By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν μπορω να μιλησω για τον εαυτο μου, αλλα ο ειδωλας σιγουραΑφροδιτούλα μπαίνατε?
δε νομίζω ότι θα ήταν πολύ ευχάριστο, κατά πάσα πιθανότητα αντί για "σκίσεμεκαράφλα" να φώναζε τίποτα "σκίστε τις βάρκες των μεταναστών" or something.Αφροδιτούλα μπαίνατε?
Κρίμα για τον Βαρουφάκη. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν πρώην Συριζαίοι που ψηφίζουν την πλεύση ελευθερίας και όχι το Μερα25. Τουλάχιστον, Λένα ακόμη κόμμα στην Βουλή, θα έκοβε λίγη φορά απλό την κυβερνηση.
Στον Άδωνι ή στον Βελόπουλο αναφέρεσαι? Μπερδεύτηκα!ενας τηλεπλασιε ακροδεξιος
δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι η πλευση πηρε το μεγαλυτερο κομματι των ψηφοφορων της απ τον συριζα.
ψαχνω να βρω καποια αναλυση για την προελευση των ψηφων της απ το πρωι, αλλά δεν το χω καταφερει.
ειδατε τις δηλωσεις της? δε μ αρεσουν οι διαγνωσεις απο μακρια, αλλά δεν ξερω, η μεταλλαξη της σε χιπισα - παιδι των λουλουδιων, παρε κοσμε καρδουλινια ακομματιστα και ωλ γιου νηντ ιζ λαβ, ή ειναι ξεκαθαρο τρολ και γελαει κατω απ τα μουστακια της (ουπς!) με τον κυριαρχο λαο, ή εχμ, δειχνει μια εγκεφαλικη αλαφροσύνη να το πω μαλακά. μου φανηκε σπουκυ σε σημεια, οπότε καταθετω το οπτικο δοκουμέντο.
εντιτ: μην το συζητας ζωαρα μου, για 200 κανεις, οχι για 100... τιναλεμετωρα ??
.
εντιτ2: αφροδιτουλα ειναι ευκολο. το Σημαντικο ερωτημα για τους ξεκαθαρα μερακληδες ειναι: ζωαρα View attachment 5778ε κανείς???
View attachment 5779
Ναι η Ζωή τον ξεπέρασε τον βαρουφάκη αλλά υπάρχει και ο Κούλης που είναι ακόμα πιο πάνω. Η διαφορά με τον Κούλη είναι ότι συνοδεύεται και από ηλιθιότητα και από κόμπλεξ και από μεσιανική αντιμετώπιση από τα «μέϊνστρημ» μέσα. Αν δεν ήταν πρωθυπουργός θα τον λυπόμουν.Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπήρχε άτομο στον πλανήτη Γη που θα ξεπερνούσε τον Βα-ρουφά-κη σε ναρκισσισμό. Η Ζωίτσα το τερμάτισε.