γωνιά να συνεχίσω το κλάμα, κάπου να πω τον πόνο μου. Τελικά δεν βρήκα κανέναν και τα είπα αναγκαστικά στον μποράτσο, ωραίες εποχές.
Λόρι, η αντίδραση του Ρικ στο όλο ήδη τραγικότατο σκηνικό μου άφησε τραύμα. Σα να πέθανα εγώ ο ίδιος ένα πράμα.
Γνωμούλες για το Halo;
Γιατι δεν ξεσκονιζεις το walking dead για να πουμε καμια κουβεντα; τι το θες το Halo και τα διαολια;Γνωμούλες για το Halo;