Bάλτε σκούφο...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αλήθεια αλλά πώς μπορώ να βάλω σκούφο στo profil icon μου? Εψαξα μέσα στην Ζωγραφική των W10 αλλά δε βρήκα κάτι.
εεε να σου βάλει κάποιος έναν μωρέ

Κάποιος να του τον βάλει ρε παιδιά, γιορτές έχουμε. Μη με αναγκάσετε να το κάνω εγώ, όταν είμαι ψυχικά και κυρίως σωματικά διαθέσιμος.

Αλήθεια αλλά πώς μπορώ να βάλω σκούφο στo profil icon μου? Εψαξα μέσα στην Ζωγραφική των W10 αλλά δε βρήκα κάτι.

s1.png

s2.png

s3.png

s4.png

Δάσκαλε @shredder Ορόκουσάκι, έβαλα σκούφο και μετά παρατήρησα ότι Εσύ δεν έβαλες. Με συγχωρείς που έδειξα ασέβεια και πήρα πρωτοβουλία χωρίς να περάσω πρώτα από το dojo μας.
Ποια είναι η γραμμή της Foot Clan ως προς τους σκούφους?

Δάσκαλε @shredder Ορόκουσάκι, έβαλα σκούφο και μετά παρατήρησα ότι Εσύ δεν έβαλες. Με συγχωρείς που έδειξα ασέβεια και πήρα πρωτοβουλία χωρίς να περάσω πρώτα από το dojo μας.
Ποια είναι η γραμμή της Foot Clan ως προς τους σκούφους?

Την πάτησες μεγάλε... :Ρ

BUMP

Προειδοποιώ ότι το παρακάτω φλερτάρει οριακά με την προστυχιά. Τίποτα τραβηγμένο, αλλά αυτό εξαρτάται και από το πόσο πονηρά μυαλά είστε.

Ναι αλλά καλέ μου Θάλασσαμ 'ουσκοτεινή σκουφάκι δεν έβαλες.

Σόδα μήπως έχεις κάτι με τον Γιάνη;

Αυτόν ναι αλλά δεν έχει σκουφάκι.

Αχ σε κάποια άλλη εποχή άνετα οργανώναμε "βάλτε σκούφο" ρέηντ σε κανένα κοσμοφόρουμ ορ σόμθινγκ. Αλλά όταν περνάνε τα χρόνια, σοβαρεύεις, γερνάς, ο μικρότερος ανάμεσά μας ψάχνει μόνο τρεις φορές τη μέρα στο γκούγκλε γιατί τον πονάει η πλάτη, τα χέρια κτλ, λες πάνε αυτά. Τα έλεγε ο γέροντας, αλλά τότε δεν το καταλαβαίναμε.

Έλα Θασουκ 'ανωμακαρονιαμεκιμα έτοιμο σε έχουμε.

Back