What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μεγαλες Αληθειες

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,956
Τωρα πανικοβληθηκα γιατι δε ξερω τι ειναι TOCUC
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,956
Περιμένω στωικά το ισαποστάκικο ποστ @nitro912gr, που θα συσπειρώσει άπαντες υπό την ομπρέλα μιας βροχής από ❌.
Πως τα καταφερνει παντα αυτο το παιδι...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,823
wtf τι δραμα ηταν αυτο εδω μεσα? ποσες σελιδες ειναι? ποτε ξεκινησε?
Αυτά γίνονται όταν αφοσιώνεσαι στο Baldur's Gate 3. Τουλάχιστον μπορείς να διαβάσεις το battle log για να δεις ιστορικό, αφού tb είναι κι εδώ.
Απαραίτητο άκουσμα για το catch up

 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,573
σκουριασμενα μυαλα αυτοι οι αδμινς. εχουμε πει να βαλουν ενα τσατ, να γινει rt η φαση, αλλά εκει αυτοι, κολλημενοι με το tb.

ναι, ναι, ξερω, ντισκό. οχι ρε, δε μας αρεσει το ντισκό. ειμαστε δεινοσαυροι, θεμε τσατ. pIPoBKX.png
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,326
@erevos

Να πω ότι στεναχωρέθηκα που βρήκες το ποστ μου ατυχές θα πω ψέματα. Δεν ήξερες, δεν ρώτησες κιόλας, κλάιν. Σίγουρα πάντως μου έδωσαν μία ικανοποίηση τα Χ και τα φέησπαλμ που μάζεψες, ΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ. Άτομα με αντίληψη που με γνωρίζουν πιο πολύ καιρό εδώ μέσα και σου έδειξαν το προφανές. Λολ τώρα τσέκαρα και τα θυμάμαι περισσότερα τα Χ, κάποιοι φοβήθηκαν μη πάνε στη κόλαση φαίνεται στην απειροελάχιστη αλλά και καθόλου απίθανη περίπτωση που είμαι ο αντίχριστος επί της γης και δεν είναι καιρός για τέτοια. Αν καιγόμαστε εδώ, φαντάσου εκεί τι γίνεται. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Τι να ρωτήσω ρε μεγάλε; Σιγά μην ζητήσω και έγκριση για να εκφράσω την άποψή μου. Στα @@ μου τα Χ και τα facepalm, λες και έχουν κάποια σημασία στην τελική.

Τώρα για το overreacting που κατηγορείς την kara, διάβασε ξανά τα τελευταία σου post, όμως σαν να τα είχε γράψει άλλος και όχι εσύ.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,956
Ρε συ @soad667 , παρε μια ανασα ρε μαν. Ο @erevos εχει δικιο, εχεις μια υπερβολικα αμυντικη αντιδραση στο ολο θεμα.

Πως το βλεπει ενας τριτος:

Σεβομαι πως αντιληφθηκες, προς τιμην σου, οτι ηταν κακογουστο το αστειο και το οτι καταλαβαινοντας πως χτυπησε ευαισθητες χορδες της @kara προσπαθησες, με το δικο σου τροπο, να υποχωρησεις.

Ομως αυτος ο τροπος, μια προσπαθεια να το υποβαθμισεις κανοντας double down, το εκανε χειροτερα για την καρα και πειραχτηκε περισσοτερο. Εκει απογοητευτηκες ομως ακομη και κει προσπαθησες να το σωσεις, αλλα παλι στο τελος κανεις double down.

Επειτα βλεπω πως τα πραγματα ξεφυγαν οι προσβολες και οι προσωπικες επιθεσεις χωρις ψυχραιμια το ξεχειλωσαν , οι προσθηκες τριτων ακομη και εμου, δε βοηθουν.

