PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μιλάμε οι τύποι είναι ο ορισμός του ανεγκέφαλου επιχειρηματία που δεν θα έπρεπε ούτε καντίνα να διοικεί. Η κίνησή τους να αρχίσουν να αγοράζουν στούντιο δεξιά κι αριστερά πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η εξαγορά της εταιρείας τους, θα μνημονεύεται για χρόνια ως κίνηση μπετόβλακα. Οι CEO βέβαια μια χαρά θα πάρουν τα bonus τους ακόμα και έτσι, ίσα-ίσα θα τους πουν και μπράβο που κατάφεραν να ρίξουν το χρέος της εταιρείας από τα 2 δις στο 1μιση.

Μιλάμε οι τύποι είναι ο ορισμός του ανεγκέφαλου επιχειρηματία που δεν θα έπρεπε ούτε καντίνα να διοικεί. Η κίνησή τους να αρχίσουν να αγοράζουν στούντιο δεξιά κι αριστερά πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η εξαγορά της εταιρείας τους, θα μνημονεύεται για χρόνια ως κίνηση μπετόβλακα. Οι CEO βέβαια μια χαρά θα πάρουν τα bonus τους ακόμα και έτσι, ίσα-ίσα θα τους πουν και μπράβο που κατάφεραν να ρίξουν το χρέος της εταιρείας από τα 2 δις στο 1μιση.
εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα, είτε τα πάει καλά ο τσέος είτε τα κάνει πτανα όλα, πάλι λεφτά θα πάρει... τι σκατά λέιτ καπιταλίσμ σιτ είναι αυτό;

Αυτή η είδηση πονάει.

giphy.gif

εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό το πράγμα, είτε τα πάει καλά ο τσέος είτε τα κάνει πτανα όλα, πάλι λεφτά θα πάρει..

Είναι απλό!! Το βάζει εκεί fund που θέλει να σορτάρει την εταιρία για να κόψει "έξοδα" για τα επόμενα δύο - τρία εξάμηνα, έτσι ώστε στο τέλος η μετοχή να διαπραγματευτεί ψηλά.

Το κόψιμο εξόδων και το "restructure" είναι από τους καλύτερους τρόπους να πουσάρεις την μετοχή σου βραχυπρόθεσμα. Όταν σκάσει όλο αυτό, το fund και ο CEO θα έχουν ήδη ρευστοποιήσει και θα έχουν φύγει, ενώ η εταιρία θα πηγαίνει κατά διαόλου!!!

. τι σκατά λέιτ καπιταλίσμ σιτ είναι αυτό;

Μα δεν είναι καπιταλισμός αυτό ( πόσο μάλλον σοσιαλισμος ). Και τα δύο συστήματα αποδέχονται την ροή του χρήματος, σαν υποβοήθηση της παραγωγής. Και διαφέρουν στον τρόπο ελέγχου της ροής αυτής και στην αποδοχή των προϊόντων της παραγωγής.

Εδώ δεν έχουμε παραγωγή, ενώ τα κέρδη δεν επαναεπενδύονται αλλά παρκάρονται σε φορολογικούς παραδείσους. Η βιολογία μας έχει δώσει ένα πολύ καλό ορισμό του φαινομαίνου αυτού: ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ!!

Πάω να παίξω το ορθόδοξο Baldur's Gate τώρα!!!!

Last edited:
Ε καλά η Blizzard ήταν εδώ και καιρό σκιά του εαυτού της. Ας δούμε μήπως αλλάξει κάτι με την νέα επικεφαλής.

Καλά το καρφί στο φέρετρο είχε μπει χρόνια πριν (Diablo 3, τα τελευταία exp του WOW, Warcraft 3 remastered κλπ). Τώρα απλά γίνεται το μνημόσυνο.

Είναι σαν την πρώην που, ενώ δεν ήταν απαραίτητα η πρώτη σου κοπέλα, ήταν γλυκιά και μαζί της μεγάλωσες, έκανες όνειρα για το μέλλον, είπες ότι ακόμη και ο κόσμος να χαλάσει αυτή θα είναι πάντα βράχος και ένα ασφαλές λιμάνι. Για κάποιο λόγο τα σπάσατε αλλά επειδή την αγαπάς, εξακολουθείς να την παρακολουθείς από ενδιαφέρον μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι πλέον κάνει τα πάντα για ένα πεντοδόλλαρο πίσω από το βενζινάδικο στην εθνική. Ίσα ίσα για να πάρει τη δόση των μεθαμφεταμίνης από τον προαγωγό της ώστε να βγάλει την επόμενη μέρα.

θα σου πω εγώ τι θα αλλάξει, περισσότερα microtransaction στο wow... αν γινόταν f2p οκ, αλλά θα σίγουρα θα συνεχίσουν να ζητάνε και μηνιάτικο.

Είναι σαν την πρώην που, ενώ δεν ήταν απαραίτητα η πρώτη σου κοπέλα, ήταν γλυκιά και μαζί της μεγάλωσες, έκανες όνειρα για το μέλλον, είπες ότι ακόμη και ο κόσμος να χαλάσει αυτή θα είναι πάντα βράχος και ένα ασφαλές λιμάνι. Για κάποιο λόγο τα σπάσατε αλλά επειδή την αγαπάς, εξακολουθείς να την παρακολουθείς από ενδιαφέρον μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι πλέον κάνει τα πάντα για ένα πεντοδόλλαρο πίσω από το βενζινάδικο στην εθνική. Ίσα ίσα για να πάρει τη δόση των μεθαμφεταμίνης από τον προαγωγό της ώστε να βγάλει την επόμενη μέρα.
βασισμένο σε αληθινά γεγονότα; :p

Επειδή έχω κάμποσους φίλους που αξακολουθούν να πίνουν νερό στο όνομα της Blizzard και ειναι ακόμα χωμένοι στο classic, έχω την εξής απορία.

Πέρα από την απογοήτευση/γκρίνια για τον κατήφορο της εταιρίας, οικονομικά αλλά και σε αριθμό παιχτών πώς τα πηγαίνουν τα παιχνίδια τους; Έχει απομακρυνθεί ο κόσμος ή εξακολουθεί να μπαίνει;

Επειδή έχω κάμποσους φίλους που αξακολουθούν να πίνουν νερό στο όνομα της Blizzard και ειναι ακόμα χωμένοι στο classic, έχω την εξής απορία.

Πέρα από την απογοήτευση/γκρίνια για τον κατήφορο της εταιρίας, οικονομικά αλλά και σε αριθμό παιχτών πώς τα πηγαίνουν τα παιχνίδια τους; Έχει απομακρυνθεί ο κόσμος ή εξακολουθεί να μπαίνει;
από τότε που άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα, έχουν σταματήσει να ανακοινώνουν και αυτοί πόσοι παίζουν.
Κάπου τελευταίο estimation ήταν στα 2.5 μύρια παίχτες (πολύ χαμηλό από τα 12 που είχαν κάποτε) αλλά δε ξέρω αν λαμβάνει υπόψιν τυχών επιστροφές παιχτών για το classic.

Προσωπικά έπαιξα λίγο classic αλλά το παράτησα, χωρίς τους φίλους που παίζαμε μαζί δεν μου λέει κάτι, προτίμησα το turtle wow που έχει και μικρές έως μεγάλες προσθήκες, πάντα στο πνεύμα του vanilla wow.

ΤΙ είναι αυτό το Enshrouded? Valheim HD?

Back