Bάλτε σκούφο...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Tην ευχή μου, τέκνα μου. Αμήν.

Tα έχω έτοιμα. Και για του Άγιου Πατρικίου, μεγάλη η χάρη του.

Με τι ταχύτητα ταξιδεύει το αγίασμα στα νερά ώστε να υπολογίσουμε το πότε θα πρέπει να βγάλουμε και το δικό μας σκούφο; Διότι καλά τα λέτε εσείς οι δύο, αλλά είστε και κομματάκι κοντιτερα στην Πόλη. Ειδικά ο σόδας, ένα τσιγάρο δρόμος, στριφτό.

Πότε περίπου ντυνόμαστε κουνελάκια του Πάσχα; Παρακαλώ αν δεν ξέρετε ή είστε τίποτα άπιστοι που δεν τιμάτε τις παραδόσεις, μην απαντάτε με κρυάδες. Έχω τον πασχαλινό σκούφο έτοιμο, απλά θέλω λίγο σπρώξιμο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δεδομένου ότι Κυριακή του Πάσχα είναι 16 τΑπρίλη, θα έλεγα πως από αύριο μπορούμε να αρχίσουμε δειλά-δειλά να στολίζουμε.

Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας. Μίζεροι και άπιστοι, leave the hall.

Πότε περίπου ντυνόμαστε κουνελάκια του Πάσχα; Παρακαλώ αν δεν ξέρετε ή είστε τίποτα άπιστοι που δεν τιμάτε τις παραδόσεις, μην απαντάτε με κρυάδες. Έχω τον πασχαλινό σκούφο έτοιμο, απλά θέλω λίγο σπρώξιμο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Να, κάτι τέτοια λες και κάνεις και μετά περιμένεις να κελαηδήσει το πουλί σου... :Ρ

Δεδομένου ότι Κυριακή του Πάσχα είναι 16 τΑπρίλη, θα έλεγα πως από αύριο μπορούμε να αρχίσουμε δειλά-δειλά να στολίζουμε.

Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας. Μίζεροι και άπιστοι, leave the hall.

wuuhhhh-bunny.gif

και νομιζα οτι εβλεπα λαθος, νεες απαντησεις στο βαλτε σκουφο ενω κοντευει αυγουστος;
Θεωρησα οτι η συζητηση αναψε με το υπονοουμενο το θεματος.

Άντε να πούμε, γιατί σε κανά δίμηνο θα φοράμε τα μπραζίλιαν στο κεφάλι. ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΧΩ.

κατσε ρε μαν, ουτε το πολυτεχνειο δεν επεσε ακομα. Ουτε τα σουπερμαρκετ δεν στολισαν ακομα.
ακομα κοντομανικα φοραμε, ο σρεντερ ακομα δεν το μουλιασε με την γκομενα που πηγαν σινεμαδακι.

Ξεπαγώστε το Μαράκι

Back