Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τι στο διάολο άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος;
Ναι αυτό το υπερπαραγωγή πορκ τσοπς που φυτρώνουν στον Κάμπο περισσότερο κι από τις ντομάτες, του προηγούμενου λινκ, περισσότερο αφορμή είναι για να πάνε το γύρο στα 5 έουροζ.

Αυτή η είδηση ταιριάζει και με το προηγούμενο θέμα του thread πριν τις καταστροφές.

375876794_325915306484922_8085914628150582312_n.jpg
Το Φοβερά Προστασία είναι based τίτλος όπως το Σιδηρά Κυρία;; Ή ειρωνεύονται οι προπέτες, σε στυλ μας υποχρεώσατε;

και ένας άλλος υποστηρίζει επώνυμα ότι έσπασαν στα άλλα χωριά τα λάθος αναχώματα για να φύγει το νερό και αντί να πάει στα χωράφια πήγε στα χωριά.

Εδώ μια σύνοψη με τα ερωτήματα της έρευνας που διέταξε η εισαγγελέας για τις πληγείσες περιοχές. Από τα ίδια τα ερωτήματα βγαίνει και το τι πιθανόν έγινε ή δεν έγινε από την πλημμύρα του 2020 μέχρι σήμερα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Γιατί άραγε πνίγεται ο κόσμος. Εισαγγελέας πουθενά.

Γιατί άραγε πνίγεται ο κόσμος. Εισαγγελέας πουθενά.
Εισαγγελέας για ποιον; τους γύφτους που τα έχουν ρημάξει; και εδώ πόσες κοινότητες έχουν μείνει για μέρες χωρίς νερό γιατί πάνε και τα ξηλώνουν για μέταλλο.
Ζημιές χιλιάδων € για να βγάλουν οι γύφτοι 100€ ξέρω εγώ.

Όλως τυχαίως έχουν δώσει διορία 2 ημερών στο Αρμένιο, Σωτήριο, Νίκη και νομίζω κάποια γειτονικά χωριά για εκκένωση. Τα νερά θα πάνε με ορμή στην περιοχή του Αρμενίου. Εκεί υπάρχει βαθούλωμα και παλιότερα υπήρχε λίμνη. Δεν θα μείνει όρθιο τίποτα, θα ξαναγεμίσει η παλιά λίμνη.
Ο θυροφράχτης που θα έδιωχνε τα νερά κατά περίεργη σύμπτωση έχει ζημιά........οι γύφτοι άφησαν όλο το χαλκό εκεί και πήραν μόνο τις ασφάλειες.
Πλημμύρα σε χωριά μια εβδομάδα μετά την καταστροφή. Απο χθες το βράδυ γίνεται πανικός στην περιοχή, άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν απο τα σπίτια τους οτι μπορούν για να μην καταστραφούν.
Για την κατάσταση προσπάθησαν να ενημερώσουν οι κάτοικοι μέσω των καναλιών (εγώ τα είδα στο open) αλλά θάφτηκε τάχιστα.
Έκανα edit γιατί είχα νεότερα.

Last edited:
Απο το μεσημέρι περίπου υπάρχει αυτή η ανακοίνωση. Τι έκαναν οι υπεύθυνοι;
Πήγαν κατα τις 7 το απόγευμα (1 ώρα πριν βραδιάσει) για να δουν την λίμνη με (με απομένοντα πλέον μόνο 20 εκατοστά πριν το όριο ασφαλείας των αναχωμάτων) και να δώσουν όλη την θετική τους ενέργεια στους κατοίκους ώστε να μην χαθούν τα χωριά τους. Αν σπάσει το ανάχωμα πάει πρώτα το Σωτήριο και μετά το Στεφανοβίκειο. Η τσάπα πίσω τους είναι διακοσμητική.
Στο βίντεο απο το 20;16 περίπου.
Και στο Σωτήριο και Αρμένιο πολλά σπίτια πήραν νερά, εκτός αν ο δημοσιογράφος πιάνει σαν πλημμυρισμένα μόνο όσα έχει φτάσει το νερό μέχρι τα κεραμίδια. Έρχεται δεύτερο πνίξιμο.

