Δεν ξέρω πως καταφέρνετε και βάζετε θέσεις, εγώ αν κοιτάξω λίγο πίσω στα RPG που λάτρεψα δεν μπορώ να βάλω κανένα πρώτο και δεύτερο, βέβαια δεν έχω πιάσει το BG3 ακόμα, αλλά τι να πω, δεν έχω αγαπημένο παιδί 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!βέβαια δεν έχω πιάσει το BG3 ακόμα
Το έχω κάνει redeemΠεριμένει να εξαντληθούν οι φιζικαλ κοπιες, για να το πουλήσει ΧΙΛΙΑ ΛΕΦΤΑ στο Insomnia.
60 ώρες λέει... Βάλε BG3 να ξεπεράσεις τις 200.πάνω από 60 ώρες
1. BG3@chek2fire Μπορείς να φτιάξεις μία ενδεικτική λίστα με τα top-5 TB RPG σου? Προσωπικά θα (παρα)μένω πάντα θύμα του hype και των προσδοκιών μου με το NWN και δεν μπόρεσα ποτέ να το αγαπήσω, διότι δεν ήταν η συνέχεια του BG2 που είχαν υποσχεθεί (μεταφορά χαρακτήρων κτλ).
Εγώ είπα για την διαδικασία κι από την στιγμή που δεν το έχεις ξεκινήσει δεν πιάνεται το unboxing.Έκανα unboxing 2 σελίδες πίσω![]()
Αλλά το backlog τώρα έχει το Pathfinder Kingmaker που να πω την αλήθεια δεν είχα φανταστεί ότι είναι τόσο μεγάλο και τόσο καλό ώστε να σε κρατάει πάνω από 60 ώρες.
1 spell χρεαιζεσαι και καθαρισες. Σε ποια δυσκολια εισαι? Αναφερομαι σε normal.Για πείτε ποιος έχει φάει τον Ansur και τι τακτική ακολουθήσατε? Νομίζω είναι το δυσκολότερο boss στο game μέχρι βέβαια να μου εμφανιστεί το επόμενο.
Tώρα σκέφτομαι να διασκορπίσω την ομάδα μπας και αποφύγω τα ομαδικά attack που κάνει με το lightning
με πιο spell τον έφαγες με τη μια όπως λες?1 spell χρεαιζεσαι και καθαρισες. Σε ποια δυσκολια εισαι? Αναφερομαι σε normal.
Ξεκινησα honour και ειναι πολυ ζορι.