PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δε ξέρω τι στο διάβολο είναι αυτό το Χαγιάτε, αλλά κάτι λύγισε μέσα μου στους ρυθμούς του drum n bass από τα 90s :p

Tim_Sweeney%2C_GDCA_2017_%28portrait_crop%29.jpg

THAT SMILE....
Αν έπαιζε σε καμιά γκλαμεταλαδικη μπαντα των 80ς, θα είχε όλα τα μωράκια για πάρτη του.

αυτή η φάτσα είναι ο λόγος που αρκετοί έχουμε αφήσει γένια βασικά, σαν γαλοπούλα είναι.

Τα λες αυτά γιατί ζηλεύεις και θα ήθελες να έχεις τα λεφτά την ομορφιά του.

Από τότε που είδα ότι ο Studio Head της Ninja Theory είχε πρόσφατα φωτογραφία από πάρτυ που μόνο με αυτά του RQ και του Brian Fargo στο κότερο μπορούν να συγκριθούν, έχασα μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης για το όραμα της συνέχειας (ή τη συνέχεια του οράματος) του πρώτου.

Τεράστια ακαδημαϊκή μελέτη και υλοποίηση/awareness campaign για ευαίσθητο θέμα, υπήρξαν τα λεφτά, τα πήρε (μάγκας δεν κρίνουμε), αλλά μάλλον το δεύτερο απλώς καβαλάει στην επιτυχία του πρώτου. Βέβαια επειδή δεν έχω υπερδυνάμεις να κρίνω από μερικά trailer αν θα μου αρέσει η θεματολογία (που ήταν και ο πυρήνας του πρώτου), θα το εξετάσω σε κάποια στιγμή. Αν μη τι άλλο, οι Heilung που συμμετέχουν στη μουσική επένδυση, είναι καλό ατού.

Για το deadlock γιατί δεν έχουμε αναφέρει κάτι;

Το είχαν αναφέρει και στο nerdnest.
γιατί χεστήκαμε, ας έφτιαχναν TF3 να ασχοληθούμε, τώρα πάει να κάνει μια από τα ίδια με τους άλλους; Η Valve που έφτιαχνε παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν μάλλον έχει πεθάνει.

Μάλλον είναι κάποιο κόμπλεξ με το 3 φαίνεται εκεί μέσα.

η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ήταν πολύ σάικο η φάση να δουλεύεις με όσους ακούν φωνές.

Από τα αρχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα, πρέπει να ήταν μία διαδικασία που ήταν πολύ ελεγχόμενη με ειδικούς συμβούλους από το NHS και τα σχετιζόμενα ερευνητικά κέντρα. Σε καθημερινή βάση όμως, συμφωνώ απολύτως, χρειάζονται τεράστια αποθέματα και οι λειτουργοί επιτελούν πραγματικό κοινωνικό έργο τόσο στο να καταφέρουν να εντάξουν αυτά τα άτομα στην κοινωνία όσο περισσότερο γίνεται, όσο και στο να κατανοήσουν τις αιτίες πίσω από αυτές τις εκδηλώσεις. Παλαμάκια και για αυτούς.

Ελπίζω, όχι... ευτυχώς είναι private company οπότε αν δεν δώσει το ΟΚ ο Gaben δεν γίνεται τίποτα

Αν συμβεί τέτοιο πράγμα, πραγματικά καταστραφήκαμε.

Ελπίζω, όχι... ευτυχώς είναι private company οπότε αν δεν δώσει το ΟΚ ο Gaben δεν γίνεται τίποτα

Αν συμβεί τέτοιο πράγμα, πραγματικά καταστραφήκαμε.

Δεν είναι καθόλου αξιόπιστη η πηγή, μην ασχολείστε.

Back