OK yes, OK yes, Πάει η Ελλάδα για Εκλογές...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
IMG_20230625_190104.jpg

Σπαρτιάτες εκτός απροόπτου μπαίνουν στη βουλή ό,τι και να γίνει.

Εστιάσαμε τόσο στην ΝΔ που πέρασαν οι φασίστες από την πίσω πόρτα μου φαίνεται...

Να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο είναι.

50% αποχή/απολιτίκ βλακεία και από όσους μένουμε οι μισοί και βάλε είναι (ακρο)δεξιούληδες έως ναζί.

Έχουμε καταλήξει να ψηφίζουμε για πάρτη μας, να εκπληρώνουμε την ηθική υποχρέωση. Καμιά ελπίδα για τον τόπο.

Η ΝΔ πηρε αυτό που ήθελε. Περισσότερα δεξιά και αριστερά κόμματα στην Βουλή να σφάζονται μεταξύ τους. Από την μία ο Σύριζα με δυο πρώην συντρόφους απέναντι, καθένας με δική του παράταξη, και από την άλλη 3 ακροδεξιά κόμματα τα οποία δεν έχω ιδέα τί πραγματικά τους χωρίζει. Πιστεύω πως ο Βελόπουλος δεν θα μπει στις επόμενες (and no shit was given that day)

Στη βουλη υπαρχει το ΚΚΕ, η Ζωη, τρια μνημονιακα κομματα, ενας τηλεπλασιε ακροδεξιος, οι φασιστες και καμενοι εκλλησιαστες. Να δουμε ποσο θα κρατησει...

Αφηνω και την δηλωσαρα του τρομπα

Συντρίψαμε έναν εχθρό αλαζονικό και υπερφίαλο, που διέθετε μεγάλη αριθμητική υπεροπλία, δεν διέθετε όμως υψηλή στρατηγική. Στην πρώτη φάση της μάχης του Μαραθώνα οι Πέρσες υπερίσχυσαν απέναντι στο σκοπίμως εξασθενημένο κέντρο των Ελλήνων και πίστεψαν πως έχουν νικήσει. Την ίδια ώρα όμως τα Ελληνικά άκρα τους είχαν υπερκεράσει, τους είχαν περικυκλώσει και τους κατέκοβαν στο μέσο της πεδιάδας.

Ο Σουν Τζου στην τέχνη του πολέμου λέει ότι η στρατηγική με τακτικούς ελιγμούς είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για τη νίκη, ενώ οι τακτικοί ελιγμοί χωρίς στρατηγική είναι ο θόρυβος πριν την ήττα

Ζησε το μυθο σου.... Ειχαν να δουν 20 εδρες τα συντροφια απο εποχες Παπαρηγας...

Κρίμα για τον Βαρουφάκη. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν πρώην Συριζαίοι που ψηφίζουν την πλεύση ελευθερίας και όχι το Μερα25. Τουλάχιστον, με ένα ακόμη κόμμα στην Βουλή, θα έκοβε λίγη φορά απλό την κυβερνηση.

Last edited:
Αφροδιτούλα μπαίνατε?
δε νομίζω ότι θα ήταν πολύ ευχάριστο, κατά πάσα πιθανότητα αντί για "σκίσεμεκαράφλα" να φώναζε τίποτα "σκίστε τις βάρκες των μεταναστών" or something.

Κρίμα για τον Βαρουφάκη. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν πρώην Συριζαίοι που ψηφίζουν την πλεύση ελευθερίας και όχι το Μερα25. Τουλάχιστον, Λένα ακόμη κόμμα στην Βουλή, θα έκοβε λίγη φορά απλό την κυβερνηση.

δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι η πλευση πηρε το μεγαλυτερο κομματι των ψηφοφορων της απ τον συριζα.
ψαχνω να βρω καποια αναλυση για την προελευση των ψηφων της απ το πρωι, αλλά δεν το χω καταφερει.
ειδατε τις δηλωσεις της? δε μ αρεσουν οι διαγνωσεις απο μακρια, αλλά δεν ξερω, η μεταλλαξη της σε χιπισα - παιδι των λουλουδιων, παρε κοσμε καρδουλινια ακομματιστα και ωλ γιου νηντ ιζ λαβ, ή ειναι ξεκαθαρο τρολ και γελαει κατω απ τα μουστακια της (ουπς!) με τον κυριαρχο λαο, ή εχμ, δειχνει μια εγκεφαλικη αλαφροσύνη να το πω μαλακά. μου φανηκε σπουκυ σε σημεια, οπότε καταθετω το οπτικο δοκουμέντο.

εντιτ: μην το συζητας ζωαρα μου, για 200 κανεις, οχι για 100... τιναλεμετωρα ??

.

εντιτ2: αφροδιτουλα ειναι ευκολο. το Σημαντικο ερωτημα για τους ξεκαθαρα μερακληδες ειναι: ζωαρα 0XUpzCy.pngε κανείς??? 🤔🤯🙄😬😰

19152-heart_hands_660.jpg

Η ΜουρLEGO έχει θέματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν μπλέκεις....
Καταρχάς και μόνο που έβαλε άλλους στα ψηφοδέλτια και μετά τους ξήλωσε να βάλει δικούς της, τα λέει όλα για την ηθική της...

δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι η πλευση πηρε το μεγαλυτερο κομματι των ψηφοφορων της απ τον συριζα.
ψαχνω να βρω καποια αναλυση για την προελευση των ψηφων της απ το πρωι, αλλά δεν το χω καταφερει.
ειδατε τις δηλωσεις της? δε μ αρεσουν οι διαγνωσεις απο μακρια, αλλά δεν ξερω, η μεταλλαξη της σε χιπισα - παιδι των λουλουδιων, παρε κοσμε καρδουλινια ακομματιστα και ωλ γιου νηντ ιζ λαβ, ή ειναι ξεκαθαρο τρολ και γελαει κατω απ τα μουστακια της (ουπς!) με τον κυριαρχο λαο, ή εχμ, δειχνει μια εγκεφαλικη αλαφροσύνη να το πω μαλακά. μου φανηκε σπουκυ σε σημεια, οπότε καταθετω το οπτικο δοκουμέντο.

εντιτ: μην το συζητας ζωαρα μου, για 200 κανεις, οχι για 100... τιναλεμετωρα ??

.

εντιτ2: αφροδιτουλα ειναι ευκολο. το Σημαντικο ερωτημα για τους ξεκαθαρα μερακληδες ειναι: ζωαρα View attachment 5778ε κανείς??? 🤔🤯🙄😬😰

View attachment 5779

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπήρχε άτομο στον πλανήτη Γη που θα ξεπερνούσε τον Βα-ρουφά-κη σε ναρκισσισμό. Η Ζωίτσα το τερμάτισε.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπήρχε άτομο στον πλανήτη Γη που θα ξεπερνούσε τον Βα-ρουφά-κη σε ναρκισσισμό. Η Ζωίτσα το τερμάτισε.
Ναι η Ζωή τον ξεπέρασε τον βαρουφάκη αλλά υπάρχει και ο Κούλης που είναι ακόμα πιο πάνω. Η διαφορά με τον Κούλη είναι ότι συνοδεύεται και από ηλιθιότητα και από κόμπλεξ και από μεσιανική αντιμετώπιση από τα «μέϊνστρημ» μέσα. Αν δεν ήταν πρωθυπουργός θα τον λυπόμουν.

Back