ποσο woke λαμογια ειστε?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
για να δουμε ποσο μολυνετε με τη βρωμια σας τον ιερο γκειμινγκ χωρο? η βιβλιοθηκη σας στο στημ λεει την αληθεια.

Screenshot_2024-10-09-18-27-12-485_com.android.chrome.jpg

Slightly Woke κι εδώ, αλλά οι εξηγήσεις στα γκεημς είναι ενδιαφέρουσες.

wokeprcent.png

Κρίμα ρε Σόνικ.

Slightly και εγώ, δεν περίμενα κάτι καλύτερο, πάντα τέτοιος ήμουν

1728550922994.png

Για να λέμε και τα θετικά βέβαια:

Screenshot 2024-10-10 125012.png

Βασισμένο.

not woke λέει αλλά το Λάρυ 5 είναι woke λέει lol ok ok

Εντάξει το αναφέρει οτι έτσι κι αλλιώς η λίστα είναι για το χαβαλέ και μόνο.

Στο μεταξύ, με βάση ακόμα και με κάποια εξωφρενικά κριτήρια που είδα, αν είχε τη δυνατότητα εισαγωγής βιβλιοθήκης από GOG, όχι not woke, based θα μας έβγαζε.

Επιστρέφω με το δικό μου όταν σχολάσω.

Εντάξει το αναφέρει οτι έτσι κι αλλιώς η λίστα είναι για το χαβαλέ και μόνο.
το site ναι, το group από το οποίο τραβάει data... όχι και τόσο.

Χμμ, how about no, σαν να μυρίζω μια ελαφριά εσάνσς-ντυσοντύ αλτραϊτίλας στην ατμόσφαιρα του σχετικού tool...
Όπως έχει ειπωθεί το σάιτ φτιάχτηκε για να κοροϊδέψει το αντίστοιχο steam group και το excel τους με την woke games λίστα. Εμείς πάντως είμαστε super duper woke.

Ααααααααα είναι τρολιά. Τώρα βγάζει ένα νόημα και η ιστορία με το Larry.

Ααααααααα είναι τρολιά. Τώρα βγάζει ένα νόημα και η ιστορία με το Larry.
δεν το εξηγησα καλα μαλλον. παιρνει την λιστα απο το steam group "woke content detector". η λιστα ειναι υπαρκτη απλα ο τυπος που εκανε το σαιτ τους κοροιδευει και γελανε μαζι τους στα social media. καπου ειχα και το excel. το τι σχολια ειχε ηταν να γελας για μηνες

Τα κριτήρια της λίστας είναι ΓΤΠΚ. Δουλειά δεν έχει η καθεμία και ο κάθε ένας, και σκοτώνονται για το αν μπορείς να παίξεις σε κάποιο παιχνίδι ως γυναικωτό αγόρι ή αντρίκιο κορίτσι κοκ...

Απογοήτευση γαμώτο, νομίζω όλους 'Slightly Woke' μας βγάζει :D

Στην αρχή διάβασα πόσο λαμόγια είστε και σκέφτηκα τι διαολο; Για scamming μιλάει; Μετά είδα το woke.

woke.jpg

Screenshot 2024-10-10 160240.png
Μπα! Αυτό δεν το περίμενα. Με τη λογική του group μπορείς να φτιάξεις γυναίκα και να σκλαβώνεις άντρες. Καλά να μην αναφέρω ότι μπορεί να παραπέμψει και στο LGBTQ από τη στιγμή που σκλαβώνεις ίδιο φύλο...

Daaaamn για 11,87τακατό χάσαμε το ενλίστμεντ από τον Γκέταγρυπ
Clipboard01.jpg

Portal:

Clipboard02.jpg

Portal 2:

Clipboard03.jpg

Wot

GladOS... More like WokOS, amarite

Bonus γουοκίλας

Clipboard04.jpg

H Ninja Theory αισθάνεται Ubisoft στην τοποθεσία Ιστορική Ανακρίβεια.
Επίσης αυτό το slay the spire ούτε μια woke κάρτα ρε φίλε; ;Έστω μια κάρτα που να κάνει identify ως ζάρι;; Λογικά θα επιμελήθηκαν για αυτό στο sequel.

Capture.jpg

Όποιος έφτιαξε την λίστα και έγραψε τις αιτιολογήσεις είναι εντελώς τραγικός. Ένα πολύ καλό παράδειγμα της παράνοιας και αυτής της πλευράς των american politics.

Όποιος έφτιαξε την λίστα και έγραψε τις αιτιολογήσεις είναι εντελώς τραγικός. Ένα πολύ καλό παράδειγμα της παράνοιας και αυτής της πλευράς των american politics.
Σε έχω.

Screenshot_2024-10-10-20-02-46-852_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Και το Excel που έλεγα

Back