What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Baldur's Gate 3

chek2fire

Mind-flayer
Ήταν όντως υπερδύσκολη μάχη και θυμάμαι είχα φάει αρκετά wipes πριν τον καταφέρω τελικά. Για να τον νικήσω είχα καταφύγει ολίγον στην πουστιά, κάθε φορά που έκανε charge το ΑοΕ του που έκανε τρελό damage σε όλο το δωμάτιο εγώ έστελνα όλο το πάρτι μου εκτός του Τανκ εκτός δωματίου μέσω spells και άλλων abilities για να αποφύγει το ΑοΕ. Νομίζω πέραν της πόρτας της εισόδου υπάρχει ακόμα ένα δωμάτιο λίγο κοντά στο σημείο της μάχης όπου το ΑοΕ του δεν περνάει.

Ίσως να το θυμάμαι και θωλά βέβαια, έχει περάσει και καιρός.
αυτό ακριβώς δοκιμάζω. Τώρα λέω να δοκιμάσω party με όλους να είναι τούμπανο χωρίς healer, όλοι με lightning resistance και να προσπαθήσω να αποφύγω όσο πιο πολλά attack του μπορώ.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Αυτή τη γκριμάτσα κάνω όποτε βρίσκομαι σε οικογενειακό τραπέζι (όχι, δε με έχει πειράξει το φαγι).

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral

Θεούληδες απλά. Το segment με τον Dorito Pope παραμένει η πχιο κριντζ στιγμή τους.

chek2fire

Mind-flayer
globe of invulnerability. Δεν τον καθαριζεις με αυτο. Απλα δε σε καθαριζει αυτος
όντος με αυτό το spell μπόρεσα και επιτέλους τον έβγαλα από την μέση αν και οριακά καθώς δύο από τους 4 στο party είχαν βγει ήδη off.
Πάντως αξίζει κάποιος να τον βγάλει καθώς και στοιχεία για το lore του bg3 μαθαίνεις αλλά και φοβερό το weapon που σου δίνει.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
"Impossible" διάλογοι και cut content.

Top Bottom