Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν ξέρω πως καταφέρνετε και βάζετε θέσεις, εγώ αν κοιτάξω λίγο πίσω στα RPG που λάτρεψα δεν μπορώ να βάλω κανένα πρώτο και δεύτερο, βέβαια δεν έχω πιάσει το BG3 ακόμα, αλλά τι να πω, δεν έχω αγαπημένο παιδί :p

Περιμένει να εξαντληθούν οι φιζικαλ κοπιες, για να το πουλήσει ΧΙΛΙΑ ΛΕΦΤΑ στο Insomnia.
Το έχω κάνει redeem :p
Και σιγά μην ξεπουληθώ για τα λεφτά, τέτοια χαρά να κρατάω CD έχω χρόνια να νιώσω :p

Αλλά το backlog τώρα έχει το Pathfinder Kingmaker που να πω την αλήθεια δεν είχα φανταστεί ότι είναι τόσο μεγάλο και τόσο καλό ώστε να σε κρατάει πάνω από 60 ώρες.

πάνω από 60 ώρες
60 ώρες λέει... Βάλε BG3 να ξεπεράσεις τις 200.

Βασικά θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχεις ανοίξει το κουτί να τα απλώσεις όλα μπροστά σου, να τα χαϊδέψεις, να τα μυρίσεις, ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΣΕΙΣ, να διαβάσεις τα πάντα και μετά να χαθείς στο κόσμο του BG3

Έκανα unboxing 2 σελίδες πίσω :p

@chek2fire Μπορείς να φτιάξεις μία ενδεικτική λίστα με τα top-5 TB RPG σου? Προσωπικά θα (παρα)μένω πάντα θύμα του hype και των προσδοκιών μου με το NWN και δεν μπόρεσα ποτέ να το αγαπήσω, διότι δεν ήταν η συνέχεια του BG2 που είχαν υποσχεθεί (μεταφορά χαρακτήρων κτλ).
1. BG3
2. NWN 2
3. Drakensang
4. ff7
5. fire emblem three houses

αυτά μου έρχονται τώρα σίγουρα κάποιο θα έχω ξεχάσει

"Patch 7 won’t be the final update for Baldur’s Gate 3. We still have a few things up our sleeve - including many community-requested features like crossplay and a photo mode to capture and share your unforgettable moments. And we’re working on a host of other enhancements, from gameplay tweaks and quality-of-life improvements to bug fixes and performance optimizations."

Έκανα unboxing 2 σελίδες πίσω :p
Εγώ είπα για την διαδικασία κι από την στιγμή που δεν το έχεις ξεκινήσει δεν πιάνεται το unboxing.

Αλλά το backlog τώρα έχει το Pathfinder Kingmaker που να πω την αλήθεια δεν είχα φανταστεί ότι είναι τόσο μεγάλο και τόσο καλό ώστε να σε κρατάει πάνω από 60 ώρες.

Nα πω ότι δεν τα λέγαμε ρε πούστημου να πω πάει στο διάλο.
are we a joke to you;

Capture.jpg

Δύσκολο παιχνίδι πολύ.

Όταν βγει και το τελευταίο update, θα το ξανατιμήσω...

καλά δεν είπε playable build, είπε κάποια κομμάτια έπαιζαν, μπορεί να ήταν και μια περιοχή ξέρω εγώ.

Για πείτε ποιος έχει φάει τον Ansur και τι τακτική ακολουθήσατε? Νομίζω είναι το δυσκολότερο boss στο game μέχρι βέβαια να μου εμφανιστεί το επόμενο.
Tώρα σκέφτομαι να διασκορπίσω την ομάδα μπας και αποφύγω τα ομαδικά attack που κάνει με το lightning

μέσος πλεμπ gamer, πρόβλημα στο BG3 = google
Based gigachad @chek2fire , πρόβλημα στο BG3 = RQ :love:

Last edited:
Για πείτε ποιος έχει φάει τον Ansur και τι τακτική ακολουθήσατε? Νομίζω είναι το δυσκολότερο boss στο game μέχρι βέβαια να μου εμφανιστεί το επόμενο.
Tώρα σκέφτομαι να διασκορπίσω την ομάδα μπας και αποφύγω τα ομαδικά attack που κάνει με το lightning
1 spell χρεαιζεσαι και καθαρισες. Σε ποια δυσκολια εισαι? Αναφερομαι σε normal.
Ξεκινησα honour και ειναι πολυ ζορι.

1 spell χρεαιζεσαι και καθαρισες. Σε ποια δυσκολια εισαι? Αναφερομαι σε normal.
Ξεκινησα honour και ειναι πολυ ζορι.
με πιο spell τον έφαγες με τη μια όπως λες?

Ήταν όντως υπερδύσκολη μάχη και θυμάμαι είχα φάει αρκετά wipes πριν τον καταφέρω τελικά. Για να τον νικήσω είχα καταφύγει ολίγον στην πουστιά, κάθε φορά που έκανε charge το ΑοΕ του που έκανε τρελό damage σε όλο το δωμάτιο εγώ έστελνα όλο το πάρτι μου εκτός του Τανκ εκτός δωματίου μέσω spells και άλλων abilities για να αποφύγει το ΑοΕ. Νομίζω πέραν της πόρτας της εισόδου υπάρχει ακόμα ένα δωμάτιο λίγο κοντά στο σημείο της μάχης όπου το ΑοΕ του δεν περνάει.

Ίσως να το θυμάμαι και θωλά βέβαια, έχει περάσει και καιρός.

Back