Poll Ποιο game θα ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση του 2023;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥCIC

• Total voters
    41
Μπορεί να έχεις δίκιο. Προσωπικά του έριξα x όταν ενώ δεν είχε review copy (και τον είχα δει στο Twitter να παρακαλάει να του δώσουν) έλεγε στο podcast του και σε ένα άλλο βιντεάκι ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί για review day1 και λοιπές πίπες.

ενώ δεν είχε review copy (και τον είχα δει στο Twitter να παρακαλάει να του δώσουν)

Η ειρωνεία είναι πως στην αρχή των reviews του έλεγε ότι κάθε game το αγοράζει με δικά του χρήματα, και αν του στείλει o publisher το κληρώνει στο κοινό του.

Ποιο game θα ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση του 2023;​

Το game της ζωής.
Καλώς τον @Grotenfrod!

Πήραν το Deathloop, το κάναν 4 player co-op για Gen-zers. Αισχος. Αρκουδέϊδες.

Αν βγουν πετυχημένα τα expansion των Cyberpunk και Elden Ring θα είναι η χρονιά των Remakes και των DLCs. Στο Kunena δε θα συνέβαιναν αυτά.

Εγώ πάλι υποψιάζομαι ότι -με βάση τα όσα ακούγονται- μάλλον θα είναι η χρονιά του Zelda (ξέρω ξέρω, no PC = nobody cares) και ίσως του Diablo IV.

Τεράστιο ερωτηματικό παραμένει το Starfield, αλλά όπως και το BG3 νομίζω ότι δεν θα είναι 100% ολοκληρωμένα στο launch τους ώστε να έχουν ελπίδες για GOTY status.

Last edited:
Για θυμηστε μου ρε σεις, η λαριαν από first day launches πως τα παει;

Αν και πιστευω το πρωτο chapter να ειναι υποδειγμα σταθεροτητας και ομαλης gaming εμπειριας.
Επισης εχω πιστη πως οσο περνανε οι μερες μετα το launch, θα εχουν το buffer να διορθωσουν πραγματα τα οποια εχουν ανακαλυψει οι speedrunners και ετσι αν δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο θα εχουμε smooth εμπειρια

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά και τα δύο Divinity: OS, ενώ βρισκόταν για σεβαστό διάστημα σε early access, χρειάστηκαν έναν επιπλέον χρόνο (μπορεί και παραπάνω) μετά το launch για να θεωρηθούν πλήρη μέσω των Enhanced/Definitive Editions. Το BG μαγειρεύεται πολύ καιρό τώρα, αλλά είναι και πολύ πιο φιλόδοξο ως project, οπότε δεν θα μου κάνει εντύπωση αν συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Για θυμηστε μου ρε σεις, η λαριαν από first day launches πως τα παει;
Όχι άσχημα, σίγουρα όχι αυτό το τρελό χάλι που έχει συμβεί τις τελευταίες κυκλοφορίες μέσα στο 2023, ξεκινώντας από το Forspoken.

Π.χ. το D:OS2 ήταν ένα μαύρο χάλι στην Backers' Beta, όταν πρωτοβγήκε ήταν μέρα-νύχτα η διαφορά (σαφέστατα βελτιωμένο performance, δεν ζόριζε το σύστημα). Από πλευράς περιεχομένου, balancing κτλ ίσως θα είναι καλύτερα να περιμένει κανείς τουλάχιστον ένα χρόνο post-release. Εξετάζουμε βέβαια το optimisation ξεχωριστά από το content σε αυτήν την περίπτωση (όπως απάντησε και ο maladroid, όσο έγραφα την απάντηση).

Καλά το Zelda είναι από τα games που περιμένω πως και πως. (Και το diablo είναι η αλήθεια μετά την ενασχόληση μου με την beta).

Φέτος θα είναι η χρονιά των indie/ ΑΑ. Wartales, Age of wonders 4, Darkest 2 κτλ .
Σκλάβοι του triple A ερχόμαστε με το μαχαίρι στα δόντια!! :solaire:
(εξαιρείται το BG βέβαια)

Οντως και το AoW 4 φαινεται υπερδυνατο!!!

Red Dead Redemption PC port

desert-dryland.gif

Θα καταφέρει κάποιο να πάρει το βραβείο από το Diablo 4 άραγε?

Θα καταφέρει κάποιο να πάρει το βραβείο από το Diablo 4 άραγε?

Είναι τόσο μεγάλη απογοήτευση; Υπάρχει στην λίστα το Forspoken που δεν βγήκε καλό αλλά δεν ξέρω αν υπήρχαν εξαρχής μεγάλες προσδοκίες ώστε να χαρακτηριστεί απογοήτευση.

Ε όχι, δεν νομίζω πως είχε κανείς hype για το Forspoken. Είχε μεγάλο marketing όμως πέρασε και δεν ακούμπησε.

Απο αυτα εχω παιξει τo Hogawdss legacy. Και θα παιξω star wars jedi survivor assasiins creed miage starfield stalker 2 forspoken alan wake 2 red fall και atomic heart. Ομως οπως ολοι λενε μεχρι τωρα η μεγαλυτερη απογητευση ειναι το red fall και μετα δευτερο το star watrs jedi suvivor επειδη ειχαν πολλα τεχνικα προβληματα οταν βγηκαν και ακομα δεν τα εχουν φτιαξει. Ειδικα το star wars γιατι ενω ειναι καλο παιχνιδι το κατεστρεψαν με τατοσα πολλα τεχνικα προβληματα.

Back