Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παίξατε φέτος;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ε Hades II, δεν τα ρωτάνε αυτά.
Τι λεει αυτο; Στην ιδια λογικη με το 1ο; Το σκεφτομαι σοβαρα να ειναι το game που θα παιζω για τα επομενα 1-2 χρονια

Τι λεει αυτο; Στην ιδια λογικη με το 1ο; Το σκεφτομαι σοβαρα να ειναι το game που θα παιζω για τα επομενα 1-2 χρονια
Ολόιδια λογική σε story, αισθητική, και gameplay loop με τις απαραίτητες προσθήκες για ποικιλία και ανανέωση. Επίσης υπάρχουν πλέον δύο "κόσμοι", συνεπώς μιλάμε για διπλάσια έκταση χάρτη και μεγαλύτερο replayability.
Προσωπικά, μου άρεσε περισσότερο το ανάλαφρο ύφος του 1, το 2 παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του με αποτέλεσμα οι περισσότεροι διάλογοι και χαρακτήρες να υστερούν σε τσαχπινιά. Είναι και θέμα γούστου, φυσικά.

Last edited:
Καταρα, προσπαθώ να θυμηθώ , αλλά δεν μου ρχεται με τίποτα. Ποντάρω eurotruck πάντως.

Είχα αρχίσει να λιώνω άσχημα το Monster Train. Λίγες μέρες αργότερα συνέβη το δράμα με τα Τέμπη και από τότε ένιωθα κάπως περίεργα να το ξαναπιάσω. :/

#psyxi2party

Ανοιγω ipad παραμονη πρωτοχρονιας και λεω ας τσεκαρω τι παιχνιδια παιζουν(προσπαθησα να το αποφυγω)
Total war empire . Ξανακοιταζω, total war empire.
10 λεπτα αργοτερα και 15 ευρω λιγοτερα παιζω τη πρωτη μαχη με τα δακτυλα. Χειροτερος διοικητης δε παιζει. Μεχρι κ η AI τα επαιξε.
Ευτυχως εχω keyboard και mouse. Hehe, παιχνιδαρα.

τσαμπιονσιπ μανατζερ 2008, ναι είμαι τόσο μπροστά

Πλάκα πλάκα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω ξανά το 01/02, αυτό δεν ήταν που η SI είχε κάνει freeware;

Back