Πιστευω θα ηταν καλυτερα να μιλησετε μεταξυ σας επι του προσωπικου και να μιλησετε ειλικρινα βαζοντας περα για μια στιγμη τον εγωισμο. Δωστε του λιγο χρονο να το δειτε λιγο πιο ψυχραιμα ομως πρωτου το επιχειρησετε. Αμαρτια ειναι τοσο καιρο γνωριζεστε


(Ελπιζω να μη τα εκανα χειροτερα)
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,573
ναι, πιστευω οτι τα κανες λιγο χειροτερα. :ROFLMAO::cool::p. αλλά δεν ειχες κακη προθεση. :love:

γκουγκλαρα και το νταμπλ νταουν να ξερεις. αχ, εσεις οι νεοι. δεν θα γραψω οτι υπηρχε μια χαρα εκφραση στα ελληνικα γι αυτο, γιατι μετα θα πειτε: ηρθε ο βλαχος μπαρμπας απ το χωριο.
παντως υπαρχει μια χαρα εκφραση στα ελληνικα γι αυτο. :D:geek:
και ειμαι αθηναιος μπαρμπας.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,573
οταν σεναριογραφος, σκηνοθετης και πρωταγωνιστης ειναι το ιδιο προσωπο, δεν ειναι καλο μηνυμα για την ταινια (εκτος αν εισαι ο ορσον γουελς). αλλη μια μεγαλη αληθεια του κινηματόγραφου (αρα παλι ον τοπικ ο χειρομαλαχτης. ανησυχω για μενα.)

τονη, ειδα το τρειλερ στη δουλεια χωρις ηχο και η αγνωστη μου ως τωρα ταινια που προωθησες υπογειως, φαινεται ΤΡΕΛΛΟ σκουπιδέτο. θα την προμηθευτω με συνοπτικες.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
εγω σας ειπα το πολυ το τακα τακα. η δεν το ειπα εδω? νταξ ξερετε. εβεριντει μαλακια.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,956
δεν ειχα ψωνιστικη ή αφ'υψηλου διαθεση ρε, σορρυ αν βγηκε ετσι προς τα εξω. Ηθελα να προκαταβαλλω τη συγκεκριμενη συμβουλη ως ενδεχομενως λανθασμενη, ομως βγαινει αλλο αποτελεσμα απο αυτο που θα ηθελα :(


"ακομη και εμου" --> λανθασμενη επιλογη λεξεων.

"ακομη και αυτη εδω" --> περισσοτερο καταλληλη.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,420
Με απλά λόγια, πας να βγάλεις συμπέρασμα χρησιμοποιώντας το δεξιό μέρος της καμπάνας. ενώ έπρεπε να ασχολείσαι με το ψωμί(το μεγαλύτερο εμβαδόν) Και τα στατιστικά που έβαλλα αφορούν μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού από τα στελέχη. Με το λάθος κριτήριο που χρησιμοποιείται, παράγουν αντίρροπα αποτελέσματα.

Λες δηλαδή ότι επειδή (μάλλον) υπάρχει άνιση διανομή στο 0,01% του πληθυσμού υπάρχει μεροληψία προς τις γυναίκες, ενώ μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα και για τους άντρες, κοιτώντας τις στατιστικές διαφορετικών subsets που αφορούν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά του 0,01%. Προφανώς είναι λάθος προσέγγιση. Όσο μεγαλύτερο κομμάτι ενός πληθυσμού αφόρα ένα dataset επί της αρχής είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Η αντίρρησή μου είναι η εξής. Παρουσίασες κάποια στοιχεία από το αστυνομικό, δικαστικό και σωφρονιστικό σύστημα που δείχνουν ότι οι συντριπτικά περισσότερες συλλήψεις και καταδίκες αφορούν άνδρες. Χρησιμοποίησες τα στοιχεία αυτά ως αποδεικτικό αυτού που αναφέρεις παραπάνω, ότι μπορείς να μιλήσεις για μεροληψία (των αστυνομικών και δικαστικών αρχών) κατά των ανδρών. Όλο σου όμως το σχήμα βασίζεται στην λανθασμένη θεώρηση ότι άνδρες και γυναίκες είναι εμπλεκόμενοι ισόποσα στον υπόκοσμο και απλά οι άνδρες καταδικάζονται περισσότερο.

Η αλήθεια στους κύκλους που αναφέρεις, του εγκλήματος, είναι ότι η γυναίκα δεν έχει ισότιμη και ισόποση συμμετοχή αλλά αντιμετωπίζεται ως προϊόν, ως μια από τις commodities που διακινούν και εκμεταλλεύονται οι κύκλοι αυτοί. Τα στοιχεία σου αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό για το οποίο επιχειρηματολογείς.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,692
170d4eeb9ef2c6714fc1e32b118399245cf9bab56dec0ab7c9f93ea52edb7397_1.jpg
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,002
Ποιοι είναι αυτοί οι "τρίτοι" επιτέλους; :Ρ
 
Top Bottom