Nintendo Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στο μεταξύ, 02 Απρ ανακοίνωσαν τιμή στο θεό, 04 Απρ ήλθε ο Τραμπαρίφας και τους έβαλε και 40% δασμούς!!

Καλά θα πάει και αυτό!!!

Με την ευκαιρία: Η Nintendo ανακοίνωσε ότι τα preorders στις ΗΠΑ δεν θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα λόγω των δασμών που επέβαλε ο Τραμπ. Λογικά πάμε σε αλλαγή τιμής.

Το έφεραν εδώ τα καταστήματα με 30 ευρώ καπέλο το απλό και ένα 50αευρω το buddle. lol :D

Το έφεραν εδώ τα καταστήματα με 30 ευρώ καπέλο το απλό και ένα 50αευρω το buddle. lol :D
Τραγικοι απλα. Βλεπω να γινονται παραγγελίες φουλ απο τας ευρωπας.

Τραγικοι απλα. Βλεπω να γινονται παραγγελίες φουλ απο τας ευρωπας.
Αν δεις σε επίσημες fb σελίδες των καρτελ εεε Πλαίσιο και Κωτσόβολο ήθελα να πω, τους γλεντάνε χωρίς αύριο στα σχόλια.

Ετοιμαστειτε εχουμε direct στις 16.00

Το βρήκα βαρετό να πω την αλήθεια, πολλά remasters και DLC. Θα μπορούσε να έχει την μισή διάρκεια.

Το βρήκα βαρετό να πω την αλήθεια, πολλά remasters και DLC. Θα μπορούσε να έχει την μισή διάρκεια.

Πως θα δικαιολογήσουν τις τιμές, αλλιώς?

Ξεκινησε και η Μαμα τις εκπτωσεις στο στορ της. Αυτο που ξεχωρισα ειναι το Mario + Rabbids Sparks of Hope στα 5,40 ευρω.

Ω ναι θα λερώναμε ξανά βρακάκια με ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών από καταβολής του μέσου. Όσοι ύμνοι και διθύραμβοι έχουν γραφτεί για αυτό το αριστούργημα είναι λίγοι και φυσικά θα το αγοράσουμε για πολλοστή φορά, είτε είναι καλογυαλισμένο ριμαστερ είτε ολόφρεσκο ριμεικ.
🫡

^^^
Σχεδόν καλύτερο του πρωτότυπου!! Το μπος έχει μπάρα ζωής!!!!!!!!!!!

Ω ναι θα λερώναμε ξανά βρακάκια με ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών από καταβολής του μέσου. Όσοι ύμνοι και διθύραμβοι έχουν γραφτεί για αυτό το αριστούργημα είναι λίγοι και φυσικά θα το αγοράσουμε για πολλοστή φορά, είτε είναι καλογυαλισμένο ριμαστερ είτε ολόφρεσκο ριμεικ.
🫡
Ευκαιρία να το παίξω και εγώ αν ισχύει.
Βέβαια δεν έχω switch 2 ακόμα.
Περι... περιμένω να βγει το νέο Pokemon

Ευκαιρία να το παίξω και εγώ αν ισχύει.
Βέβαια δεν έχω switch 2 ακόμα.
Περι... περιμένω να βγει το νέο Pokemon

1775557404824.png

Back