Τωρα πανικοβληθηκα γιατι δε ξερω τι ειναι TOCUC
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πως τα καταφερνει παντα αυτο το παιδι...Περιμένω στωικά το ισαποστάκικο ποστ @nitro912gr, που θα συσπειρώσει άπαντες υπό την ομπρέλα μιας βροχής από.
Αυτά γίνονται όταν αφοσιώνεσαι στο Baldur's Gate 3. Τουλάχιστον μπορείς να διαβάσεις το battle log για να δεις ιστορικό, αφού tb είναι κι εδώ.wtf τι δραμα ηταν αυτο εδω μεσα? ποσες σελιδες ειναι? ποτε ξεκινησε?
@erevos
Να πω ότι στεναχωρέθηκα που βρήκες το ποστ μου ατυχές θα πω ψέματα. Δεν ήξερες, δεν ρώτησες κιόλας, κλάιν. Σίγουρα πάντως μου έδωσαν μία ικανοποίηση τα Χ και τα φέησπαλμ που μάζεψες, ΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ. Άτομα με αντίληψη που με γνωρίζουν πιο πολύ καιρό εδώ μέσα και σου έδειξαν το προφανές. Λολ τώρα τσέκαρα και τα θυμάμαι περισσότερα τα Χ, κάποιοι φοβήθηκαν μη πάνε στη κόλαση φαίνεται στην απειροελάχιστη αλλά και καθόλου απίθανη περίπτωση που είμαι ο αντίχριστος επί της γης και δεν είναι καιρός για τέτοια. Αν καιγόμαστε εδώ, φαντάσου εκεί τι γίνεται. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.
επρεπε να το καταλαβω απο την αρχη οτι εισαι αθηναιος, τωρα εξηγουνται ολα!!!!και ειμαι αθηναιος μπαρμπας.
Με απλά λόγια, πας να βγάλεις συμπέρασμα χρησιμοποιώντας το δεξιό μέρος της καμπάνας. ενώ έπρεπε να ασχολείσαι με το ψωμί(το μεγαλύτερο εμβαδόν) Και τα στατιστικά που έβαλλα αφορούν μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού από τα στελέχη. Με το λάθος κριτήριο που χρησιμοποιείται, παράγουν αντίρροπα αποτελέσματα.
Λες δηλαδή ότι επειδή (μάλλον) υπάρχει άνιση διανομή στο 0,01% του πληθυσμού υπάρχει μεροληψία προς τις γυναίκες, ενώ μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα και για τους άντρες, κοιτώντας τις στατιστικές διαφορετικών subsets που αφορούν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά του 0,01%. Προφανώς είναι λάθος προσέγγιση. Όσο μεγαλύτερο κομμάτι ενός πληθυσμού αφόρα ένα dataset επί της αρχής είναι πιο αντιπροσωπευτικό.