Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
260 ωρες στο KC2. Ο κορεσμος εχει αρχισει να γινεται εντονος αλλα ειμαι κοντα στο τελος. Game of the year για εμενα.
Επομενο στη λιστα το tainted grail. Αλλα μεχρι τοτε τσεκαρω για παιχνιδι διακοπων( κατι σε tablet, κινητο η και laptop).

Στο κινητο ασχολουμε με snap.

Alan Wake 2 - Πως γίνεται σε λίστα top 10 γαμάτες στιγμές σε videogames, οι 5-6 να είναι σε παιχνίδια της Remedy και από αυτές οι μισές μόνο στο εν λόγω παιχνίδι;
Από τις εμπειρίες που μόλις τις τελειώσεις σε αφήνει λίγο χαμένο, σαν να ψάχνεις με τί θα καλύψεις το κενό αλλά δεν...
(^ teaser από το σεντονάκι που έρχεται στο thread του παιχνιδιού μόλις βρω λίγο χρόνο)

Stellar Blade - Το είχα ξεκινήσει λίγο νωχελικά, αλλά όσο προχωρούσα με τράβαγε όλο και περισσότερο. Δεν είναι κάποιο all-time classic που θα ταράξει τα νερά, σίγουρα πάντως καλύτερο (και με περισσότερο βάθος - για το game λέω ρε σαλιάρηδες), από ό,τι περίμενα.

Τέλος το RDR1. Ωραίο μπορώ να πω για όταν είχε βγει. Ενδιαφέρον το κομμάτι του Μεξικού και όμορφες τοποθεσίες παρά την ηλικία του. Τώρα διασκεδάζω λίγο στο Undead Nightmare DLC μέχρι να κατεβεί το KCD2.

Κατέβηκε χθες το βράδυ το Robocop Rogue City και κάθησα λίγο να το δω. Η αίσθηση οτι είσαι στο Ντιτροιτ της ταινίας είναι έντονη και υπέροχη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Όπως φυσικά και η ανατριχίλα οταν πας να ξεκινήσεις την πρώτη αποστολή και σκάει μύτη η partner με την τσιχλα. Πολύ καλά αρχίσαμε!!!!!

@vlad Rogue City ένα 80'ς ποίημα, σε μια βδομάδα έχουμε και την εξπανσιονάρα.

@Stamatimenos Το RDR1 με έχει μαγέψει κι εμένα κι ας το παίζω δεύτερη φορά. Εντωμεταξύ πλέον συνειδητοποιώ πως στο Witcher 3 πήραν ΑΥΤΟΥΣΙΑ την απόλαυση του να καλπάζεις κόντρα σε ματωμένους ουρανούς και την ύψωσαν στη νιοστή. Θέλω τα ατσίβμεντς στο Rockstar Launcher και βέβαια να χαρώ και το Undead Nightmare που δεν υπήρχε στην έκδοση του Playstation Now.

@Adhan To ΑW2 είναι από τα συγκλονιστικότερα video-games όλων των εποχών. Σε ένα δίκαιο κόσμο, θα 'χε τις πωλήσεις των GTA.

Μετά το υπερέπος του Cyberpunk 2077 και μία μικρή παύση, ξανάρχισα το Baldur's Gate 3. Είχα αφήσει τον Baldrick (halfling Bard - School of Lore) στο Level 5 και αρκετά προχωρημένο στο Act 1 αλλά ορισμένα πράγματα ήταν θολές αναμνήσεις. Χτες έπειτα από διεξοδική συζήτηση/σκέψη αποφάσισα για φρέσκο playthrough, total reroll με Dark Urge Wood Elf Monk (Open Hand).

Companions του party έχω κατασταλάξει σε Bae'zel, Gale, Shadowheart με τους υπόλοιπους να εναλλάσονται στα σημεία που προχωράει η ιστορία τους. Romance ξεκάθαρα Bae'zel για τα Viconia vibes, όπως και στην πραγματική ζωή μόνο ένα βίντεο μπορεί να συνοψίσει αυτήν τη στάση.

Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο thread όσο προχωράω. Μετά από αυτό μάλλον σειρά θα έχει το Εκλεράκι για κάτι χαλαρό και μετά RDR2.

