Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εδώ στο Αίγιο που έπεσε μια πολυκατοικία και ένα ξενοδοχείο το 1995 είχαν κόψει κολόνες για να κάνουν χώρο στο ισόγειο πάντως... δεν χώραγαν τα μπιλιάρδα στην πολυκατοικία...

Να τω θιμασται αυτω που λεη ο κουνελως. Τις εκλωγαις θα τις καιρδισι ο κιργιακως.

image.jpg

Διαμαντι το αποτελεσμα. Και να μην εστριβε ο αλλος, παλι πανω του θα επεφτε. ΚΤΜ μια ζωη κομπλεξικοι αναβατες.
Ναι, ο πισω φταιει.

Κάτι τέτοια βλέπω εγώ στον ύπνο μου στα αλήθεια. Πώς γίνεται στα αλήθεια αλλά στον ύπνο μου; Είναι περίεργη η ζωή.

Μήπως ο ύπνος βλέπει εσένα ?

Τι ειπες τωρα;;;;;;; ΤΙ;;;;;
Μισο να ανταποδωσω.
Γνωριζεις πολλες ξανθιες με το ονομα Ελενη; μηπως ελαχιστες εως καμια; αφηνουμε εκτος τις διασημοτητες.
Γνωριζεις πολλες Κατερινες που να μην ειναι ξανθιες;

Αυτα βγαινουν απο προσωπικη παρατηρηση. τεστ εγκυροτητας κανω.

Τι ειπες τωρα;;;;;;; ΤΙ;;;;;
Μισο να ανταποδωσω.
Γνωριζεις πολλες ξανθιες με το ονομα Ελενη; μηπως ελαχιστες εως καμια; αφηνουμε εκτος τις διασημοτητες.
Γνωριζεις πολλες Κατερινες που να μην ειναι ξανθιες;

Αυτα βγαινουν απο προσωπικη παρατηρηση. τεστ εγκυροτητας κανω.
Πράγματι, τις Ελένες τις έχω συνδέσει στο μυαλό μου με σκούρο καστανό ή μαύρο μαλί ενώ τις Κατερίνες με βαμένο ξανθό.
Δε πιστεύω στις συμπτώσεις αλλά κοίτα να δεις τώρα σύμπτωση!

Επειδή το topic για το Hogwarts Legacy είναι ήδη εκτροχιασμένο φουλ και πασχίζει να επανέλθει, ας το αφήσω εδώ:

Θα μπορούσες να το βάλεις στο thread του Elden Ring.

Δεν είναι καθαρόαιμο funny, αλλά πάλι μαθαίνεις και κάτι χρήσιμο γελώντας.

Back