Last edited:
Έχουν γίνει σίγουρα περίεργα πράγματα, αποφάσεις περίεργες, αν θέλει η δικαιοσύνη να ασχοληθεί όλο και κάτι θα προκύψει. Βγήκε και το σκηνικό με τον χωματουργό που έσπασε ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη "με εντολή αυτού μου μας μισθώνει" και πλυμμήρισε ο Παλαμάς.

Μπορει να εχουν μερικα εκατομμυρια περισσευμα στις αποζημιωσεις και να σκεφτηκαν να καταστρεψουν μερικους ακομα.
edit
τωρα που το σκεφτομαι, μαλλον θα πουν οτι οι καταστροφες ειναι τεραστιες και δεν υπαρχει πορτοφολι για ολους.

τωρα που το σκεφτομαι, μαλλον θα πουν οτι οι καταστροφες ειναι τεραστιες και δεν υπαρχει πορτοφολι για ολους.
Χθες ήρθε η πολιτική προστασία για αυτοψία στην υπόγεια αποθήκη που πλημμύρισε. Ο υπάλληλος, νεαρός και αλαζόνας από αυτούς που θες να σπάσεις τα μούτρα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα που μιλάς μαζί τους, είπε οτι για τα πράγματα που υπήρχαν στις αποθήκες δε θα δοθεί αποζημίωση παρά μόνο για την επισκευή των αποθηκών ως ακίνητα. Βέβαια τον έγραψα στα @@ και έκανα κανονικά την αίτηση στο arogi και οτι πάρω. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ορθά έπραξα μιας και υπάλληλοι της Π.Π. σε γνωστό μου στην Αγριά έκαναν αυτοψία και του τα φούσκωσαν λιγάκι για να πάρει οτι καλύτερο μπορέσει.

Το γ@μας ή όχι το @@ που ήρθε σε εμένα;;;

Εχεις δικαιο, εριξες και φως στο πως γινονται οι αποζημιωσεις. ειναι απαραδεκτο να παιζεις στα ζαρια τι υπαλληλος θα σου τυχει. Θα διαφωνισω σε κατι. @@ δεν γ@μΑw....

Είδα στις ειδήσεις οτι λειτουργεί ο θυροφράκτης, τα νερά συνεχίζουν όμως προχωρούν προς το χωριό του γνωστού μου με αργό ρυθμό, απο χθες προχώρησαν 10 μετρά περίπου. Μόλις έμαθα οτι τα νερά έφτασανέξα παο το Σωτήριο. Πάνε με χαμηλη ταχύτητα αλλά αν δεν αντέξει η κάρλα, αλίμονο.
Το έδαφος είναι τόσο κορεσμένο από νερό που πριν απο 34 μέρες ενώ είχαν κομμένο το νερό, ενώ ταυτόχρονα ο βόθρος ξεχείλιζε νερά.
Να διψάς και να ξεπηδούν σκατόνερα απο το έδαφος. 😱

Last edited:
Εμενα μου εχει κανει σπυρι στον εγκεφαλο, το πλαφον στην τιμη της εξαδας εμφιαλωμενων νερων.
Πιο φιλελε ερχεται ο Εωσφορος απο την κολαση και σου παραδιδει, με δακρυα στα ματια, το στεμμα του.

Εμενα μου εχει κανει σπυρι στον εγκεφαλο, το πλαφον στην τιμη της εξαδας εμφιαλωμενων νερων.
Πιο φιλελε ερχεται ο Εωσφορος απο την κολαση και σου παραδιδει, με δακρυα στα ματια, το στεμμα του.

Δε φαντάζεσαι κούνελε τι γίνεται. Πήγε ο κουμπάρος μου σε μινι μάρκετ και αγορασε ακριβώς, 5 κονσέρβες, 2 συσκευασιες πλαστικά πιάτα μιας χρήσης και 2 εξαδες νερό. Πλήρωσε 37€!!!!!!! Φυσικά τους τα έψαλλε και τους είπε οτι σε 2 μέρες που θα δούλευαν ξανά τα σουπερμαρκετ δε θα ξαναπατούσε ποτέ κανείς.
Στα αλήθεια τώρα πέραν της ανθρωπιάς και επαγγελματικά να το πάρεις πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας για να γδέρνεις τον κόσμο έτσι απροκάλυπτα. Δεν καταλαβαίνουν οτι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ;

Back