Lae'zel τη λένε ρε συ (#typonazi). Μερακλής που την κορτάρεις, εγώ ως καραβασικός έκανα αγκαλίτσες με Shadowheart, κυρίως λόγω φωνής.

Πάντως, αν τυχόν παίζεις στο GOG, έχε το νου σου. Πέρσι κατά το Μάιο, μετά από 250+ ώρες παιχνιδιού (προχωρημένη Act 3) έφαγε το PC μια γερή φλασιά, χρειάστηκε ολική επαναφορά (επανεγκατάσταση BIOS, λειτουργικού κτλ) και όταν με το καλό συνήλθε και έβαλα ξανά το BG3, ήταν αναμμένο μόνο το κουμπάκι New Game.
Τρέμοντας από τα νεύρα, έψαξα τα fora και βρήκα ότι το GOG ΔΕΝ υποστηρίζει cloud saves στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πρέπει να επιλέξεις να τα κρατάει ο server της Larian (μέσω του έξτρα launcher, αν θυμάμαι καλά). Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει, ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να αρχίσω άλλο playthrough πριν τη σύνταξη. Σίγουρα όχι όσο το πατατράκ είναι τόσο νωπό :(

Last edited:
Lae'zel τη λένε ρε συ (#typonazi).
Lae'zel = bae = Bae'zel.

Ευτυχώς παίζω Steam, αλλά θα πρέπει να κάνω backup τα saves μου από το cloud και να καθαρίσω.

Δυστυχώς έχω συναντήσει ένα ενοχλητικό bug όπου μερικά visual effects ρίχνουν κύμα pixels για ελάχιστο χρόνο. Είδα ότι αυτό έγινε με το τελευταίο hotfix σε συνδυασμό με τους AMD drivers. Υπάρχουν διάφορες λύσεις σε Steam discussions/Reddit που έχω δοκιμάσει άνευ επιτυχίας.

γκογκ λολ

Ευτυχώς παίζω Steam

09AbKxQ.gif

Εντάξει, στο ζήτημα των saves δεν έχω παράπονο με το Steam. Ενώ στο GOG βρέθηκα να κάνω backup τρεις φορές κατά το CP2077 playthrough επειδή οι server είχαν ανώτατο όριο μόνο τα 200 ΜΒ για όλα τα saves και δεν ήθελα να το απενεργοποιήσω σε περίπτωση που συνέβαινε τίποτα.

Θετικά και αρνητικά είναι αυτά.

ε οκ αν όλοι αγοράζεται steam με τι πόρους να προσφέρει το gog τα ίδια; :)

@Borracho πολύ ωραίο το Undead Nightmare, αλλά το χαλάνε δύο πράγματα για μένα που το κάνουν πανεύκολο. Ένα είναι το health regen system που το παίρνουν αυτούσιο από το κανονικό game, οπότε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να φας ξύλο αρκούν για να τιγκάρουν τα hp, και το άλλο είναι ότι σου δίνει από νωρίς ένα op melee όπλο με το οποίο την παλεύεις υπεράνετα μέχρι να φτάσεις σε σημείο τα αποθέματα σε σφαίρες να μην είναι πρόβλημα (κάτι που επίσης συμβαίνει σχετικά γρήγορα και εύκολα).

Καλημερα. Η τηλεοραση βγηκε off( μονο 7 μηνων) και μπηκε μπροστα το laptop. για πειτε γνωμες : expeditions rome η vagrus? Εβαλα τα demos και μου αρεσαν και τα δυο(μονο το ενα θα παρω για τις διακοπες). Εχω και το mutant road to eden που δεν εχω παιξει ποτε. Θα το τσεκαρω το βραδυ.

Εγώ θα έλεγα Expeditions Rome, έχει περισσότερο vibes διακοπών. Τι καλύτερο από διακοπές πέρα από το Ρήνο ή το τοίχο του Αδριανού? Εξωτικές εμπειρίες.

Καλημερα. Η τηλεοραση βγηκε off( μονο 7 μηνων) και μπηκε μπροστα το laptop. για πειτε γνωμες : expeditions rome η vagrus? Εβαλα τα demos και μου αρεσαν και τα δυο(μονο το ενα θα παρω για τις διακοπες). Εχω και το mutant road to eden που δεν εχω παιξει ποτε. Θα το τσεκαρω το βραδυ.

Το Expeditions: Rome είναι παιχνίδαρος.

Back