Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρε σεις τι διαολο γινεται; Βαζω να δω highlights beach volley women 2024 σε γιουτιουμπ κλπ σαιτς και τζιφος. Ακομα και στο οφισιαλ των ολυμπιακων βγαζει το παρακατω
IMG_4100.png

Ρε σεις τι διαολο γινεται; Βαζω να δω highlights beach volley women 2024 σε γιουτιουμπ κλπ σαιτς και τζιφος. Ακομα και στο οφισιαλ των ολυμπιακων βγαζει το παρακατω
View attachment 8152
Δεν υπάρχει beach volley γυναικών. Είναι ηθοποιοί.

Ισπανία - Ολλανδία ΤΩΡΑ στον βασιλιά των σπορ, αλλά λινκ διαθέσιμο μόνο σε στρημάδικα. Η ΕΡΤ κλασικά δείχνει πόλο, στίβο, ενόργανες, ιππασίες, και άλλα μπας κλας αθλήματα.

ειστε αμπαλοι και κουτεντέδες. :p η ποιοτητα (της εικονας βεβαια) ειναι πολυ καλυτερη στο πολο γυναικων απο το μπητς βολευ, αλλά σας αφηνω στο συνεφακι σας....

Ισπανία - Ολλανδία ΤΩΡΑ στον βασιλιά των σπορ, αλλά λινκ διαθέσιμο μόνο σε στρημάδικα. Η ΕΡΤ κλασικά δείχνει πόλο, στίβο, ενόργανες, ιππασίες, και άλλα μπας κλας αθλήματα.
Πέραν της πλάκας είναι πολύ καλό ματς, πόντο πόντο πάνε οι 2 ομάδες. Από τις λίγες φορές που υποστηρίζω Χεσπάνια λόγω της ψηλής.

ειστε αμπαλοι και κουτεντέδες. :p η ποιοτητα (της εικονας βεβαια) ειναι πολυ καλυτερη στο πολο γυναικων απο το μπητς βολευ, αλλά σας αφηνω στο συνεφακι σας....
Και γιατί να μην τα απολαμβάνομεν και τα 2 άλλωστε;;

ελα μου ντε.
η ερτ εκτος απ τα 3 καναλια εχει στο σαιτ της άλλα 2. τα ερτσπορτς1 και ερτσπορτς2.
αυτα σε μια κανονικη χωρα θα μπορουσαν να δειχνουν διαφορετικα αθληματα απ τα 3 "κανονικα" καναλια, αλλά εδω οχι. η δειχνουν σχεδον παντα κατι που παιζεται εκεινη την ωρα και σε καποιο αλλο καναλι της ερτ, η δεν δειχνουν τιποτα οπως αυτη την στιγμη το ερτσπορτς 2.

απαιτησεις που εχουμε κι εμεις ομως....

Νομίζω είναι λόγω αγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αναμετάδοσης. Νομίζω το είχαν αναφέρει σε προηγούμενη διοργάνωση. Λογικά η ΕΡΤ δεν πήρε το premium πακέτο.

δε θέλω καν να ρωτήσω που συχνάζεις και βρήκες αυτή την άσχημη φωτοσοπιά...

Δεν είναι φωτοσοπιά. Μάλλον η κακιά η στιγμή. Πρέπει να της ζούληξε ο πήχης την κοιλιά με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι εξέχει κάτι...

Σε αυτό με τα άλογα, δεν θα έπρεπε κανονικά το άλογο να παίρνει το μετάλλιο? Εννοώ, αυτό κάνει όλη την δουλειά. Ο άλλος πάνω αλλά πάει βόλτα.

Σε αυτό με τα άλογα, δεν θα έπρεπε κανονικά το άλογο να παίρνει το μετάλλιο? Εννοώ, αυτό κάνει όλη την δουλειά. Ο άλλος πάνω αλλά πάει βόλτα.

Απορία: εσύ που παρακολουθείς όλα αυτά τα πηγαινέλα με τα άλογα και φαίνεσαι γνώστης, μπορείς να μου πεις εάν το φύλο κάθε αλόγου (αρσενικό, θηλυκό ή νταϊβέρς) παίζει ρόλο στην τελική βαθμολογία;

ΜΑΤΣΑΡΑ ΜΠΗΤΣ ΒΟΛΛΕΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1

Ο Αρχιμανδρίτης δείχνει ΠΑΝΤΑ τον δρόμο!!!

Τι διάολο έγινε, πού βρέθηκαν όλοι αυτοί οι τύποι με τα speedo;

ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΣΤΡΗΜΑΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΑΝΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Μου αρέσει που στον πάγκο τους σηκώνουν την τέντα ενώ ο ήλιος είναι απέναντι.

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι έχουν φτιάξει το γήπεδο κάτω ακριβώς από το φαλικό σύμβολο του πύργου του Αϊφελ και με κάνουν να σκέφτομαι ανήθικα πράγματα. Γνωστή τακτική, τα έκανε και ο Ντίσνεϊς αυτά.
Τι διάολο έγινε, πού βρέθηκαν όλοι αυτοί οι τύποι με τα speedo;
Επίτηδες το κάνουν, δεν μπορεί

Back