By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα, είτε τα πάει καλά ο τσέος είτε τα κάνει πτανα όλα, πάλι λεφτά θα πάρει... τι σκατά λέιτ καπιταλίσμ σιτ είναι αυτό;Μιλάμε οι τύποι είναι ο ορισμός του ανεγκέφαλου επιχειρηματία που δεν θα έπρεπε ούτε καντίνα να διοικεί. Η κίνησή τους να αρχίσουν να αγοράζουν στούντιο δεξιά κι αριστερά πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η εξαγορά της εταιρείας τους, θα μνημονεύεται για χρόνια ως κίνηση μπετόβλακα. Οι CEO βέβαια μια χαρά θα πάρουν τα bonus τους ακόμα και έτσι, ίσα-ίσα θα τους πουν και μπράβο που κατάφεραν να ρίξουν το χρέος της εταιρείας από τα 2 δις στο 1μιση.
εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα, είτε τα πάει καλά ο τσέος είτε τα κάνει πτανα όλα, πάλι λεφτά θα πάρει..
. τι σκατά λέιτ καπιταλίσμ σιτ είναι αυτό;
βασισμένο σε αληθινά γεγονότα;Είναι σαν την πρώην που, ενώ δεν ήταν απαραίτητα η πρώτη σου κοπέλα, ήταν γλυκιά και μαζί της μεγάλωσες, έκανες όνειρα για το μέλλον, είπες ότι ακόμη και ο κόσμος να χαλάσει αυτή θα είναι πάντα βράχος και ένα ασφαλές λιμάνι. Για κάποιο λόγο τα σπάσατε αλλά επειδή την αγαπάς, εξακολουθείς να την παρακολουθείς από ενδιαφέρον μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι πλέον κάνει τα πάντα για ένα πεντοδόλλαρο πίσω από το βενζινάδικο στην εθνική. Ίσα ίσα για να πάρει τη δόση των μεθαμφεταμίνης από τον προαγωγό της ώστε να βγάλει την επόμενη μέρα.
από τότε που άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα, έχουν σταματήσει να ανακοινώνουν και αυτοί πόσοι παίζουν.Επειδή έχω κάμποσους φίλους που αξακολουθούν να πίνουν νερό στο όνομα της Blizzard και ειναι ακόμα χωμένοι στο classic, έχω την εξής απορία.
Πέρα από την απογοήτευση/γκρίνια για τον κατήφορο της εταιρίας, οικονομικά αλλά και σε αριθμό παιχτών πώς τα πηγαίνουν τα παιχνίδια τους; Έχει απομακρυνθεί ο κόσμος ή εξακολουθεί να μπαίνει;
ΤΙ είναι αυτό το Enshrouded? Valheim HD?