στο θεμα της υστεριας που θιγει ο μαλαντρόης:
εμενα "με ανησυχει" (ναι, καλα, σιγα να μην μου κοπηκε κι η ορεξη, αλλά λεμε τωρα...) και με "ενοχλει", οτι η τεραστια πλειοψηφια αυτων που το αποθεωνουν τωρα και λενε το Υπερτατο κλπ, ετσι οπως τους κοβω, πολυ χλωμο να εχουν ξαναπαιξει "σοβαρο" rpg. θελω να πω, γιατι δεν αποθεωσανε εστω και λιγακι τοτε τα divos? που ηταν τοτε? περα απ τον κλειστο κυκλο των σεσημασμενων αρπιτζήδων, ειχαν περασει κατω απ το ρανταρ της "σελεμπριτυ" στρημοκοινοτητας και των γιουτιουμπερς...
οκ, τουτο δω εχει πολυ υψηλοτερα values παραγωγης, οι κατσηνς ειναι σε αλλο λεβελ κλπ. αλλά οχι οτι ειναι τοσο διαφορετικο πια σαν δομη και σαν κοσμος απ τα ντιβος. απλα εχουν ανεβει ολοι τωρα στο τρενακι της χαρας και προσπαθει ο καθενας να ξεπερασει τον αλλο σε κοπλιμάν και σε κραυγες λατρειας.
και αυτο φαινεται απ την πολυ ρηχη "ερμηνεια" του φαινομενου που κανουν στα βιντεα τους. αν παρατηρησετε ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ καθαυτο. για τις μαχες, τους χαρακτηρες, το πλοτ. λενε τι ωραια τι καλα που δεν εχει τρανσαξο, που ειναι trve εμπειρια, που κοιτα ποσοι τον παιζανε συγχρονως στο στημ (τον μπαλντούρο...) κλπ. ομολογω οτι δεν ειχα ερθει ποτέ σ επαφη με τους "ινφλουενσερ" γιουτιουμπερς, τωρα δοθηκε η αφορμη (μεχρι τωρα εβλεπα ρηβιους και οτι ηθελα σε 4-5 πετσάκηδες αρπιτζηδες που εμπιστευομαι). και εννοειται οτι εχω απογοητευτει απ το επιπεδο επιφανειακης γνωσης και ελαφροτητας με την οποια αντιμετωπιζουν το θεμα τους.
κι επισης γιατι δεν ειχε ξεκινησει η αποθεωση κατα την διαρκεια της ea? δε νομιζω οτι εχει αλλαξει τοσο πολυ το γκειμ απο τότε.. απλα τωρα ειναι το χοτ τοπικ και το τρεντ των ημερων και κανουν ολοι σαν να ανακαλυψαν την αμερικη.
βεβαια καμμια ευθυνη δεν εχει η λαριαν για ολα αυτα. προφανως ηταν στο σωστο σημειο την σωστη στιγμη και τωρα απολαμβανει τα ωφελη μιας σπανιας ευνοικης συγκυριας.
ντισκλέιμε: ξεκαθαρα αναφερομαι στο 95% των αποθεωτικων βιντεος εκει εξω. υπαρχουν και οι ανθρωποι που νιωθουν και ξεχωριζουν σαν την μυγα μες στο γαλα.
επισης, ολα τα παραπανω ουδεμια σχεση δεν εχουν με το αν μου αρεσει το κειμ ή αν το λατρεψω κι εγω. απλα προσπαθω να εξηγησω το φαινομενο της Απολυτης Αποθεωσης που βλεπω γυρω μου.
δεν ειμαι οφτοπικ, ε καλοι συμφορουμιται??? για το μπιτζί 3 δεν μιλαμε εδω?